Görüş Bildir
Haberler
PKK, AKP Beytüşşebap Gençlik Kolları Başkanını Öldürdü

PKK, AKP Beytüşşebap Gençlik Kolları Başkanını Öldürdü

Onedio Medya
13.08.2016 - 13:14

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine 5 kilometre uzaklıktaki İkinci Köprü mevkiinde yol kesen PKK’lılar, kaçırdıkları Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman’ı öldürdü, kardeşi Fikret Adıyaman ise aranıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre dün gece Beytüşşebap'ın Hisarkapı mevkisinde yol kesen PKK'lı teröristler durdurdukları bir araçta bulunan Fikret ve Naci Adıyaman'ı araçlarını yaktıktan sonra kaçırdı.

Teröristlerin kaçırdığı iki kardeşin kurtarılması için operasyon devam ederken, saat 14.00 sıralarında kaçırıldıkları yere 1 kilometre uzaklıkta Naci Adıyaman’ın cesedi bulundu. 

Fikret Adıyaman’ın bulunması için Kato Dağı’ndaki operasyonlara devam ediliyor.

Fikret Adıyaman'ın Beytüşşebap'ta AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Jirki aşiretinin önde gelen isimlerinden Tahir Adıyaman'ın yeğeni olduğu öğrenildi.

Korucu olan Jirki aşiretine mesuplar

Geçen Nisan ayında da aynı yerde yol kesen teröristler, Jirki aşireti lideri Tahir Adıyaman’ın bulunduğu araca ateş açmış, Tahir Adıyaman yaralanmıştı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dürüst

jirki aişiretini bundan sadece 2-3 ay önce tanıdım bu adamlar kürtler hem de en hasından ama her zaman vatanından bayrağından yana oldular hiçbi zaman pkknın... Devamını Gör