Görüş Bildir
Beyinde Hayaletler Oluşturan Hastalık: Capgras Sendromu
Capgras sendromu en kısa tanımıyla tanıdık kişilerin yerine, onlara çok benzeyen sahtekarların geçmiş olduğuna dair sanrılarla karakterize bir sendromdur. Bu sendrom nadir olarak görülür ve daha çok şizofreni kavramı içinde yer alır. Ona benziyorsun, çok benziyorsun, hatta belki akrabasınız; aranızdaki tek fark onun parlak bir şahin ve bir prens, seninse bir baykuş ve tezgâhtar olman. Ecinniler / Dostoyevski
Reddettin Abi'nin Misafirlik Macerası
Hepimizin hayatında vardır böyle 'Yok yok iyiyim böyle' ciler. Sürekli her şeye teşekkür eden, bir türlü memnun edemediğiniz. Reddettin Abimizle size o tipleri anlattık :)
Türk Erkeği İle "Gollum" Arasındaki 12 Benzerlik
Her ne kadar bu kıyaslamayı yapmak beni biraz zorlasa da, benzerlikleri görünce yapamadan edemedim. İçerikte 'şey' olarak bahsedilen nesne kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ancak eminim ki herkesin aklına bir şey geliyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Selçuk İnan'dan Anlamlı Ziyaret
Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Avcılar'da bulunan Engellilere Hizmet Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.
Reklam
Reklam
5 Dakikada 2015 Yılının En Popüler 50 Şarkısı
Dj Earworm'un hazırladığı listede Adele'den Maroon 5'a popüler 50 şarkıdan oluşan dinlemesi zevkli 5 dakikalık mashup. Liste Amerikan Billboard listesinin haftalık en popüler şarkılarından oluşturuldu.
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili davanın üçüncü duruşması bugün görüldü. Kararı açıklayan mahkeme, 3 sanığa da indirim uygulamadan, ağırlaştırılmış müebbet cezası verdi. Savcı, üç sanık için de indirimsiz, ağırlaştırılmış müebbet istemişti.
Reklam