Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Reklam
AB: "Türkiye Koşulları Sağlarsa Ekim 2016'da Vizeyi Kaldırırız"
Bugün Brüksel'de yapılacak Türkiye-AB Zirvesi öncesinde hazırlanan taslak metinde Türk vatandaşlarının 2016 Ekim'inden itibaren Avrupa'ya vizesiz seyahat edebileceği belirtildi. Fakat bunun için mülteci kriziyle mücadele için prensipte anlaşılan eylem planının uygulanması şart koşuluyor.
Şehit Polisler Son Yolculuklarına Uğurlandı
Diyarbakır’da dün teröristlerle girdikleri çatışmada hayatını kaybeden polis memurları Ahmet Çiftaslan ve Cengiz Erdur’un cenazeleri, düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi. Şehit polislerin meslektaşları, tabutları tekbirler eşliğinde omuzlara alınıp ambulansa taşıdı.
Gelmiş Geçmiş En Güzel ve Çekici 29 Oyun Karakteri
etiket
Karizmatik erkek karakterlerden sonra, şimdi sıra güzelliğiyle büyüleyen bayan karakterlerde. Oyun dünyasında birçok bayan karakter var. Bu bayanlar gerek güzellikleri, gerekse davranışları veya özel güçleri olsun, oyuncuların gönlünde taht kurmuş durumdalar. Hadi gelin onlara yakından bakalım.
Reklam
Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum: 14 Maddede Mesaja Cevap Gelmeme Evresi
Hoşlandığınız kişiye mesaj atmaya karar verdiniz. Dikkatinizi çekerim'karar verdiniz' dedim. Çünkü büyük ihtimalle ne yazacağınızı taslak, ana fikir, bilumum cümleyi ögelerine ayırma gibi yöntemlerle saatlerce düşünüp tasarladınız. Buraya kadar tamam. Peki ya cevap gelmezse? O zaman telefonunuzun götürdüğü yere gitme vakti gelmiştir.
Reklam
Kozmetik Ürünlerin Üretim Amacı Dışında 13 Faydalı Kullanım Alanı
etiket
Bakımlı görünmek isteyen kadın, erkek herkesin gözdesi olan kozmetik ürünler, her evde bulunan demirbaş malzemeler arasında yer alır. Üstelik bu kozmetik ürünleri kullanım amacı dışında, bambaşka durumlarda kullanarak mucizeler yaratabileceğinizi biliyor musunuz? Kozmetik ürünleri farklı ama oldukça yararlı biçimde kullanmanız için 13 önerimiz var.
"Ortamlarda Seyrettim Derim Kim Bilecek?" Diyemeyeceğiniz 13 Film
Bazı filmler vardır ki ortamda bahsedilip “Seyrettin mi?” diye sorulduğunda “Evet!” cevabını vermeniz, sizi hemen oracıkta bitirebilir. Çünkü bu filmlerde öyle ayrıntılar, öyle kilit anlar ya da öyle spesifik sahneler vardır ki, izlediğinizi belirttiğiniz anda ayrıntılara ince ince göndermeler yapılır. Dahası aslında Fransız kaldığınız bir konuda yorum yapabilmeniz beklenir. Bu nedenle siz siz olun, “Ortamlarda seyrettim derim kim bilecek?' diyemeyeceğiniz 13 film mevzubahis olduğunda, “İzledim!” demeyin.
Hacıosmanoğlu: "Benim Derdim Fenerbahçe'nin Yöneticileriyle"
Trabzonspor'da kongreye az bir süre kala başkan adaylarından mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Kritik Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları'Kulübü batırmış olsaydım kaçmam lazımdı ama ben aday oldum. Madem batırdık, bırakın düzeltelim o zaman. Dışardaki düşmanlar yetmiyormuş gibi bir de içerdeki düşmanlardan darbe yiyoruz. Birçok sponsorluk ve forma reklamı anlaşmalarını içimizdeki düşmanların kayyum dedikoduları yüzünden gerçekleşemedi. Şimdi herkes İbrahim Hacıosmanoğlu düşmanlığı üzerinden Trabzonspor’a yazık ediyor. Trabzon yenilince bana zarar gelecek diye seviniyorlar. Daha deneyimliyim artık. Yaptığım hataları kabul ediyorum ve bir daha hata yapmayacağıma inanıyorum.''Derdim Fenerbahçe değil''Benim derdim Fenerbahçe ile değil, Türk futbolunu batıran Fenerbahçe'nin yöneticileriyle. Fenerbahçe için dediğim hçbir sözden pişman değilim. Geri adım da atmam. Fenerbahçe maçına Sadi hoca ile çıkacağız. Teknik direktör konusu şu an gündemimizde yok.' 'Galatasaray maçı kırılma noktası oldu'Galatasaray maçını kazansaydık dönüm noktası olacak, bambaşka bir hava yakalayacaktık. O maç diğer maçlarımıza da yansıdı. Kurduğumuz kadroya ve alınan oyunculara baktığınızda kimse kalitemize laf edemez. Üst üste yaşadığımız malum sebeplerden ötürü kadromuz kalitesinin puan olarak uzağında. Geliştirerek yolumuza devam edeceğiz.FutbolArena
Reklam