Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta, Sosa Kadro Dışı Bırakıldı

Beşiktaş'ta, Sosa Kadro Dışı Bırakıldı

Enver K.
23.07.2016 - 12:15

Bir süredir antrenmanlara çıkmayan Jose Sosa, Beşiktaş'ın Avusturya kampından ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de yaşanan terör saldırılarını gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istediğini ifade eden ve Milan'la transfer görüşmeleri yapan Sosa, bir süredir takımın antrenmanlarına katılmıyordu.

Arjantinli oyuncu bugün kamptan ayrıldı.

Beşiktaş: "Jose Sosa Kadro Dışı Bırakıldı"

Beşiktaş: "Jose Sosa Kadro Dışı Bırakıldı"

Avusturya'da kamp yapan siyah-beyazlılarımızda Jose Sosa, kadro dışı bırakılmıştır.

İstanbul'a dönmesi kararlaştırılan Jose Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecektir.

Albayrak: 'Sosa cezasını çekecek'

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı ekipten ayrılmak istediğini açıklayan ve İtalya'nın Milan Kulübünün transfer gündeminde olan Sosa ile ilgili AA muhabirine açıklamada bulundu.

Albayrak, kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcuya, sözleşmesine göre para cezası verileceğini belirterek, 'Sözleşmede her futbolcunun para ve yaptırımları yazar. Sosa da ona göre cezasına razı gelecek. Burası Beşiktaş.' şeklinde konuştu.

Sosyal Medya;

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
11
7
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sosanın gitmek istemesine bir şey diyemem ama tavrı hiç hoş değil.Şu vakitten sonra ölüyorum desen bu takım sana sırtını dönmekte haklı.Gomez de Sosa da amma... Devamını Gör

tibet kartal

gomezi fazla suçlayamam ama sosa konusunda haklısın bize geldiğinde formunun en alt seviyesindeydi şenol hocayla yıldızı tekrar parladı taraftarda sevdi sahi... Devamını Gör