Görüş Bildir
Ekonomi mi Uçmalı Business mı? Sorusunun Cevabı Aşırı Detaylı Bu Maket Uçakta
Singapur Havayolları ve sanatçı Luca Iaconi işbirliğinden doğan maket uçak tasarımı bizlere Airbus A380'in iç yapısını gösteriyor. Ekonomi, Premium Ekonomi, Business Class, First Class ve Suite Class koltuklarının yapısını kraft kağıt ile en ufak detayına kadar maket olarak yapan Luca'nın çalışmasını izliyoruz.
Erdoğan'dan Rusya'ya: 'Alsan Ne Olur Almasan Ne Olur?'
'Türk Akımı projesi taleplerimizin karşılanmaması nedeniyle bir süredir tarafımızdan rafa kaldırılmıştır' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın Türkiye'den gıda ürünleri ithalatını sınırlamasıyla ilgili olarak da 'Türkiye bunlarla sarsılacak ülke değildir; alsan ne olur almasan ne olur?' dedi.
Reklam
Uruguay, Enerji İhtiyacının Yüzde 95’ini Temiz Enerji Kaynaklarından Sağlıyor
Fosil yakıttan yenilenebilir enerjiye geçmenin önemi artık her fırsatta vurgulanırken dünyanın bir ucunda bir ülke bu geçişi oldukça basit ve ekonomik şekilde çözüyor. 3,4 milyonluk nüfusuna rağmen son dönemlerde attığı liberal adımlarla dikkat çeken Uruguay, 10 yıldan kısa bir süre içinde karbon ayak izini ve elektrik masraflarını oldukça azalttı. Üstelik devlet desteği olmadan.
Reklam
Erdoğan'a Hakaretten 10 Ayda 98 Kişiye Gözaltı
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret suçlamasıyla bu yıl 98 kişinin gözaltına alındığını, 66’sının hakim karşısına çıkarıldığını açıkladı.
Reklam
ABD'deki Katliamı IŞİD Üstlendi
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), ABD'nin California eyaletinde engellilerin hizmet aldığı bir sosyal hizmetler kurumuna yönelik 14 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı üstlendi.
Davutoğlu'ndan 'Özgecan' Mesajı: 'Yüreğim Hâlâ Soğumadı'
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mersin'de eve gitmek amacıyla bindiği minibüsün şoförü tarafından vahşice öldürülen Özgecan Aslan davasında verilen karara ilişkin değerlendirmede bulundu. Davutoğlu, 'Mübarek annesi ve babası gibi ben de diyorum ki: Üç kız babası olarak ve bütün Türkiye'deki kızların manevi babası olarak yüreğim soğumadı. Bir kez daha genç kızımızı ve bütün şiddet mağduru hanımlarımızı rahmetle anıyorum' dedi. 
Rus Gemilerine Misilleme: 4 Gemi Samsun Limanı'nda Alıkonuldu
etiket
Deniz Haber Ajansı, Rusya'nın son bir hafta içinde 5 Türk bayraklı gemiyi Novorossisk Limanı'nda PSC denetimi sonucu tutuklaması üzerine, mütekabiliyet esasları çerçevesinde Türk limanlarına sefer yapan 4 Rus bayraklı gemiyi Samsun Limanı'nda alıkoyduğunu duyurdu. Toplamda 6 geminin PSC kontrolüne tabi tutulduğu, 2'sinin hemen ayrıldığı, 4 gemiye ise evrak eksikliği nedeniyle çıkış izni verilmediği öğrenildi. İlerleyen saatlerde eksikliklerini tamamlayan 3 gemi limandan ayrılırken, 1 Rus gemisi halen bekletiliyor. Samsun Limanı Başkanı Aydın Ünal ise 'Rus gemileri denetlenip alıkonuluyor' gibi bir algının yanlış olduğunu belirterek, 'Rus tarafı denetimlerin ‘cılkını’ çıkardı biz ise rutin denetimlerimizi yapıyoruz' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Dürüstçe Kıvırma Sanatının İncelikleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Kimi zaman gerçekleri söylemek sizi zor durumda bırakır. Yalan söylemeden paçayı kurtarma taktikleri geliştirmek tek çaredir.Aslında yöntem oldukça basittir. Yalan söylemeyeceksiniz, soruya cevap vereceksiniz ama karşınızdakinin istediği cevabı vermeyeceksiniz. Karşınızdaki sizin sorusuna cevap verdiğinizi sanarak tatmin olacağı yanıtı alacak. Aklınız mı karıştı? Acele etmeyin. Yazıyı son cümlesine kadar okuyunca her şey yerli yerine oturacak.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
EY AK Parti'den, Erdoğan'dan kurtulmak isteyenler!Size sesleniyorum.Hatırlayın:-Bir dönem askeri darbe bekleyip durdunuz.-Bir dönem “Cemaat bunları halledecek galiba” diye umdunuz.-Bir dönem “Abdullah Gül bayrak açtı, açacak” diye fal baktınız. -Bir dönem AK Parti’nin kendi içinde bölünmesini istediniz.-Bir dönem gözünüzü Amerika ve Avrupa’ya çevirdiniz...Ve şimdi de...“Kurtar bizi Putin Reis” diye...Moskova’nın otoriter psikopatından medet ummaktasınız.
Reklam