Görüş Bildir
Haberler
Hakan Şükür'ün Babası Selmet Şükür Tutuklandı

etiket Hakan Şükür'ün Babası Selmet Şükür Tutuklandı

Deniz Gök
11.08.2016 - 21:46 Son Güncelleme: 13.08.2016 - 18:25

Cuma günü Adapazarı'nda gözaltına alınan eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Hakan Şükür ile babası Selmet Şükür hakkında resen yakalama kararı çıkarılmış, tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verilmişti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selmet Şükür

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla dün cuma namazına gittiği camide gözaltına alınan Selmet Şükür, bugün sevk edildiği adliyede sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, Selmet Şükür'ün tutuklanmasına karar verdi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün FETÖ'ye finansman sağladıklarına ilişkin delillere ulaşmıştı. Bu kapsamda başvuruyu inceleyen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar vermişti.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında resen yakalama kararı çıkartılmıştı.

Selmet Şükür, Adapazarı'nda bir camide bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

AK Parti'den istifa etmişti

AK Parti'den istifa etmişti
İçeriğin Devamı Aşağıda

2011 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili seçilen Hakan Şükür, 17-25 Aralık öncesi süreçte hükümet ile Gülen Cemaati arasında yaşanan dershane krizinin ardından AK Parti'den istifa etmişti.

Fethullah Gülen'e ve Cemaat'e olan sevgi ve sempatisini daha önce yaptığı açıklamalarda pek çok kez dile getiren Şükür, 17-25 Aralık süreci sonrası hükümet ile Cemaat'in yollarının tamamen ayrılmasının ardından hükümeti suçlayan açıklamalarıyla sık sık gündeme gelmişti.

Hakan Şükür'ün 15 Temmuz paylaşımları

Hakan Şükür'ün 15 Temmuz paylaşımları

Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişiminin ilk anlarında yaşananların  'tiyatro' olduğu ima eden, sokağa çıkılmaması gerektiğini belirten tweet'leri retweet etmişti.

Aldığı tepkilerin ardından Twitter hesabını gizleyen Şükür darbecileri hedef alan bir paylaşım yapmıştı

Aldığı tepkilerin ardından Twitter hesabını gizleyen Şükür darbecileri hedef alan bir paylaşım yapmıştı

Şükür, Boğaziçi Köprüsü'nde vatandaşların üzerine ateş açan askerlerin görüntüsünü paylaşarak 'Kendi halkına kurşun sıkanlar ve onların ardında kim varsa şerefsizdir, haindir. İzahı yok cezalandırılmalıdır. Yuh!' ifadelerini kullanmıştı.

DHA, AA, Onedio

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
234
165
81
67
23
23
15