Görüş Bildir
Haberler
Twitter Moments Herkesin Kullanımına Açılıyor

Twitter Moments Herkesin Kullanımına Açılıyor

Onedio Medya
09.08.2016 - 19:52 Son Güncelleme: 10.08.2016 - 08:55

Snapchat ve Instagram’ın ardından şimdi de Twitter, teknik olarak Hikayeler (Stories) yapısına benzeyen Twitter Moments (Anlar) özelliğini herkese açacağını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk olarak Ekim 2015’te duyurulan ve sadece ABD’de kullanıma sunulan Twitter Moments, platform üzerindeki en önemli anların tweetler ile harmanlanarak bir arada toplandığı bir servis olarak karşımıza çıkmıştı. 

Ancak Twitter Moments, Twitter’ın en iyi özelliklerinden biri olarak tanımlansa da beklentileri karşılayamamıştı. 

Snapchat ve Instagram’ın Hikayeler özelliklerini kullanıma sunmasının ardından şimdi de teknik olarak benzer yapıya sahip olan Twitter Moments’ı tüm kullanıcılara açmaya karar verdi.

Twitter Moments için önümüzdeki haftalarda sınırlı sayıda firma ve kişi ile birlikte çalışacak olan Twitter, önümüzdeki aylarda ise bu özelliği herkesin kullanımına açmış olacak.

Twitter’da sunulan Moments’lara an itibariyle ulaşmanız mümkün. Örneğin buraya tıklayarak Galapagos Adaları’nı Twitter üzerindeki paylaşımlar ile keşfedebilir veya bu anı paylaşabilirsiniz.

Twitter Moments’ın herkese açılmasıyla birlikte, platformun daha kişisel bir yapıya bürüneceği düşünülüyor. Ancak bu sefer beklentileri karşılayıp karşılamayacağı ise merak konusu.

WebMasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
33
11
6
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
killer panda

Snapchat çıkıp çıkıcağına pişman oldu amk soğuttunuz aferin.

Apollonia corleone

Instagramdaki çakma snapchatte snapchat adımı paylaşıyorum mutluyum

Sezer Kaya

Her yerde snap göreceğiz hay sizin yapacağınız işin..