Görüş Bildir
O Gün Taksi İçin 'İncelense İyi Olur' Anonsu Yapılmış
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin hayatını kaybettiği ve 2 polisin şehit olduğu saldırının akşamında hazırlanan ve çarpıcı bilgilerin yer verildiği tutanağa göre, polis ekibi, bir gün önce beyaz Toros’tan polislere ateş açan teröristleri yolda takibe aldı. Ekip, Merkez’e ‘Bu taksi incelense iyi olur’ anonsu geçti. Araç Balıkçılarbaşı mevkisine geldiğinde müdahaleye giden 3 polisten 2’si içeriden açılan ateş sonucu şehit edildi.
Her On Yılda Bir Krizden Krize Girenler İçin Naçizane 15 Öneri
20’lere geldim, eyvah 30’lu yaşlarımdayım, kahretsin 40’lar yaklaşıyor, üzgünüm 50’leri gördüm… Sıkılmadınız mı her on yılda bir kederden kedere sürüklenmeye? Hayatınızı sürekli yaşlanıyorum, istediklerimi yapamadım, yolun yarısına geldim, bir ayağım çukurda, vb. hezeyanlarla yaşamak ne derece akıllıca? Yaşlanacağınızı bilmiyor muydunuz? Bu size tuhaf bir sürpriz mi oldu? 20’lerde yapmanız gerkenler, 30’larda sahip olmanız gerekenler, 40’larda bilmeniz gerekenler safsatalarını bir kenara bırakın artık. Hayatınızı kendi istediğiniz, sevdiğiniz, gördüğünüz şekilde yaşayın. Hayat her geçen yıl için endişe duyamayacak kadar kısa!
Köroğlu Destanı, UNESCO Kültür Mirası Listesinde
Türk dünyasının ortak değerleri arasında yer alan Köroğlu destanı, UNESCO kültür mirası listesine girdi. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü, Türkmenistan'daki Köroğlu destanı geleneğini, 'Somut olmayan Kültürel Miras' listesine ekledi. Somut olmayan kültürel miras listesi, elle tutulamayan ancak bir ülkenin kültüründe önemli rol oynayan gelenekleri korumayı amaçlıyor.
Reklam
Reklam
Mark Hamill, Stormtrooper Kıyafetleri ile Hollywood Bulvarında!
Star Wars yeni filmi 'Güç Uyanıyor'un yayınlanamsına 2 hafta kala Hollywood bulvarı yavaştan bu büyük güne hazırlanıyor. Yapımcılar ve Omaze bir hayır işi için Mark Hamill'den yardım aldılar. Her bir yardım sever $10 bağışlayarak filmin galasına katılma şansı yakalıyor.
Süpermarkette Nefes Alamayan Küçük Kızı Kurtaran Kahraman Adam
Avustralya'da gerçekleşen olayda, küçük bir kızın kurtarılma anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Amy Collard isimli kadın 2 yaşındaki çocuğunun nefes alamadığını fark etmesi üzerine telaşlanıp kasaya doğru koşunca mimar olduğu söylenen Rowan O’Neill isimli adam ve bir kadın çocuğa müdahale bulundu. Olay yerine telaşlı baba da gelirken Rowan tezgaha yatırdığı çocuğa suni tenefüs yaptı hayatını kurtardı.
Reklam
Tahran'dan Erdoğan'ın Sözlerine Yalanlama
Tahran yönetimi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'yi arayarak kendisi ve ailesiyle ilgili İran medyasında dile getirilen iddialar için uyardığı ve bunun üzerine haberlerin kaldırıldığı yolundaki açıklamasını jet hızıyla yalanladı.
Reklam
Reklam
Reklam