Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da 'Demokrasi Nöbeti' Alanında Patlama

Antalya'da 'Demokrasi Nöbeti' Alanında Patlama

Onedio Medya
03.08.2016 - 23:09

Darbe girişiminin ardından Antalya'da 'demokrasi nöbeti'nin tutulduğu Cumhuriyet Meydanı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya’da demokrasi nöbetlerinin merkezi konumundaki Cumhuriyet Meydanı’na 150-200 metre uzaklıkta, saat 21.35 sıralarında patlama meydana geldi.

Sebebi bilinmeyen patlamada 32 yaşındaki Ahmet Özgür ile 51 yaşındaki Ümmü Batu hafif yaralandı. 2 yaralı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındı. Olay yeri bölgesi ise polis tarafından güvenlik şeridine alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayla ilgili açıklama yapan Vali Münir Karaloğlu, patlamanın sebebinin bilinmediğini söyledi. 

Olay yeri ekiplerinin de gerekli incelemeleri yaptığını aktaran Vali Karaloğlu, korkuya neden olan patlamanın seyyar satıcının tüpünden kaynaklandığı yönündeki söylentiler üzerine “Tüp de olabilir, her şey olabilir. Sebebi bilinmeyen patlama demek daha doğru” dedi.

'Basit bir düzenek şeklinde görünüyor'

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da yaptığı açıklamada, olayı basit bir patlama olarak değerlendirdiklerini belirterek, şöyle konuştu: 'Şükürler olsun, başka yaralı veya ölü yok. Bu, basit bir düzenek şeklinde görünüyor, inceliyoruz, araştırıyoruz. Hayat normal olarak devam ediyor. Hiçbir sıkıntımız yok. El yapımı gibi görünüyor ama konu daha sıcak, arkadaşlarımız araştırıyor.'

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda