Görüş Bildir
Nusaybin'de Sokağa Çıkma Yasağı: 6 Polis Yaralandı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, 4 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.  Düzenlenen operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak etmesi sonucu 6 polis memuru hafif yaralandı.
Reklam
Türkiye 9 Saat Uyuyor, Sosyalleşmek İçin TV İzliyor
Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yaptığı Zaman Kullanım Araştırması’na göre son bir yıl içerisinde gün içinde en fazla zaman ayırılan faaliyet 8 saat 48 dakika ile uyku oldu. Araştırmaya göre televizyon izlemek, en fazla yapılan sosyal faaliyet...
Reklam
Bahçeli: 'Seçimler Her Zaman İradenin Tezahürü Olup İsabetli midir?'
Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli, 'Doğumdan ölüme kadar seçim yaparız. Seçimlerimiz hayat tercihimizin alametidir. Ne isek onu seçer, onu sever, onunla seviniriz. Seçimler her zaman iradenin tezahürü olup isabetli midir? Tecrübeler bu soruya verilecek çok bariz bir cevabın olmadığını da bize gösteriyor' dedi. Seçimlerin önemine dikkat çeken Bahçeli, kadınların seçme ve seçilme hakkının 81. yıldönümünü de kutladı.
"Vahşi Doğada Yaşasalar Dünya Ne Acayip Bir Yer Olurdu" Diyeceğiniz 19 Hibrit Hayvan
etiket
Reddit'te bu aralar hibrithayvanlar başlığı altına gönderilen photoshop çalışmaları oldukça popüler. Gönderilen fotoğraflar da oldukça yaratıcı. Biz de bu sebeple, içlerinden ön plana çıkanları sizler için derledik. Ancak insan düşünmeden de edemiyor. Acaba bu hibrit hayvanlar gerçekten yaşasalardı, akıbetleri ne olurdu diye?Muhtemelen soylarını birkaç on yıl içinde kurutmayı başarırdık. Öyle değil mi*
Poyrazköy Davası'nda 'Sahtecilik' Soruşturması
83 sanığın beraat edip bir sanığın dosyasının düştüğü Poyrazköy Davası'nda sahte delillerin kim ya da kimler tarafından üretildiğinin belirlenmesine yönelik mahkemenin suç duyurusu üzerine 'Resmi belgede sahtecilik' soruşturması başlatıldı.
Reklam
Her 5 Gençten 1'i İşsiz
Genç ve eğitimli nüfusta işsizliğin artışı dikkat çekici boyuta ulaştı. Her 5 gençten biri işsiz. Türkiye İstatistik Kurumu'nun son açıkladığı Ağustos verilerine göre, genel işsizlik yüzde 10,1 iken, üniversite mezunlarında bu oran 12,1. Genç işsizlik ise yüzde 18,3. Türkiye İş Kurumu'na göre üniversite mezunu olup iş arayanların sayısı 355 bine ulaştı.
Ehliyette 'Otomatik Vites' Dönemi
Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) Resmi Gazete'de yayımlanan Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğine göre, otomatik şanzımanlı araçlarla eğitim alıp sınavda başarılı olanların sertifikalarında sadece 'otomatik şanzımanlı araç kullanabileceği' belirtilecek.
Kim Kardashian İkinci Kez Anne Oldu!
etiket
Kişisel internet sitesinde; 'Kim Kardashian West ve Kanye West, bu sabah oğullarını karşıladı. ''Anne ve bebeğin sağlık durumu çok iyi.' şeklinde kısa bir mesaj yayınlandı.
Reklam
Yalnızca Sevdiği İnsanı İnternet Ortamında Hunharca Takip Edenlerin Anlayacağı 15 Durum
etiket
Bunu galiba az ya da çok hepimiz yapıyoruz. Ancak bunu yaptığından bahsedenlerin sayısı da oldukça az. Sevdiğimiz insana yaklaşmaya çekiniyorsak ya da reddedilmekten korkuyorsak, onları sinsice internet ortamında gözetleyerek tanıyabileceğimizi ve ancak bu yolla elde edebileceğimizi zannediyoruz. İşte bu takıntılı durumu yaşayanların (size demiyoruz canım, bir arkadaşınız elbette...) başına gelen 15 tuhaf durum:
Reklam
Davutoğlu: 'Türkiye'nin Hiçbir Ülkenin Toprağında Gözü Yoktur'
Başbakan Davutoğlu, 'Türk askerinin Musul'a gitmesine dair haberler maksadı aşan bazı yorumlara yol açıyor. Yardımlarımızdan yanlış anlamlar çıkarılmamalı. Türkiye'nin hiçbir ülkenin toprağında gözü yoktur, olmaz, olamaz. Türkiye'nin mücadelesi terörle ve terör örgütleriyledir' dedi.
Kayserispor 1-2 Beşiktaş
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor'u deplasmanda Gomez ve Sosa'nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Ev sahibi Kayserispor'un tek sayısı ise Biseswar'dan geldi. Son saniyeleri nefes kesen maçta Beşiktaş 3 puanı alarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
Irak, Türk Büyükelçisi'ni Dışişleri'ne Çağırdı
Irak Dışişleri Bakanlığı, Musul'daki Başika kampına rotasyon gereği sevk edilen Türk askerlerinin geri çekilmesi talebiyle Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakçı'yı çağırdı. Bakanlık, gelişmeyi 'saldırgan tavır' olarak nitelediklerini söyledi.
Ordu'daki Rehine Krizi 9 Saat Sonra Son Buldu
Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde sabah ellerinde tabanca ve yüzlerinde kar maskesi ile kuyumcu dükkanına girerek soygun gerçekleştirmek isteyen ve 3 kişiyi rehin alan Ömer S. ve G.S. isimli kardeşler, polisin yaklaşık 9 saat süren ikna çabaları sonucu teslim oldu.
Reklam