Görüş Bildir
Haberler
Hürriyet Muhabiri Arda Akın Tutuklandı

Hürriyet Muhabiri Arda Akın Tutuklandı

ATKN
15.08.2016 - 19:15

Darbe girişimine ilişkin, Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 18 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılan Hürriyet gazetesi muhabiri Arda Akın, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca yürütülen ve 18 gazetecinin tutuklandığı darbe girişimine ilişkin soruşturmada, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve daha sonra savcılığın itirazı üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan Akın'ın, imza atmak için gittiği karakolda gözaltına alındığı öğrenildi. 

Avukatıyla birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına getirilen Akın, burada Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarıldı. Hakimlik, şüpheli Akın'ın tutuklanmasına karar verdi.

18 gazetecinin tutuklandığı FETÖ'nün darbe girişimi soruşturmasında, Arda Akın, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

Savcılık, Akın'ın serbest bırakılmasına itiraz etmiş, itirazı değerlendiren hakimlik, Arda Akın hakkında yakalama kararı çıkarılmasına hükmetmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0