Görüş Bildir
Haberler
Alkollü Araç Kullanan İsveçli Bakan İstifa Etti

etiket Alkollü Araç Kullanan İsveçli Bakan İstifa Etti

İsveç'in Lise Eğitiminden Sorumlu Bakanı Aida Hadzialic, alkollü olarak trafik kontrolüne yakalanmasının ardından düzenlediği basın toplantısında 'hayatımın en büyük hatasını yaptım' diyerek istifa etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da izlediği konser sonrasında Malmö’ye gelirken trafik polisinin alkol kontrolüne takılan, kanında 0.2 promil alkol belirlenen İsveçli bakan Aida Hadzialic düzenlediği basın toplantısında, ‘‘Konser öncesinde iki bardak şarap içmiştim. Konser sonrasında alkolün etkisinin geçmiş olabileceğini düşünerek direksiyona oturdum. Demek ki geçmemiş. Bu şimdi sonuçlarına katlandığım büyük bir hata idi. Yaptığımın büyük bir hata olduğunun bilincinde olduğum için istifa ediyorum’’ diye konuştu.

Boşnak asıllı

Boşnak asıllı

Yugoslavya iç savaşı sırasında ailesiyle birlikte 1992 yılında 5 yaşında iken İsveç’e sığınan Bosna kökenli Aida Hadzialic, 2014 yılından beri Sosyal Demokrat Partiyi temsilen koalisyon hükümetinde bakanlık yapıyordu.

  • DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
56
45
9
6
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bu İsveç ve diğer iskandinav ülkeleri resmen bizi utandırmak, kıskandırmak için yapıyorlar. İyice kahroluyorum. Aramızdaki fark dağlar kadar. Adamlar bizden ... Devamını Gör

HarmeN AcZARY

Canım Ekonomi gelişmeden Diğer kaynaklara yatırım yapamazsın insan Önce karnını doyurmak üzere programlanmıştır o nedenle gelişim ve ekonomi birbirile bağla... Devamını Gör

İsveç'te günah işleme özgürlüğü yokmuymuş? Cıks cıks cıks! Hemen istifa etmiş. Halbuki bi kerecikten bişey olmazdı. Bu İsveç çok geri çok!

Lisami

İsveç'teki bakanlar vs Türkiye'deki bakanlar...