Görüş Bildir
ABD'de Silahlı Saldırı: 14 Ölü
ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki San Bernardino kasabasında engellilerin hizmet aldığı bir sosyal hizmetler kurumuna düzenlenen saldırıda 14 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. 17 kişinin de yaralandığı açıklanırken, uzun namlulu silah taşıdığı bildirilen birisi kadın iki kişi polisle girdikleri çatışmada öldürüldü.
Hürriyet, Şükrü Küçükşahin ve Zeynep Gürcanlı'nın İşine Son Verdi
Hürriyet Gazetesi, köşe yazarı Şükrü Küçükşahin ve gazeteci Zeynep Gürcanlı ile 'küçülme' gerekçesiyle yollarını ayırdı.Hürriyet Gazetesi, Dijital Medya Grup Koordinatörü Bülent Mumay'ın ardından köşe yazarı Şükrü Küçükşahin ve gazeteci Zeynep Gürcanlı'yla da yollarını ayırdı.Şükrü Küçükşahin, haberi Twitter hesabından duyururken, işten çıkarılma gerekçesinin 'küçülme' olduğunu belirtti. Kararın bu sabah kendisine iletildiğini söyleyen Küçükşahin, “Kızgınlığım yok, ama üzgün olduğumu söylemeliyim” diye yazdı.
Zalgris Kaunas 74 - 52 Pınar Karşıyaka
Pınar Karşıyaka, Zalgiris Kaunas'a deplasmanda 74-52'lik skorla mağlup oldu.THY Avrupa Ligi C Grubu’nun 8. hafta maçında Pınar Karşıyaka, deplasmanda Zalgiris Kaunas’a 74-52 yenilerek, gruptan çıkma şansını zora soktu.Müsabakaya Justin Carter’ın basketleriyle başlayan Pınar Karşıyaka, 3. dakikanın başında aradaki farkı 5 sayıya çıkardı: 7-2. Jankunas’ın sayılarıyla 8-7 öne geçen ev sahibi ekip, son 5 dakikaya da 6 sayı farkla 15-9 önde girdi. Pınar Karşıyaka, Gabriel ve Iverson’ın smaç basketleriyle farkı azaltsa da (15-13) Zalgiris Kaunas, periyodu 22-14 üstün tamamladı.İkinci periyoda Gabriel ve Soner Şentürk’ün basketleriyle başlayan Pınar Karşıyaka önünde farkın azalmasına izin vermeyen ev sahibi ekip, 5. dakikayı Seibutis’in 3 sayılık basketiyle 29-20 önde geçti. Hücumda Pınar Karşıyaka’ya sayı şansı vermeyen Zalgiris Kaunas, 18. dakika içinde aradaki farkı 17 sayıya kadar çıkardı: 38-21. Ev sahibi ekip, devreyi 40-25 önde bitirdi.Üçüncü periyodun başında Lekavicius’un 3 sayılık basketiyle farkı 18 sayıya (45-27) yükselten Zalgiris Kaunas karşısında Pınar Karşıyaka 8-0’lık seri yakalasa da ev sahibi ekip son 4,5 dakikaya 45-35 üstün girdi. 28. dakikayı 51-38 önde geçen Litvanya ekibi, periyodu 53-41 galip tamamladı.Son periyodun başında farkı 9 sayıya (55-46) indirmesine rağmen top kayıpları yapan Pınar Karşıyaka önünde ev sahibi ekip, Lekavicius ve Kalnietis’le son 5 dakikaya 17 sayı farkla 65-48 önde girdi. Farkı 21 sayıya (70-49) çıkaran Zalgiris Kaunas müsabakadan 74-52 galip ayrıldı.
Reklam
Tarım Bakanı: 160 Ton Mal İade Edildi
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Rusya'nın Türkiye'nin tarım ürünlerine yönelik yaptırım kararı hakkında, 'Bizim aldığımız bilgiler, 160 ton malın geri geldiği yönünde' dedi.
