Görüş Bildir
'Türkiye, IŞİD'den Petrol Alacak Kadar Ahlaki Değerlerini Kaybetmemiştir'
Rusya Savunma Bakanlığı’nın Türkiye’nin IŞİD’le petrol ticareti yaptığına ilişkin kanıtlar sunduğu basın toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye, bir terör örgütünden petrol alacak kadar ahlaki değerlerini kaybetmemiştir. Rusya’nın bu orantısız tepkileri devam ederse biz de kendi tedbirlerimizi almak zorunda kalacağız” dedi.
Kışın Soğuğunda İçinizi Bonkörce Açılmış Kombi Kadar Isıtan Sıcak Çikolatanın 14 Hali
Aralık ayı geldi çattı, Ankara ilk karı ile karşılaştı bile. Filmlerin bize öğrettiği en tatlı şeylerden biri sıcak çikolata! Her romantik komedide aşık olan kız kara karşı battaniyesinin altında koca bir kupa sıcak çikolata yudumlar. İşte bu filmlerden midir bilinmez, bence sıcak çikolata ile kar arasında dünyanın en tatlı bağlarından biri var. Eh durum bu olunca karı gördüğüm ilk gün sıcak çikolatayı ne kadar farklılaştırabiliriz diye düşündüm. İşte size sıcak çikolatanın 13 hali...
Aziz Yıldırım İçin 'Zorla Getirilme' Kararı
İş adamı Hamdi Akın'a hakaret ettiği ve tehditte bulunduğu iddiasıyla 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında duruşmaya zorla getirilme kararı verildi.
Kur'an Kursunda 6 Çocuğun Ölmesine Sebep Olan Yangının Sebebi Açıklandı: 'Kısa Devre'
Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Karaağaç mahallesinde, Kulp Müftülüğü'ne ait Kuran kursunda önceki gece 6 çocuğun ölümüyle sonuçlanan faciaya, elektrikli ısıtıcının halının altından geçirilen kablosunun aşırı ısınıp alev almasının neden olduğu ortaya çıktı. Kursta daha önce de ufak çaplı bir yangın çıkmasına rağmen yetkililere bildirilmediği ve müftülüğe bağlı kursta kadrolu bir görevlinin çalışmadığı ortaya çıktı.
‘Engel-Sizsiniz’ Ödülü Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin
Başkent Dayanışması bileşenleri Dünya Engelliler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne “Engel-Sizsiniz ödülü” verdi. Kentteki engellere ve 3 Aralık Dünya engelliler Günü'ne dikkat çekmek amacıyla yapılan etkinlikte, şehirlerin engelli vatandaşların yaşamına uygun şekilde düzenlenmesi için belediyelere çağrıda bulunuldu.
Reklam
Reklam
Fallout 4'e Yapılan Birbirinden Eğlenceli Modlar
10 Kasım'da piyasaya sürülmesi ile büyük bir kullanıcı sayısına ulaşan Fallout 4 modları ile de oyuncuları oldukça eğlendiriyor. GTA 5'de de olduğu gibi  Fallout 4'te de gördüğümüz birbirinden eğlenceli modlar daha da devam edecek gibi gözüküyor.
Reklam
Fortune 500'ün Düşündürdükleri: Türk Şirketleri Neden Büyüyemiyor?
Türkiye’de de uzun yıllardan beri faaliyet gösteren çok büyük, köklü şirkeler var. Bu şirketlerin bir kısmı dünya pazarlarında da oldukça etkin. Ancak Fortune 500listesine baktığımızda, dünyanın en büyük 500 şirketi arasında sadece 1 Türk şirketi gördük; özelleştirme sonucu özel sektöre devredilen ve uzun yıllar tekel olarak faaliyet gösteren Tüpraş.Türkiye olarak, halen dünya ölçeğinde rekabet edebilecek nitelikte tek bir şirkete bile sahip olamayışımızın nedenlerini irdelediğimizde ortaya ilginç sonuçlar çıkıyor. Bu sonuçları şirket bazlı yanlışlar ve ülke bazlı zorluklar olarak 2 grupta toplayalım:
Reklam
Derya Karadaş'tan Altın Kelebek Ödüllerinde Tuğçe Kazaz'lı Teşekkür Konuşması
etiket
Güldür Güldür ekibi oyuncusu Derya Karadaş Altın Kelebek ödüllerinde ilginç bir teşekkür konuşması yaptı. En iyi komedi dizisi dalında ödüle layık görülen Gülgür Güldür ekibinden Karadaş konuşmasında 'Burada olmama sebep olan. Mesleğime bakış açımı yaratan, tutarlılığıyla felsefesiyle hepimizi aydınlatan Tuğçe Kazaza teşekkür ediyorum' dedi ve salonu kahkahaya boğdu.
Neville Kariyerine Valencia'da Başlıyor
La Liga ekiplerinden Valencia teknik direktörlük koltuğunu eski Manchester Unitedlı futbolcu Gary Neville'a emanet etti. Neville, kariyerindeki ilk teknik direktörlük deneyimine Valencia'da başlayacak.
Reklam
Trabzonspor'dan Reklam Anlaşması
Süper Lig'de birçok ekibe sponsor olan Coca Cola, Trabzonspor ile de anlaşmaya vardı.Trabzonspor resmi hesabından şu açıklamaya yer verdi;Şirketimiz ile Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık San. ve Tic. A.Ş. arasında, 2015-2016 ve 2016-2017 futbol sezonlarını kapsayacak şekilde reklam hakları hususunda anlaşma sağlanmıştır. Yine bu anlaşma kapsamında; Coca Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık San. ve Tic. A.Ş 2015-2016 ve 2016-2017 sezonları boyunca kulübümüzün resmi içecek sponsoru olmuştur.
Zoolander 2'den Yeni Fragman Yayınlandı!
Ben Stiller'ın yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği Zoolander 2'den yeni fragman geldi. 12 Şubat 2016'da vizyona girecek filmde Ben Stiller ve  Owen Wilson'a Benedict Cumberbatch, Penelope Cruz, Kristen Wiig ve Will Ferrell gibi isimler eşlik edecek.
Reklam