Görüş Bildir
Volvo’nun Lüks Sedanı S90 Görücüye Çıktı
Volvo, lüks sedan otomobili S90’ı Göteborg’da düzenlediği etkinlikte görücüye çıkardı. Audi A6, BMW 5 Serisi ve Mercedes E-Serisi gibi rakiplerinin karşısına çıkan Volvo S90, zarif formu ve performansıyla otomobil tutkunlarının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor.
Yaşar Büyükanıt 'E-Muhtıra' İçin İfadeye Çağrıldı
Ankara Başsavcılığı, 27 Nisan'da yayınlanan TSK bildirisiyle ilgili 2012'de soruşturma açtı. İlk adım ise dün atıldı. Dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın, 'tek şüpheli' sıfatıyla ifadesinin alınması için İstanbul'a yazı gönderildiği belirtiliyor. 
Sporun Manşetleri | 4 Aralık 2015
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
Uçak Krizinden Sonra Yüz Yüze İlk Temas
Dışişleri Bakanlığı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) 22. Bakanlar Konseyi toplantısı için geldiği Belgrad'da Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile görüştü. Bu temas uçak krizi sonrası yüz yüze yapılan ilk görüşme niteliği taşıyor. Lavrov yaptığı açıklamada 'Türk Dışişleri Bakanı'ndan yeni bir şey duymadım' derken Çavuşoğlu 'Sabırla ilişkilerin düzelmesini bekliyoruz ama ömür boyu da böyle gitmeyeceğini bilmemiz lâzım' dedi.
Kasım Ayında En Az 131 İşçi Yaşamını Yitirdi
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi'nin (İSİG) verilerine göre Kasım ayında en az 131 işçi, iş kazalarına bağlı olarak yaşamını yitirdi. 2015'in ilk 11 ayında hayatını kaybeden işçi sayısı böylelikle 1593'e ulaştı.
Reklam
6 Kentte Eğitime Kar Engeli
Kötü hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle Şırnak, Van, Siirt, Kastamonu, Bolu ve Rize'nin bazı ilçelerinde bugün eğitime ara verileceği bildirildi.
Danimarkalı Bakan: 'Sığınmacıların Ziynet Eşyalarına El Koyalım'
Avrupa’ya yönelik sığınmacı akını karşısındaki tutumu nedeniyle tepki çeken Danimarka’dan iki sert açıklama geldi. Danimarka Adalet Bakanı Pind, sığınmacıların değerli eşyalarına el konulması gerektiğini söylerken, göçmen karşıtı Halk Partisi’den bir milletvekili daha da ileri giderek ‘gerekirse alyanslarının bile’ alınabileceğini söyledi.
Reklam
Meteoroloji'den Yoğun Kar Yağışı ve Buzlanma Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Çankırı, Erzincan ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Halen ülkemizin kuzey kesimlerinde devam eden yağışların; Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistem ile birlikte, Amasya ve Tokat çevreleri ile Sinop, Samsun, Ordu, Giresun' un yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması beklenmektedir. Don ve buzlanma ile birlikte ulaşımda aksamalar başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. 
Reklam
Kerry: 'Kıbrıslı Liderleri Desteklemeye Kararlıyız'
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Kıbrıs’ta bir çözüm olacağı yönündeki inancının her zamankinden daha fazla olduğunu söyledi ve çözümün uygulanmasında gerekli tüm teknik ve maddi desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Reklam
Real Madrid 80-73 Fenerbahçe
Turkish Airlines Euroleauge'de son 16'ya kalmayı geçen hafta garantileyen temsilcimiz Fenerbahçe, A Grubu'nun 8. maçında deplasmanda karşılaştığı Real Madrid'e 80-73 mağlup oldu.
Reklam
İstanbul'da Terör Operasyonu: 1 Ölü
İstanbul Sancaktepe'de bir eve düzenlenen operasyon sırasında, polislerin üzerine ateş açılması sonucu çatışma çıktı. Olayda terör örgütü PKK üyesi olduğu belirtilen 1 kadın öldü.
Reklam