Görüş Bildir
Dürüstçe Kıvırma Sanatının İncelikleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Kimi zaman gerçekleri söylemek sizi zor durumda bırakır. Yalan söylemeden paçayı kurtarma taktikleri geliştirmek tek çaredir.Aslında yöntem oldukça basittir. Yalan söylemeyeceksiniz, soruya cevap vereceksiniz ama karşınızdakinin istediği cevabı vermeyeceksiniz. Karşınızdaki sizin sorusuna cevap verdiğinizi sanarak tatmin olacağı yanıtı alacak. Aklınız mı karıştı? Acele etmeyin. Yazıyı son cümlesine kadar okuyunca her şey yerli yerine oturacak.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
EY AK Parti'den, Erdoğan'dan kurtulmak isteyenler!Size sesleniyorum.Hatırlayın:-Bir dönem askeri darbe bekleyip durdunuz.-Bir dönem “Cemaat bunları halledecek galiba” diye umdunuz.-Bir dönem “Abdullah Gül bayrak açtı, açacak” diye fal baktınız. -Bir dönem AK Parti’nin kendi içinde bölünmesini istediniz.-Bir dönem gözünüzü Amerika ve Avrupa’ya çevirdiniz...Ve şimdi de...“Kurtar bizi Putin Reis” diye...Moskova’nın otoriter psikopatından medet ummaktasınız.
Reklam
Reklam
Beyaz Toros'ta Utanç Savunması
Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Diyarbakır’da öldürülen Baro Başkanı Tahir Elçi’nin uzun uğraşlarıyla açılan ve Elçi’nin müdahil avukat olarak yer aldığı JİTEM (Temizöz) davasında verdiği beraat kararının tartışma yaratacak gerekçelerini açıkladı. Mahkeme, sanıkların çete kurarak 21 kişiyi öldürdüklerine ilişkin “şüpheleri” olduğunu ancak şüpheden sanık yararlanır ilkesi gereği beraat kararı verdiğini bildirdi. Kararda ayrıca cinayetlerde kullanıldığı belirtilen 'Beyaz Toros'lar için “Ülkemizde otomobillerde en çok kullanılan rengin beyaz olduğu yolunda istatistik mevcuttur, Ayrıca o dönem ülkemizde en çok kullanılan araçtır ' denildi.
Maslow'un Günlük Hayatımızın Tam Ortasında Olduğunun 19 Kanıtı
etiket
ABD'li psikolog Abraham Maslow, insan davranışlarını araştırırken bu davranışları anlamlandırmak için bir takım gözlemler ve varsayımlarda bulunmuştur. Oluşturduğu İhtiyaçlar Hiyerarşisi Teorisi'nde iki temel varsayımdan hareket eder:1. İnsan davranışlarının temelinde ihtiyaçlar vardır2. Bazı ihtiyaçların tatmini diğerlerinden daha değerlidir.Bu varsayımlara göre insanların davranışlarında belirli katmanlar olduğunu ve bu katmanlar arası geçiş için ancak bir önceki katmanda saydığı ihtiyaçların tamamen giderilmesi gerektiğini savunur.Günlük hayatta Maslow'un bu teorisi karşımıza nasıl çıkıyor bakalım.
Reklam
IŞİD, Canlı Bomba Yelekleri İçin Gaziantep'te Atölye Kurmuş
Türkiye'de birçok canlı bomba saldırısı düzenleyen IŞİD örgütü, geçen yıl yurt dışından getirdiği canlı bomba yelekleri yakalanınca Gaziantep'te bir 'yelek atölyesi' kurdu! 1.5 ay önce operasyon düzenlenen bu depoya ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflarda dikiş makinesi, kumaş parçaları, intihar yelekleri, amonyum nitrat ve demir bilyeler yer alıyor.
Türk Dizi ve Filmlerinden Aşkı En İyi Anlatan 21 Replik
etiket
Bazen aldığınız nefes düğümlenir ya boğazınızda. Anlatamazsınız yaşadıklarınızı, hislerinizi, aşklarınızı. Sonra bir filmde denk gelirsiniz, hiç beklemediğiniz bir dizinin bir bölümünde ya da. Sizi sizden daha iyi anlatırlar belki de, hissettiklerinizi sanki o karakterler de hissetmiş gibi...İşte Türk Dizi ve Filmlerinden Aşkı En İyi Anlatan 21 Replik
Reklam
Reklam
Reklam