Görüş Bildir
Amerikan Futbol Takımı Bulldogs'un Etkileyici Fotoğraf Çekimi
Almanya'nın Bielefeld şehrinde Amerikan Futbol Takımı olan Bulldogs'un, 2015-2016 sezonu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Yaratıcı yönetmen Boris Zimmermann liderliğindeki ekip takımın tüm faaliyetlerini kayıt altına alıp, ürün kataloğu oluşturdular.
Reklam
Reklam
ABD: İstanbul Konsolosluğundan Uzak Durun
ABD, ülkenin İstanbul konsolosluğuna yönelik bir güvenlik tehdidi olduğu için ABD vatandaşlarının buradan uzak durulması istendi ve 'Kişisel güvenliklerini sağlamaları yönünde güçlü şekilde uyarıyoruz' açıklamasını yaptı.
Tahir Elçi'nin Eşi: 'Katil Bulunsun'
Diyarbakır’da çatışmalarda zarar gören tarihi Dört Ayaklı Minare önünde yapılan basın açıklaması sırasında çıkan çatışmada öldürülen Diyarbakır Baro başkanı Tahir Elçi, ölümünün birinci haftasında mezarı başında anıldı. Eşinin mezarı başında konuşan Türkan Elçi, “Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler ya. Dört Ayaklı Minare’ye kılıf bulmasınlar. Tahir Elçi’nin katili bulunsun” dedi.
Reklam
Reklam
Ekonomi mi Uçmalı Business mı? Sorusunun Cevabı Aşırı Detaylı Bu Maket Uçakta
Singapur Havayolları ve sanatçı Luca Iaconi işbirliğinden doğan maket uçak tasarımı bizlere Airbus A380'in iç yapısını gösteriyor. Ekonomi, Premium Ekonomi, Business Class, First Class ve Suite Class koltuklarının yapısını kraft kağıt ile en ufak detayına kadar maket olarak yapan Luca'nın çalışmasını izliyoruz.
Reklam
Erdoğan'dan Rusya'ya: 'Alsan Ne Olur Almasan Ne Olur?'
etiket
'Türk Akımı projesi taleplerimizin karşılanmaması nedeniyle bir süredir tarafımızdan rafa kaldırılmıştır' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın Türkiye'den gıda ürünleri ithalatını sınırlamasıyla ilgili olarak da 'Türkiye bunlarla sarsılacak ülke değildir; alsan ne olur almasan ne olur?' dedi.
Reklam