Görüş Bildir
Darüşşafaka Doğuş 63-57 Unicaja Malaga
THY Avrupa Ligi D Grubu 8. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, sahasında İspanya temsilcisi Unicaja Malaga'yı 63-57 yendi.Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelenin ilk periyodunda Darüşşafaka Doğuş; Redding ve Semih Erden'le skor üretirken, konuk ekip Nedovic-Jackson ikilisiyle sayılar buldu ve 4. dakika eşitlikle geçildi: 9-9. İki takımın da sayı bulmakta zorlandığı çeyreğin son bölümünde Wilbekin ile üç sayılık basket atan yeşil-siyahlılar, son saniyelerde Semih Erden'in bulduğu basketle ilk çeyreği 5 sayı farkla (20-15) önde kapadı.Müsabakanın ikinci periyoduna iki takım da savunma sertliğini arttırarak başladı. Suarez ile üç sayılık isabet bulan İspanya temsilcisi, 14. dakikada Smith'in basketiyle öne geçti: 21-20. Oyun üstünlüğünü yeniden eline alan ve Bjelica ile üst üste skor üreten Darüşşafaka Doğuş, 18. dakikada farkı 4 sayıya çıkardı (28-24) ve soyunma odasına 30-28 üstün gitti.
İlk İzleyişimizin Üzerinden 25 Yıl Geçmesine Rağmen Hala Belleklerimizde Taze Olan 27 Film
Günümüzde filmlere ulaşmak çok kolay. Sadece gösterimdekiler değil, eski yıllara ait filmleri zorlanmadan bulabiliyoruz. Çocukluk dönemimizde ise izleme fırsatı elde edilen her film kıymetliydi. Defalarca izlesek bile şikayet etmezdik. Aşağıdaki listedeki filmlerin ortak özelliği hepsinin yapım yılının 1990 olması. 25 sene geçmiş. Muhtemelen şu an izlemeye kalksak, bir çoğu yine aynı etkiyi yaratacaktır.Filmlerin konularıBeyazperde ve Filimadamı'ndan derlenmiştir. Sıralama IMDb puanlarına göre hazırlanmıştır.
Galatasaray 3-0 Bursaspor
Çeyrek asır sonra G.Saray'a dönen Mustafa Denizli, Türk Telekom Arena'da taraftarlarına farklı galibiyetle merhaba dedi. Podolski,Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz'ın golleriyle Bursaspor'u 3-0 yenen Cimbom 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi.
Reklam
Reklam
EURO 2016 TRT'de
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarının TRT'den izlenebileceğini bildirdi.
Reklam
Samsung Apple'a 548 Milyon Dolar Ödemeyi Kabul Etti
İki teknoloji devinin yıllardır birbirlerine açtığı davalar arasında uzun süredir devam edenlerden biri Apple’ın 2011 yılında Samsung’a açtığı davaydı. Apple tarafından iPhone tasarımını kopyaladığı gerekçesiyle Samsung’a açtığı dava nihayet Samsung’un pes etmesiyle sonuçlandı.
Vimeo da 4K Rekabetine Girdi
Ünlü video paylaşım sitesi Vimeo da artan 4K modasına ayak uyduran isimlerden bir tanesi oldu. Yapılan açıklamayla birlikte kullanıcıların Ultra HD video izlemesinin yolu açıldı.
Reklam
Reklam
Google'dan Akıllı Telefonu VR Kamerasına Dönüştüren Uygulama
Google’ın Cardboard’u sayesinde sanal gerçeklik videoları izlenebiliyor veya oyunlar oynanabiliyor. Ancak sanal gerçekliğe özel videolar hazırlamak için genelde çok yüksek fiyatlara satılan ekipmanlara sahip olmak gerektiğinden bu içerikleri hazırlamak pek de kolay olmuyor. Google‘ın yeni hazırladığı uygulama ise sanal gerçeklik videosu hazırlamayı çok daha kolay hale getiriyor. 
Peki Doğalgazda Rusya'ya Ne Kadar Bağımlıyız?
Suriye sınırında bir Rus uçağını düşürmesinden sonra Türkiye’nin Rusya’ya enerji konusunda bağımlılığı, bu hafta Katar ile yapılan LNG (sıvılaştırılmış doğalgaz) görüşmeleri, akabinde Rusya’nın Türk Akımı boru hattı projesini askıya alındığını duyurması da eklenince, tekrar gündeme yerleşti. Peki Rusya’ya ne kadar bağımlıyız?
Facebook Canlı Yayına da El Attı
Sosyal paylaşım sitesi Facebook, canlı yayın uygulamasına başladı. Ancak uygulama önce ABD'de ve sınırlı sayıda iPhone kullanıcısı tarafından kullanıma başlayacak.
Reklam