Görüş Bildir
FIFA'ya Operasyonun İkinci Dalgasında Gözaltılar Arttı
ABD Adalet Bakanlığı, FIFA’ya yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ikinci dalgası kapsamında tehdit ve şantaj yoluyla para elde etme, elektronik dolandırıcılık ve kara para aklamakla suçlanan 16 eski ve görevdeki FIFA yetkilisi hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.
Davutoğlu: 'Böyle Bir İddia Varsa Neden 15 Gün Önce Gündeme Getirmediniz?'
Başbakan Davutoğlu, Rus uçağının düşürülmesi ve sonrasında hâlâ devam eden açıklamalarla ilgili, 'Herkesin bildiği angajman kurallarını uyguladık. Bunun için kimse Türkiye'yi suçlayamaz. Bunun için Türkiye'den kimse özür bekleyemez' dedi. Ayrıca Davutoğlu, Rusya'nın petrol iddialarıyla ilgili ise 'Eğer böyle bir iddia var idiyse neden 15 gün önce gündeme getirmediniz?' dedi.
"Kardeşim Benim" Filminden İlk Uzun Fragman Yayınlandı!
Murat Boz ve Burak Özçivit'in baş rollerini paylaştığı sinema filmi Kardeşim Benim için ilk uzun fragman yayınlandı. Çok yakında vizyona girecek olan film şimdiden büyük merak uyandırdı. Mert Baykal'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin baş rollerinde Murat Boz ve Burak Özçivit'in yanında Aslı Enver yer alıyor.Kardeşim Benim 15 Ocak 2016'da sinemaseverlerle buluşacak.
Erdem Gül'den Çocuklarına Mesaj: 'İkinci Karda Beraber Olmak Dileğiyle'
CHP Milletvekilleri Tuncay Özkan ve Mahmut Tanal, MİT TIR’ları haberi nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül’ü Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti. Gül’ün çocukları Sarp Güney ve Deniz için yolladığı mesajda ise 'Bilmezsiniz, zor zamanlardan geçiyoruz. Bilmemesi gereken yaştasınız, ama size bu hakkı tanımıyorlar. Öyle bir zor zamanki illa size de bunu bildirecek ve yaşatacaklar. Neyse... Dün Ankara’ya ilk kar yağmış. İkinci karda kartopu oynayarak sizlerle kucaklaşıyor, ikinizi de öpüyorum' notunu okudu' ifadelerini kullandı.
Reklam
Karla İlk Kez Tanışmış 25 Sevimli Hayvan
etiket
Evet artık kış geldi... Yurdumuzu yavaş yavaş etkisi altına almaya başlayan kar yağışı ile birlikte, aklımıza bu muhteşem doğa olayının ortaya çıkardığı komik ve bir o kadar da sevimli görüntüler geldi. Kar soğuğu çok fena ama içerikte yer verdiğimiz minik dostlarımız sayesinde içimiz yeterince ısınacak gibi..
Mimar Maja Wronska'dan Birbirinden Güzel 25 Mimari Çizim
Maja Wrońska, 1989 doğumlu Polonyalı bir sanatçı. Varşova Teknoloji Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi mezunu. Esas mesleği olan mimarlığı yapıyor ancak boş zamanlarında da mesleği ile alakalı çizimler yapmaktan zevk alıyor. Ünlü binaların, eserlerin, anıtların mimari çizimlerini yapmak onun en büyük zevki. Size bu içerikte kendisinin mimari çizimlerinden örnekler sunuyoruz. Ancak sanatçının diğer eserlerine de bir göz atmak isterseniz kendi sitesine ve İnstagram ve Facebook hesaplarına da bir göz atabilirsiniz.
Reklam
Erdoğan: 'Çift Başlılık Kaldırılmalı, Birbirinizi Ne Kadar Sevseniz de Sıkıntı Oluyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, başkanlık sistemi ve partili cumhurbaşkanlığı tartışmaları konusunda, “Çift başlılığı ortadan kaldırmak lazım. Aksi takdirde, birbirinizi ne kadar sevseniz de, geçmişte ne kadar beraber olsanız da, zaman zaman sıkıntılar olabilir. Ama partili cumhurbaşkanlığı olduğu zaman, Fransa’daki sistemin farklı bir versiyonu söz konusu olacak demektir. Bunun da ayrı bir güç katabileceğini düşünüyorum” dedi.
Apple Swift'i Açık Kaynak Olarak Sunuyor
Apple , bu yılın başlarında programlama dili Swift ‘i açık kaynak olarak sunacağını söylemişti. Özellikle OS X , iOS ve watchOS için uygulama geliştirmek isteyen geliştiricileri yakından ilgilendiren bu sözünü şirket, yıl sonu itibarıyla tutuyor ve Swift’i açık kaynak haline getiriyor.
Reklam
Pencere Bazen Sadece Bir Pencere Değildir: Manzarasıyla Büyüleyen 40 Pencere
etiket
Gözünüzü yeni güne açtığınız, salonda otururken maruz kaldığınız, kitap okurken arada bir kafanızı kaldırıp baktığınız, sevgilinizle güzel bir yemek yerken seyrettiğiniz manzara ruh halinizi çok etkiler. Şimdi size öyle odalar, salonlar, banyolar, vs. göstereceğiz ki, bu odaların manzaraları insan ömrünü ortalama 5 yıl uzatıyor.
Reklam
Volvo’nun Lüks Sedanı S90 Görücüye Çıktı
Volvo, lüks sedan otomobili S90’ı Göteborg’da düzenlediği etkinlikte görücüye çıkardı. Audi A6, BMW 5 Serisi ve Mercedes E-Serisi gibi rakiplerinin karşısına çıkan Volvo S90, zarif formu ve performansıyla otomobil tutkunlarının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor.
Reklam
Yaşar Büyükanıt 'E-Muhtıra' İçin İfadeye Çağrıldı
Ankara Başsavcılığı, 27 Nisan'da yayınlanan TSK bildirisiyle ilgili 2012'de soruşturma açtı. İlk adım ise dün atıldı. Dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın, 'tek şüpheli' sıfatıyla ifadesinin alınması için İstanbul'a yazı gönderildiği belirtiliyor. 
Sporun Manşetleri | 4 Aralık 2015
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
Uçak Krizinden Sonra Yüz Yüze İlk Temas
Dışişleri Bakanlığı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) 22. Bakanlar Konseyi toplantısı için geldiği Belgrad'da Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile görüştü. Bu temas uçak krizi sonrası yüz yüze yapılan ilk görüşme niteliği taşıyor. Lavrov yaptığı açıklamada 'Türk Dışişleri Bakanı'ndan yeni bir şey duymadım' derken Çavuşoğlu 'Sabırla ilişkilerin düzelmesini bekliyoruz ama ömür boyu da böyle gitmeyeceğini bilmemiz lâzım' dedi.
Reklam