Rusya Savunma Bakanlığı'ndan Zehir Zemberek Açıklama
etiket
Rusya Savunma Bakanlığı Suriye'deki IŞİD militanlarının finansal kaynaklarına ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. Rus yetkililer, Suriye’deki IŞİD militanlarının mali kaynakları ve petrol gelirlerine ilişkin Rusya Savunma Bakanlığı’nın elindeki kanıtların, bakanlığın sitesinde yayına sunulacağını açıkladı. Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Anatoly Antonov, “Suriye’den yasadışı şekilde satılan petrolün ana güzergahı Türkiye” dedi. Açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin de bu ticarete karıştığı öne sürüldü ve 'Gelecek hafta da Türkiye'nin IŞİD'e yardım ettiğini gösteren bilgiler yayınlayacağız' denildi. 
Reklam
Beşiktaş, ABD'li Oyuncu Dj Seeley ile Yollarını Ayırdı
Beşiktaş Sompo Japan, ABD'li oyuncu Dj Seeley ile yollarını ayırdı.Siyah-beyazlı kulüpten alınan bilgiye göre, sezon başında transfer edilen 26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedildi.Kariyerinde Sırbistan'ın Radnicki, Almanya'nın Medi Bayreuth, İspanya'nın Basquet Manresa takımlarında mücadele eden ABD'li oyuncu, bir sezon NBA Gelişim Ligi'nde (D-League) Delaware 87'ers forması giydi.LigTv
ABD: Rusya'nın İddialarını Reddediyoruz
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk hükümetinin IŞİD'le petrol kaçakçılığı konusunda işbirliği yaptığı iddiasını reddettiklerini, böyle bir suçlamayı destekleyecek hiçbir kanıt görmediklerini belirtti.
Reklam
Reklam
Beşiktaş, Konyaspor Maçının Oynanacağı Stadyumu Değiştirdi
Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Torku Konyaspor maçının stadı değişti. Daha önce Olimpiyat stadında oynanacağı belirtilen mücadele Başakşehir Fatih Terim stadına alındı. Konuyla ilgili olarak Beşiktaş resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı... 'Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Ligin 17. haftasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak. 27.12.2015 Pazar günü saat 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması gereken müsabaka aynı gün ve saatte Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.'Futbolarena
Reklam
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın hava sahası ihlâlinin yeni olmadığını daha önce yüzlerce ihlâl yaşandığını söyledi 'Bunun belgeleri de var' dedi. Rusya’nın Türkiye’ye yönelik iftira kampanyalarıyla kendi inandırıcılığını yitirdiğini belirten Cumhurbaşkanı “Görüştüğüm liderlerden edindiğim izlenim bu” dedi. Erdoğan doğalgazda yaşanacak olası sıkıntı konusunda ise “Biz hayat boyu doğalgazla yaşamadık. Bu millet çileye alışıktır. Allah’ın izniyle bunların üstesinden geliriz” yorumu yaptı...
Diego: "Çok Güzel Hava Yakaladık"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, Spor Toto Süper Lig'de liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını ve şampiyonluk hedefiyle yollarına devam ettiklerini söyledi.Diego, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetle liderliğe yükseldiklerini hatırlatarak, 'Lider olduğumuz için çok mutluyum. Lider konumda olmak bizi çok iyi hissettiriyor. Şu an yapmamız gereken aynı konsantrasyonu sürdürmek ve aynı seviyedeki futbolumuza devam etmek' ifadelerini kullandı.Takımın galibiyeti için elinden gelen her şeyi sahaya yansıttığını anlatan Brezilyalı futbolcu, 'Bu takımın içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Önemli bir proje doğrultusunda ilerliyoruz. Çok güzel hava yakaladık. Şampiyonluk için hedefimize doğru devam ediyoruz. Bu yüzden takıma elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum' dedi.Ligde 6 Aralık Pazar günü deplasmanda Gaziantepspor'la oynayacakları maçın zor geçeceğini anlatan Diego, 'Ligde her deplasman maçı son derece zorlu geçiyor. Bizim yapmamız gereken, konsantrasyonumuzu bozmadan yolumuza devam etmek. Bunu başarabilirsek bu maçtan galibiyetle dönmek için çok büyük şansımız olduğunu düşünüyorum' diyerek sözlerini tamamladı.LigTv
Reklam