Görüş Bildir
"Reklam Dediğin Böyle Olur" Dedirten Son 15 Yılda Çekilmiş En İyi 20 Yabancı Reklam Filmi
Reklamlar git gide hayatımızın içine daha fazla giriyor, üreticiler de her geçen gün reklamlarını nasıl daha etkili hale getirebilecekleri düşünüyorlar. Tek bir reklamla bile ya vezir, ya da rezil olmak mümkün. Bu nedenle, özellikle de büyük şirketler reklamlarını çok önemsiyor ve ortaya nefis işler çıkarıyorlar. The Gunn Report tarafından halk oylaması yapılarak hazırlanan bir liste de son 15 yılda çekilmiş en güzel reklamları içeriyor, gelin bazılarına oldukça aşina olduğumuz bu reklamlara göz atalım.
Tosun Paşa'yı Bir de Çince İzleyin
Türk Çin Kültür Derneği'nin Öğretmenler günü kutlamasına özel olarak hazırladığı bu eğlenceli videoda, Kemal Sunal'ın klasikleşmiş filmi Tosun Paşa'yı Çince dublajla izliyoruz. Çin izleyicisinin beğenisini kazanan videonun dublaj seslendirmeleri, derneğin öğretmenleri ile öğrencileri tarafından hazırlandı.
Burhan Kuzu'dan Geri Adım: "Puşt Değil, Bush Diyecektim"
Türkiye ile Rusya arasında yaşanan kriz üzerine Twitter hesabından yaptığı yorum nedeniyle 'sıkıntıya' neden olan Cumhurbaşkanı Danışmanı ve AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, sözlerinin eleştirilmesi üzerine ilginç bir düzeltme yaptı.
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
“Başkanlık sistemi” üzerinden Başbakan ile Cumhurbaşkanı arasında artık aleniyete dökülmüş bir atışma sürüyor.Başbakan geçen hafta bu tartışmanın yol açtığı fiilî belirsizlikten şikayet etmiş ve “Parlamenter sistem mi, başkanlık sistemi mi, tercihini ortaya koyamamış bir sistem var. Ortada problem var, bu problemi yaşıyorum.” demişti. Öncesinde ise Cumhurbaşkanı'nın “Cumhurbaşkanı başka telden başbakan başka telden çalarsa o zaman netice alamayız.” sözü ile “Senkronize olmamız lâzım” ihtarı duruyordu. Davutoğlu'nun “Türkiye karma sistemi kaldıramıyor. Net bir sistem olmalı. Türkiye'nin birinci gündem maddesi bu (başkanlık sistemi) değil.” cümlesi ile polemik tırmandı. Ardından Cumhurbaşkanı'ndan Davutoğlu'na serzeniş yüklü bir bombardıman geldi: “Çift başlılığı ortadan kaldırmak lâzım. Aksi takdirde birbirinizi ne kadar sevseniz de, geçmişte ne kadar beraber olsanız da zaman zaman sıkıntılar söz konusu olabilir.”Demek ki Putin ile Medvedev arasındaki uyumlu ilişki Erdoğan ile Davutoğlu arasında yok. Aslında bu ikilileri mukayese etmek, Türkiye'deki aksaklığı gösterecek ipuçları barındırıyor.Rus anayasasının peş peşe iki dönemden fazla başkanlık yapılamayacağı hükmü (m. 81) yüzünden Putin devlet başkanlığını Medvedev'e bırakmış, kendisi ise gücü elinde bulundurmak kaydıyla başbakanlık koltuğunda bir dönemi geçirmişti.
Reklam
Warriors Durdurulamıyor: 21-0
Son NBA şampiyonu Golden State Warriors, Toronto Raptors'ı 112-109 yenerek en iyi sezon başlangıcı rekorunu 21 maça çıkardı.
Reklam
Türkiye'nin Musul Hamlesi, Bağdat, Erbil ve Ankara'nın İran'a Karşı Danışıklı Dövüşü mü?
Ankara ve Erbil’den gelen ‘rutin faaliyet‘ açıklamalarına karşın Musul’un 32 kilometre kuzeyinde Başika bölgesine 400’ü komando 600 Türk askerinin 25 tank eşliğinde yerleşmesi Washington ile Ankara arasında yeni pürüzlere yol açacağa benziyor. Diken’den Amberin Zaman’ın yazısına göre, daha da ötesi, bu hamle İran’ın Irak’taki yoğun varlığına karşı Irak merkezi yönetimi, Kürdistan yönetimi ve Türkiye’nin danışıklı dövüşü olabilir.
Reklam
Yalnız Yaşamanın Getirdiği 14 Dayanılmaz Hafiflik
Nasıl anlatsak, nereden başlasak... Kişinin ruhani tarafı ile kurduğu güçlü bağdan mı bahsetsek, don-atlet gezmenin getirdiği umarsız rahatlık ve özgürlükten mi? İşte yalnız yaşamanın insana hissettirdiği dayanılmaz hafiflikler...
Reklam
Tokyo'daki 1700 Kitaba ve Uyuma Raflarına Sahip Kitapçı Temalı Bu Otele Bayılacaksınız!
Bazı insanlar, kitapları gerçekten severken bazıları da sadece uykuya dalmak için kullanır. Tokyo Ikebukuro civarındaki, bir gökdelenin 7. katında bulunan  'Book and Bed Tokyo' isimli kitapçı temalı otel, 5 Kasım'da kapılarını ziyaretçilere açtı. Suppose Tasarım Ofisi'nden Makoto Tanijiri ve Ai Yoshida tarafından tasarlanan bu muhteşem otel, elinizde kitabınızla uyuyabileceğiniz en güzel yer olmayı vadediyor. Dar bölüm,  205 x 85 cm boyutlarındayken, standart bölümler 205 x 129 cmden oluşuyor; gecelik fiyat ise kalacağınız yerin boyutuna bağlı olarak 32 ve 50 dolar arasında değişiyor. Açılış günü için 1700 adet İngilizce ve Japonca kitabın olması tasarlanmış olan otelde, kütüphanedeki kitap sayısının 3000'e çıkarılması planlanıyor.Daha fazla bilgi için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.
Onedio Stalk Bülteni: Ünlülerin Bu Hafta Instagram'da En Dikkat Çekmiş 27 Paylaşımı
Dorock in duvarını süsleyen ahhh o tablo dedim önce. Keşşşke benim olsa dedim sonra.)Hırçın bir şekilde cingar çıkarıp o tablonun sahibi olmak istedim.)Ama sevgili MünirAtamer sakince hediye edince o vahşi duygularimdan utandım ve arındım.Emanetiniz Şirincede dükkanım Varil Campingde duvarimizda büyük bir keyif ile güvende olacak sevgileeer Benimsiiiiiin .))))))
Reklam