Görüş Bildir
Bingöl'de Art Arda Depremler
Bingöl'ün Kiği İlçesi'nde, bugün akşam saatlerinde yaklaşık 35 dakika içinde art arda 3 deprem meydana geldi. Richter Ölçeği'ne göre; 4.4, 4.1 ve 3.5 büyüklüğündeki depremlerde ölen ve yaralanan olmadı.
Reklam
ABD'de 14 Kişinin Öldüğü Saldırıda IŞİD Bağlantısı
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde önceki gün 14 kişinin öldüğü saldırının zanlılarından birinin, IŞİD'e bağlı olduğunu açıkladığı öğrenildi. FBI yetkilileri soruşturmanın 'terörizm eylemi' çerçevesinde yürütüleceğini söyledi.
Reklam
Kayyumların Maaşı 105 Binden 42 Bine İndi
Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimiliği, Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe atanan kayyumların kurum başı maaşının 2 bin liraya düşürülmesine karar verdi. Kayyumlar holding bünyesindeki vakıf ve dernek dahil 21 kurumdan daha önce 105 bin TL alırken, kendi başvuruları üzerine şimdiki aylık maaşları 42 bin TL oldu.
Reklam
NASA, SOHO'nun Kuruluşunun 20. Yılına Özel Güneş Görüntüleri Yayınladı
NASA'nın Güneş araştırmaları rasathanesi The Solar & Heliospheric Observatory (SOHO)'nun kuruluşunun 20. yılına özel güneş görüntüleri yayınladı. SOHO'nun 1995 yılından bugüne kadar kaydettiği görüntüleri izleyeceğimiz videoda güneş mavi gözükürken etrafında yayılan cisimlerin UFO olduğundan şüphelenilmişti. Ancak onlar gezegenler tarafından yayılan beyaz ışıklar olduğu daha sonralarda açıklanmıştı.
Çamurlu Su Birikintisine Düşen Yavru Fili Kurtaran Babalar
Filleri neden bu kadar çok seviyoruz? Filler belki de cüsselerine göre en ürkek hayvanlardan biridir. Fakat ürkek olmalarına rağmen hayvanlar aleminin en zeki yaratıklarındandır. Bir yavru fil, sürüyle birlikte ilerlerken bir anda kendini çamur birikintisinin içinde bulur ama neyse ki küçük file yardım çok gecikmeden geldi.
Reklam
Cansu Kaya İçin Yeni Adli Tıp Raporu Hazırlanacak
Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, kasten öldürme ve cinsel istismar suçlarından yargılanan 2 sanık hakim karşısına çıktı. Duruşmada İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gönderilen otopsi raporu okundu. Raporda Kaya'nın boğulduğu, vücudunda başkasına ait DNA kalıntısı bulunmadığı açıklandı. Davada, yeni adli tıp raporu hazırlanmasına karar verildi.
Bizi Mutfağa Hapsetmeden, Tadı Damağımızda Kalacak En Çıtır Lezzet! "Kolay Nugget"
Kuşbaşı tavukGaleta unuEtimekTuzKarabiber2 adet yumurtaUnSıvı yağEtimekleri ya da kızarmış ekmekleri rondoda un haline getirin. Daha sonra galeta unu tuz ve karabiber ile karıştırın. Tavuk parçalarını ilk olarak una daha sonra çırpılmış yumurtaya son olarak da galeta unu karışımına bulayıp kızgın yağda altın rengi olana kadar kızartın. Afiyet olsun.
Reklam
Sokak Röportajları: Hayatta Aldığınız En Büyük Risk Nedir?
İstanbul'da yaşamayı, çıplak denize girmeyi, iş çıkış saatinde metrobüse binmeyi, babadan izinsiz arabayı kaçırmayı veya en önemli sınava çalışmadan girmeyi risk olarak görenler, risk almayı hayat felsefesi haline getirenler burada mı?
Reklam