Görüş Bildir
Yalnızca Üniversiteden Mezun Olduktan Sonra Aile Evine Geri Dönenlerin Anlayacağı 18 Şey
Üniversiteyi ailesinden uzakta okuyan herkesin bildiği gibi, insan zamanla yalnızlığa ve özgürlük hissine alışır ve mezun olduktan sonra aile evine geri dönmek bir çile halini alır. Yaz tatillerinde okuduğunuz şehre dönmek için gün saymışsınızdır belki ama bu kez aile yanında kalacağınız süre belirsizdir. Düzeniniz ve alışkanlıklarınız tam yerli yerine oturmuşken onların yanına dönmek şu tarz sıkıntılar yaratabilir. Metin olun...
Reklam
Uyku Sırasında Çıkan Yangına Çocuklar Nasıl Tepki Verir? | Sosyal Deney İçerir
Her yıl bir milyonun üzerinde yangın ihbarı yapılan Amerika Birleşik Devletlerinde yaklaşık 500 çocuk hayatını kaybediyor ve milyonlarca dolar da yangınlarla birlikte kül oluyor. Bu denli yüksek sayıda yangın istatistiğine sahip ABD'de insanlar küçük yaştan itibaren önemli yangın tatbikatlarıyla birlikte eğitiliyorlar. Moe ve Nathan ikilisi de anlaştığı ailelerle bir sosyal deney yaparak çocuklarının olası bir yangında nasıl bir tepki verip evi ne kadar sürede boşaltacaklarını test etmek istedi. Bu yaştaki çocukların bu denli bir deneye tabi tutulması ne kadar doğru orası tartışılır ancak ailelerin gelecekteki durumlarda çocuklarının verecekleri tepkileri önceden bilmesi açısında önemli bilgiler içeriyor.
Reklam
Emre Kınay'ın Tekirdağ'da Salon İsyanı: "Ben Utandım Siz de Utanın"
etiket
Tiyatro ve dizi oyuncusu Emre Kınay, Ahu Türkpençe ile Tekirdağ'da sahneleyecekleri 'Sonra sonra' oyunu öncesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binası içerisindeki Kültür Merkezi'nin kırık dökük halini fotoğraflayıp sosyal paylaşım sitesine koyup altına, 'Utanıyorum, siz de umarım utanmışsınızdır' diye yazdı. Daha sonra da kameralara salonun halini gösterdi.
Korkudan Çatıdan Atlatan Palalı Katil Şakası
Gün geçmiyor ki sevimsiz şakalar yüzünden bir masum insanın daha başına kötü şeyler gelmesin. Kamil isimli arkadaşının evinde kalan kardeşine sevimsiz bir şaka hazırlayan adamımız, hazırladığı tezgah ile Kamil'i palayla ortadan ikiye yarışmış gibi göstererek kardeşine korku dolu anlar yaşattı.
Reklam
‘1950'lerde Kişi Başına Düşen 0,75 Hektar Tarım Alanı, 0,34 Hektara Geriledi’
CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, 5 Aralık tarihinin Dünya Toprak Günü’nde, nüfus artışı, amaç dışı kullanımlar yüzünden topraktaki gerilemeye dikkat çekti. Tarım Bakanlığı tarafından yayınlanan kamu spotlarının tarım arazilerinin ne kadar güzel korunduğu algısının yaratılmak istendiğine dikkat çeken Sarıbal, 1950’li yıllarda kişi başına 0,75 hektar tarım alanı düşerken; günümüzde bu rakam 0,34 hektara gerilediğini söyledi.
Reklam
Reklam
"Reklam Dediğin Böyle Olur" Dedirten Son 15 Yılda Çekilmiş En İyi 20 Yabancı Reklam Filmi
etiket
Reklamlar git gide hayatımızın içine daha fazla giriyor, üreticiler de her geçen gün reklamlarını nasıl daha etkili hale getirebilecekleri düşünüyorlar. Tek bir reklamla bile ya vezir, ya da rezil olmak mümkün. Bu nedenle, özellikle de büyük şirketler reklamlarını çok önemsiyor ve ortaya nefis işler çıkarıyorlar. The Gunn Report tarafından halk oylaması yapılarak hazırlanan bir liste de son 15 yılda çekilmiş en güzel reklamları içeriyor, gelin bazılarına oldukça aşina olduğumuz bu reklamlara göz atalım.
Reklam