Görüş Bildir
Haberler
Ömer Halisdemir'in Mezarına 100 Bini Aşkın Ziyaretçi

Ömer Halisdemir'in Mezarına 100 Bini Aşkın Ziyaretçi

ATKN
13.08.2016 - 20:08

Darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan kabri ziyaretçi akınına uğruyor. Belediye Başkanı, 'Şu anda ziyaretçi sayısı 100 bini geçmiştir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre darbeci general Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan kabri ziyaretçi akınına uğruyor.

Ömer Halisdemir

Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret gelenler olduğunu belirterek, ziyaretçi sayısının 100 bini geçtiğini söyledi.

'Gurur verici'

'Gurur verici'

Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak

İçeriğin Devamı Aşağıda

İleri Koçak, şöyle konuştu: 

'Erzurum'dan, Rize'den, Van'dan Türkiye'nin her yerinden geliyorlar. Şu anda ziyaretçi sayısı 100 bini geçmiştir. Kasabamız adına çok gurur verici. Ömer'in kahramanlığı tartışılmaz. Milletimize vatanımıza yakışır bir harekette bulundu. Türk insanının ne kadar duyarlı olduğunu burada görmüş oluyoruz. Ömer yerinde ve zamanında bu müdahaleyi yapmamış olsaydı belki binlerce insan ölecekti. Herkes bunun çok iyi farkında gerekli değeri de gösterdikleri için bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Türk insanının ne kadar duyarlı ne kadar hassas olduğunu gösterdiler.'

Darbeci generali vurduğu ana ilişkin görüntüler ortaya çıkmıştı

15 Temmuz darbe girişiminin kader anlarından biri olan, Astsubay Ömer Halisdemir’in darbeci Semih Terzi’yi vurma anına ilişkin görüntüler ortaya çıkmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
195
83
28
8
4
3
2