Görüş Bildir
İstanbul'da Terör Operasyonu: 1 Ölü
İstanbul Sancaktepe'de bir eve düzenlenen operasyon sırasında, polislerin üzerine ateş açılması sonucu çatışma çıktı. Olayda terör örgütü PKK üyesi olduğu belirtilen 1 kadın öldü.
Bahçeli: 'Saray Sobayla Isınsın'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Doğalgazla tanışalı ne kadar zaman olduğu belli. Bu millet çileye alışık bir millettir' sözlerine göndermede bulunarak 'Bu milletin çektiği çile yeter. Artık sarayda tezek yakılsın, saray sobayla ısınsın' dedi.
Reklam
Cedevita Zagreb 75-81 Anadolu Efes
Turkish Airlines Euroleague B Grubu 8. hafta maçında temsilcimiz Anadolu Efes, Hırvatistan deplasmanında Cedevita Zagreb ile karşılaştı.
Reklam
Reklam
Dünyanın En Sevimli Mırlaması O'na Ait!
Tribble dünyadaki en ilginç ve sevimli mırlama sesine sahip. Yaklaşık 8 kiloluk bu pofuduk kedinin iki kez hayvan barınağına geri gönderildiğine inanmak oldukça güç.
Ford'dan SYNC'e Sahip 5 Milyon Aracı İçin Siri Desteği
Apple’ın kişisel sesli asistanı Siri, beş milyon Ford otomobile geliyor. Ford’un araç içi bilgi ve eğlence sistemi SYNC’e sahip modellerine yüklenecek olan güncellemeyle sürücüler Siri’yi asistanları olarak kullanabilecek.
Reklam
Polisle Münakaşaya Girse Bile Rahatlığından Taviz Vermeyen 12 Yurdum İnsanı
etiket
Gün geçmiyor ki polis vatandaş münakaşasından ortaya çıkan görüntülere yarıla yarıla gülmeyelim. Her biri ayrı kafalarda olan insandan Türk video tarihine geçmiş ve efsaneler arasında yer alacak enfes görüntüler. Kimisi o anı kıvırmak için kimisi ise ortamdan eğlence çıkarmak için ama her biri efsane!
Reklam
Beyinde Hayaletler Oluşturan Hastalık: Capgras Sendromu
etiket
Capgras sendromu en kısa tanımıyla tanıdık kişilerin yerine, onlara çok benzeyen sahtekarların geçmiş olduğuna dair sanrılarla karakterize bir sendromdur. Bu sendrom nadir olarak görülür ve daha çok şizofreni kavramı içinde yer alır. Ona benziyorsun, çok benziyorsun, hatta belki akrabasınız; aranızdaki tek fark onun parlak bir şahin ve bir prens, seninse bir baykuş ve tezgâhtar olman. Ecinniler / Dostoyevski
Reddettin Abi'nin Misafirlik Macerası
Hepimizin hayatında vardır böyle 'Yok yok iyiyim böyle' ciler. Sürekli her şeye teşekkür eden, bir türlü memnun edemediğiniz. Reddettin Abimizle size o tipleri anlattık :)
Reklam