Görüş Bildir
Sokak Röportajları: Hayatta Aldığınız En Büyük Risk Nedir?
İstanbul'da yaşamayı, çıplak denize girmeyi, iş çıkış saatinde metrobüse binmeyi, babadan izinsiz arabayı kaçırmayı veya en önemli sınava çalışmadan girmeyi risk olarak görenler, risk almayı hayat felsefesi haline getirenler burada mı?
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, başkanlık sistemi ve partili cumhurbaşkanlığı tartışmaları konusunda, “Çift başlılığı ortadan kaldırmak lazım. Aksi takdirde, birbirinizi ne kadar sevseniz de, geçmişte ne kadar beraber olsanız da, zaman zaman sıkıntılar olabilir. Ama partili cumhurbaşkanlığı olduğu zaman, Fransa’daki sistemin farklı bir versiyonu söz konusu olacak demektir. Bunun da ayrı bir güç katabileceğini düşünüyorum” dedi.
Başkentteki Otobüs Faciasında Şoför İçin 22 Yıla Kadar Hapis İstendi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, EGO’ya ait otobüsün Dikimevi’nde durakta bekleyenlere çarpması sonucu 12 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili iddianame düzenledi. Otobüs şoförü Erol Ayaz hakkında 15 yıldan 22,5 yıla kadar hapis cezası istendi. EGO ve otobüsü üreten firma hakkında ise takipsizlik kararı verildi.
Reklam
Diyarbakır Sur'da Çatışma: 1'i Ağır 4 Polis Yaralı
Diyarbakır'ın 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı süren Sur ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lılar  arasında bugün çıkan çatışmalarda 4 polis yaralandı. Çatışma bölgesinde bazı evlerde çıkan yangına müdahaleye giden itfaye ekipleri, çatışma ortasında kalınca geri çekilmek zorunda kaldı.
Reklam
Gizemli Şartel Kaldırılınca Yanan 150 Bin Noel Işığı ile Büyülenen Park
New York'lular günü güzel bir yeni yıl sürprizi ile bitirdiler. Parkın önünde duran ve ne işe yaradığı bilinmeyen şarteli kaldıran insanlar sonrasında yanan 50 bin noel ışığı ile adeta büyülü anlar yaşadılar. Birçok kişinin de onlarca ışığı üzerine bağlayarak destek verdiği uygulamayı izliyoruz.
Yeni Tanıştığın Birinin Seni Gördüğü İlk Üç Saniyede Hakkında Verdiği 12 Peşin Hüküm
etiket
Hepimiz bir iş görüşmesine, yeni bir iş ortağıyla tanışmaya, yeni bir yatırımcıyı ikna etmeye giderken nasıl göründüğümüzü önemseriz. Birçoğumuz kılık kıyafetle yetinir, bazılarımızsa özgüvenli / güleryüzlü / zeki / ciddi vb görünebilmek için çaba harcarız.Halbuki dünyanın pek çok farklı yerindeki üniversitelerin ilk izlenim konusunda yaptığı çalışmalar, seninle yeni tanışan bir insanın hakkındaki hükmü sadece saniyeler içinde verdiğini ortaya koyuyor. Bazı noktalarda kontrolü elde tutmak mümkünken, bazı noktalarda ise ne yaparsan yap kendini ele vermekten kurtulamıyorsun. Business Insider; Princeton, Pennsylvania, Berkeley, Liverpool gibi birçok üniversitenin bu konudaki çalışmalarından çıkan sonuçları derlemiş.
Big Brother Türkiye Yarışmasına Katılırsa 3.Dünya Savaşı Çıkarması Muhtemel 13 Ünlü
Dünyada en çok izlenen reality yarışma programlarından biri olan Big Brother'ın Türkiye versiyonu geçtiğimiz hafta başladı. Seçilen bir grup insan bir eve giriyor ve yarışma bitene kadar oradan çıkmıyor. Her hafta sonu yapılan oylamada bir yarışmacı eleniyor ve evden ayrılıyor. Tabi  bu kadar yetişkin insanı bir eve kapatınca kavga gürültü, entrika, dram ve gözyaşı eksik olmuyor. Peki Big Brother Türkiye evine hangi ünlüler girseydi rating rekorları kırılır ülke gündemi allak bullak olurdu?
Reklam
Ne Sins Reyiz Ne Rocco İşte Karşınızda %100 Yerli Denizin Buz Gibi Sularından Gelen ŞahinK
etiket
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı. Liseli bebeler bilmez. İşte karşınızda daha piyasada Brazzers'taki kel adam Johnny Sins yokken uluslararası piyasayı yerinden oynatan Rocco Siffredi ve Ron Jeremy'nin ardından yerli piyasayı adeta kasıp kavuran 'denizin buz gibi sularından gelen' repliğiyle gönüllerimize taht kurmuş adını mıh gibi kalbimize yazmış ağabeylerin ağabeyi Şahin K ağabeyimiz.
Dünya Madenciler Günü'nde Bir Avuç Kömür İçin Bir Ömür Verenlerin Acı Tarihi
Türkiye'de 1941 yılı sonrası istatistiklerine göre madencilik iş kolunda 'iş kazası' olarak tanımlanan hallerde 3 bin civarı maden çalışanı hayatını kaybetmiş, 100 binden fazla çalışan ise yaralanmıştır. Türkiye ILO (Uluslararası Çalışma Örgütü) verilerine göre maden iş kolunda en fazla ölüm vakasının yaşandığı ülkedir.
Deniz 'Yılmaz': Okumayı 18 Yaşında Öğrenen Görme Engelli Deniz Yılmaz'ın Müthiş Azminin Öyküsü
etiket
Özellikle ülkemizden hayata sıkı sıkıya tutunan, azmiyle büyük engelleri aşan insanların hikâyelerini aktarmaya çalışıyoruz sizlere. Deniz'in hikâyesi de böyle bir hikâye... Hayatının 18 yılını ailesinin başına bir şey gelebileceği endişesi ile evde geçiren 24 yaşındaki görme engelli Deniz Yılmaz, öğretmen Gülten Şen ile sayesinde hayallerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Şimdi biz de bu mutluluğa ortak olalım...
Reklam
Putin'e Kötü Haber
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), ham petrol üretiminde tedarik politikasını değiştirmedi. Üyeler toplamda günde 31,5 milyon varil petrolü piyasaya sürecek. Bu karar, Rusya gibi ekonomisi petrol ihracatına dayanan ülkelerde gelir kaybı demek.
Reklam
'Cep'te Müşteri Hizmetleri Ücretlerine Düzenleme
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulunca, elektronik haberleşme sektöründe müşteri hizmetleri aramalarının ücretlendirilmesinde tüketici mağduriyetinin önlenmesine yönelik düzenleme gerçekleştirilecek.
Sadece Yiyecekleri Veya Yünleri Kullanarak Muhteşem Manzaralar Yaratmak
Eszter Burghardt yarı Macar yarı Kanadalı bir sanatçı. Şu an Kanada'da yaşayan bu genç kadın sanat eğitimini İzlanda'da tamamlamış. Doğal olarak işlerinin bir kısmında da bu kuzey esintilerini hissetmek gayet mümkün. Sadece yiyecekleri veya yünleri kullanarak yaptığı heykel tadında işleri makro fotoğraflarla muhteşem manzaralara dönüştüren sanatçı onlarca kez sergilere katılmış. Daha ayrıntılı bilgi için sanatçının kendi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Reklam