Görüş Bildir
Davutoğlu: 'Türkiye'nin Hiçbir Ülkenin Toprağında Gözü Yoktur'
Başbakan Davutoğlu, 'Türk askerinin Musul'a gitmesine dair haberler maksadı aşan bazı yorumlara yol açıyor. Yardımlarımızdan yanlış anlamlar çıkarılmamalı. Türkiye'nin hiçbir ülkenin toprağında gözü yoktur, olmaz, olamaz. Türkiye'nin mücadelesi terörle ve terör örgütleriyledir' dedi.
Kayserispor 1-2 Beşiktaş
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor'u deplasmanda Gomez ve Sosa'nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Ev sahibi Kayserispor'un tek sayısı ise Biseswar'dan geldi. Son saniyeleri nefes kesen maçta Beşiktaş 3 puanı alarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
Irak, Türk Büyükelçisi'ni Dışişleri'ne Çağırdı
Irak Dışişleri Bakanlığı, Musul'daki Başika kampına rotasyon gereği sevk edilen Türk askerlerinin geri çekilmesi talebiyle Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakçı'yı çağırdı. Bakanlık, gelişmeyi 'saldırgan tavır' olarak nitelediklerini söyledi.
Ordu'daki Rehine Krizi 9 Saat Sonra Son Buldu
Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde sabah ellerinde tabanca ve yüzlerinde kar maskesi ile kuyumcu dükkanına girerek soygun gerçekleştirmek isteyen ve 3 kişiyi rehin alan Ömer S. ve G.S. isimli kardeşler, polisin yaklaşık 9 saat süren ikna çabaları sonucu teslim oldu.
Reklam
IMDb'ye Göre 2015'in En İyi 10 Dizisi
IMDb kullanıcıları bu yılın en iyi 10 filminden sonra en iyi 10 dizisini de seçti. Zirve ise hepimizin tahmin edebileceği üzere Game of Thrones'a ayrıldı.
Reklam
Kadınların Cinsel Yaşamına Dair Daha Önce Hiç Duymadığınız 17 İlginç Bilgi
etiket
'Her şeyimizi telefonumuza soruyoruz, bunu neden sormayalım ki!' diye düşünen dünya kadınları, nasıl daha iyi seks yapabileceklerini, hamile kalmak veya hamileliği önlemek için en elverişli zamanların hangi zamanlar olduğunu öğrenebilecekleri uygulamalar kullanmaya başladılar. Bu sayede biz de, dünya genelinde kadınların cinsel yaşamlarına dair pek çok istatistiki bilgi edinme imkanı bulduk.'Glow' gibi hamilelik için en elverişli zamanları tespit eden uygulamalar, kadınların yeni arkadaşı haline gelmiş durumda. Glow, 2013 yılında Max Levchin tarafından kuruldu. Yakın zamanda paylaşılan bilgiye göre, piyasaya sürüldüğü iki sene içinde Glow, 150.000 kadının hamile kalmasına yardımcı oldu. Uygulama, 47 milyon kadının doğurganlık takvimini barındırıyor. Aynı zamanda kişinin ruh hali, cinsel ilişkiye girme sıklığı ve seksin kalitesi ile ilgili bilgileri de topluyor. Analiz edilen bu bilgiler, kadınların seks hayatlarıyla ilgili ilginç gerçekleri ortaya koyuyor:
Reklam
Google Temiz Enerji Yatırımlarına Devam Ediyor
Google, 2025 yılına kadar yenilenebilir enerji alanındaki satın alımlarını üçe katlayacağına dair sözünü tutuyor. Global olarak tüm operasyonunu temiz enerjiye çevirme amacına biraz daha yaklaşan şirket, bu konuda önemli bir adım atarak 842 megavatlık yenilenebilir enerji kapasitesili yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu. 
90'ların Unutulmaz Gençlik Dizisi "Evimiz Hollywood'da"nın Oyuncuları Şimdilerde Ne Yapıyor?
90'lı yıllarda yayınlandığında genç kızların ve erkeklerin yoğun ilgisi ile takip edilen Evimiz Hollywood'da, 10 yıl süreyle ciddi bir takipçi kitlesini peşinde sürükledi. Dizide parlayan genç oyuncuların yollarının açık olduğu, ileride çok daha iyi işlere imza atacakları düşünülüyordu. Kariyerleri dizinin yayınlandığı dönemdeki gibi ilerlemese de hala bir neslin unutulmazları arasındalar.
Reklam
Reklam
Amerikan Futbol Takımı Bulldogs'un Etkileyici Fotoğraf Çekimi
Almanya'nın Bielefeld şehrinde Amerikan Futbol Takımı olan Bulldogs'un, 2015-2016 sezonu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Yaratıcı yönetmen Boris Zimmermann liderliğindeki ekip takımın tüm faaliyetlerini kayıt altına alıp, ürün kataloğu oluşturdular.
Reklam