Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Yalan Beyan, Evrak Tahrifatı, Şantaj,.. İş İlişkisinde Çirkinlikleri Nasıl Engelleriz?
Yalan söylemek, aldatmak, çalmak, şantaj yapmak, kontrat feshetmek, yalan yanlış suçlamak, beklenmedik bir durum ortaya çıktığında ortaklardan ödünler koparmak, yükümlülükleri yerine getirmemek, doğru düzgün bilgilendirme yapmamak,… Kulağa oldukça tatsız geliyor, değil mi? Fakat B2B pazarlardaki şirketler, alıcı ve tedarikçilerle ilişkilerinde bu türden davranışlarla karşılaşıyor.Önce yaşanmış bazı örneklere bakarak başlayalım:
Reklam
Reklam
FIFA'ya Operasyonun İkinci Dalgasında Gözaltılar Arttı
ABD Adalet Bakanlığı, FIFA’ya yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının ikinci dalgası kapsamında tehdit ve şantaj yoluyla para elde etme, elektronik dolandırıcılık ve kara para aklamakla suçlanan 16 eski ve görevdeki FIFA yetkilisi hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.
Davutoğlu: 'Böyle Bir İddia Varsa Neden 15 Gün Önce Gündeme Getirmediniz?'
Başbakan Davutoğlu, Rus uçağının düşürülmesi ve sonrasında hâlâ devam eden açıklamalarla ilgili, 'Herkesin bildiği angajman kurallarını uyguladık. Bunun için kimse Türkiye'yi suçlayamaz. Bunun için Türkiye'den kimse özür bekleyemez' dedi. Ayrıca Davutoğlu, Rusya'nın petrol iddialarıyla ilgili ise 'Eğer böyle bir iddia var idiyse neden 15 gün önce gündeme getirmediniz?' dedi.
Reklam
"Kardeşim Benim" Filminden İlk Uzun Fragman Yayınlandı!
Murat Boz ve Burak Özçivit'in baş rollerini paylaştığı sinema filmi Kardeşim Benim için ilk uzun fragman yayınlandı. Çok yakında vizyona girecek olan film şimdiden büyük merak uyandırdı. Mert Baykal'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin baş rollerinde Murat Boz ve Burak Özçivit'in yanında Aslı Enver yer alıyor.Kardeşim Benim 15 Ocak 2016'da sinemaseverlerle buluşacak.
Erdem Gül'den Çocuklarına Mesaj: 'İkinci Karda Beraber Olmak Dileğiyle'
CHP Milletvekilleri Tuncay Özkan ve Mahmut Tanal, MİT TIR’ları haberi nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ile gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül’ü Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti. Gül’ün çocukları Sarp Güney ve Deniz için yolladığı mesajda ise 'Bilmezsiniz, zor zamanlardan geçiyoruz. Bilmemesi gereken yaştasınız, ama size bu hakkı tanımıyorlar. Öyle bir zor zamanki illa size de bunu bildirecek ve yaşatacaklar. Neyse... Dün Ankara’ya ilk kar yağmış. İkinci karda kartopu oynayarak sizlerle kucaklaşıyor, ikinizi de öpüyorum' notunu okudu' ifadelerini kullandı.
Karla İlk Kez Tanışmış 25 Sevimli Hayvan
etiket
Evet artık kış geldi... Yurdumuzu yavaş yavaş etkisi altına almaya başlayan kar yağışı ile birlikte, aklımıza bu muhteşem doğa olayının ortaya çıkardığı komik ve bir o kadar da sevimli görüntüler geldi. Kar soğuğu çok fena ama içerikte yer verdiğimiz minik dostlarımız sayesinde içimiz yeterince ısınacak gibi..
Reklam