Görüş Bildir
Beşiktaş, Konyaspor Maçının Oynanacağı Stadyumu Değiştirdi
Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Torku Konyaspor maçının stadı değişti. Daha önce Olimpiyat stadında oynanacağı belirtilen mücadele Başakşehir Fatih Terim stadına alındı. Konuyla ilgili olarak Beşiktaş resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı... 'Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Ligin 17. haftasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak. 27.12.2015 Pazar günü saat 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması gereken müsabaka aynı gün ve saatte Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.'Futbolarena
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın hava sahası ihlâlinin yeni olmadığını daha önce yüzlerce ihlâl yaşandığını söyledi 'Bunun belgeleri de var' dedi. Rusya’nın Türkiye’ye yönelik iftira kampanyalarıyla kendi inandırıcılığını yitirdiğini belirten Cumhurbaşkanı “Görüştüğüm liderlerden edindiğim izlenim bu” dedi. Erdoğan doğalgazda yaşanacak olası sıkıntı konusunda ise “Biz hayat boyu doğalgazla yaşamadık. Bu millet çileye alışıktır. Allah’ın izniyle bunların üstesinden geliriz” yorumu yaptı...
Diego: "Çok Güzel Hava Yakaladık"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, Spor Toto Süper Lig'de liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını ve şampiyonluk hedefiyle yollarına devam ettiklerini söyledi.Diego, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetle liderliğe yükseldiklerini hatırlatarak, 'Lider olduğumuz için çok mutluyum. Lider konumda olmak bizi çok iyi hissettiriyor. Şu an yapmamız gereken aynı konsantrasyonu sürdürmek ve aynı seviyedeki futbolumuza devam etmek' ifadelerini kullandı.Takımın galibiyeti için elinden gelen her şeyi sahaya yansıttığını anlatan Brezilyalı futbolcu, 'Bu takımın içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Önemli bir proje doğrultusunda ilerliyoruz. Çok güzel hava yakaladık. Şampiyonluk için hedefimize doğru devam ediyoruz. Bu yüzden takıma elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum' dedi.Ligde 6 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantepspor'la oynayacakları maçın zor geçeceğini anlatan Diego, 'Ligde her deplasman maçı son derece zorlu geçiyor. Bizim yapmamız gereken, konsantrasyonumuzu bozmadan yolumuza devam etmek. Bunu başarabilirsek bu maçtan galibiyetle dönmek için çok büyük şansımız olduğunu düşünüyorum' diyerek sözlerini tamamladı.LigTv
Reklam
Diyarbakır Sur'da Polise Ateş Açan Kadın Terörist Öldürüldü
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 6 mahalledeki sokağa çıkma yasağının protesto edildiği sırada üst araması yapan polise bir kadın terörist tarafından ateş açıldı. PKK'lı olduğu belirtilen kadın öldürülürken saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Reklam
Fikir ve Eserleriyle Dünya Ekonomisini Değiştirip Baştan Şekillendirmiş 13 Muazzam Kadın
Ekonomist Justin Wolfers'ın, kısa süre önce kadın ekonomistlerin yanlarında erkek bir meslektaşları varken akademik tartışmalarda hep geri plana itildikleriyle ilgili yazısını takiben, Business Insider ve World Economic Forum ekonomi tarihini baştan aşağı şekillendiren kadın ekonomistleri derlemiş. Listede modern çağın ekonomistlerinin yanısıra, bu disiplinine kadın katılımının çok çok zor olduğu dönemlerden de pek çok tarihi figür bulunuyor.
Reklam
'Türkiye, IŞİD'den Petrol Alacak Kadar Ahlaki Değerlerini Kaybetmemiştir'
Rusya Savunma Bakanlığı’nın Türkiye’nin IŞİD’le petrol ticareti yaptığına ilişkin kanıtlar sunduğu basın toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye, bir terör örgütünden petrol alacak kadar ahlaki değerlerini kaybetmemiştir. Rusya’nın bu orantısız tepkileri devam ederse biz de kendi tedbirlerimizi almak zorunda kalacağız” dedi.
Kışın Soğuğunda İçinizi Bonkörce Açılmış Kombi Kadar Isıtan Sıcak Çikolatanın 14 Hali
etiket
Aralık ayı geldi çattı, Ankara ilk karı ile karşılaştı bile. Filmlerin bize öğrettiği en tatlı şeylerden biri sıcak çikolata! Her romantik komedide aşık olan kız kara karşı battaniyesinin altında koca bir kupa sıcak çikolata yudumlar. İşte bu filmlerden midir bilinmez, bence sıcak çikolata ile kar arasında dünyanın en tatlı bağlarından biri var. Eh durum bu olunca karı gördüğüm ilk gün sıcak çikolatayı ne kadar farklılaştırabiliriz diye düşündüm. İşte size sıcak çikolatanın 13 hali...
Reklam
Aziz Yıldırım İçin 'Zorla Getirilme' Kararı
İş adamı Hamdi Akın'a hakaret ettiği ve tehditte bulunduğu iddiasıyla 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında duruşmaya zorla getirilme kararı verildi.
Kur'an Kursunda 6 Çocuğun Ölmesine Sebep Olan Yangının Sebebi Açıklandı: 'Kısa Devre'
Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Karaağaç mahallesinde, Kulp Müftülüğü'ne ait Kuran kursunda önceki gece 6 çocuğun ölümüyle sonuçlanan faciaya, elektrikli ısıtıcının halının altından geçirilen kablosunun aşırı ısınıp alev almasının neden olduğu ortaya çıktı. Kursta daha önce de ufak çaplı bir yangın çıkmasına rağmen yetkililere bildirilmediği ve müftülüğe bağlı kursta kadrolu bir görevlinin çalışmadığı ortaya çıktı.
Reklam
‘Engel-Sizsiniz’ Ödülü Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin
Başkent Dayanışması bileşenleri Dünya Engelliler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne “Engel-Sizsiniz ödülü” verdi. Kentteki engellere ve 3 Aralık Dünya engelliler Günü'ne dikkat çekmek amacıyla yapılan etkinlikte, şehirlerin engelli vatandaşların yaşamına uygun şekilde düzenlenmesi için belediyelere çağrıda bulunuldu.
Reklam