Görüş Bildir
Psikolojik Olarak Kendini Ne Kadar İfade Edebiliyorsun?
Sosyal yaşamda kendini ifade edebilmek büyük meziyet gerektirirken acaba sen bu konuda ne kadar yeteneklisin? Kendi yaşantının akışını ne kadar eline almışsın; ne kadar başkalarının davranışlarından etkileniyorsun?Gelin, bu soruların cevabını biz verelim size...
Fenerbahçe 96-93 Türk Telekom
Spor Toto Basketbol Ligi 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Türk Telekom karşı karşıya geldi.Ülker Sports Arena'da oynanan ve son dakikaları büyük çekişmeye sahne olan maçtan Fenerbahçe 96-93 galip ayrıldı.
Reklam
Reklam
Reklam
Rus Gemisi Boğaz'dan Geçerken Füze Gösterdi
etiket
Rusya'nın Suriye'deki hamlelerinin ardından Doğu Akdeniz'e askeri yığınak yapan NATO, İstanbul'a da 3 savaş gemisi gönderdi. Gemilerin Sarayburnu açıklarına demirlediği anlarda Boğaz'dan geçen bir Rus gemisi ise ilginç görüntüler verdi. Çünkü geminin güvertesinde bulunan bir asker omzundaki füzeyi ateşleme pozisyonunda tutuyordu ve bu sahne geçiş boyunca sürdü. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'provokasyondur, doğru bir yaklaşım değil' dedi.
Reklam
NASA, Plüton Yüzeyine Ait Şimdiye Kadarki En Net Görüntüleri Yayınladı!
NASA her geçen gün çalışmalarını ilerleterek bizleri uzay hakkında daha fazla bilgilendiriyor. Diğer gezegenlere oranla çok daha fazla uzakta olan Plüton'un gizemi hala devam ediyor. NASA'nın Flyby görevinde bulunan  New Horizons modülü sayesinde bilinmeyenler her geçen gün da gün ışığına çıkıyor.
Reklam
Can Dündar ve Erdem Gül, AYM'ye Başvurdu
Adana ve Hatay’da durdurulan MİT TIR’larına ait görüntüleri yayınladıkları için ‘casusluk’ suçlamasıyla tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül için avukatları Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruda bulundu.
Yalnızca Üniversiteden Mezun Olduktan Sonra Aile Evine Geri Dönenlerin Anlayacağı 18 Şey
etiket
Üniversiteyi ailesinden uzakta okuyan herkesin bildiği gibi, insan zamanla yalnızlığa ve özgürlük hissine alışır ve mezun olduktan sonra aile evine geri dönmek bir çile halini alır. Yaz tatillerinde okuduğunuz şehre dönmek için gün saymışsınızdır belki ama bu kez aile yanında kalacağınız süre belirsizdir. Düzeniniz ve alışkanlıklarınız tam yerli yerine oturmuşken onların yanına dönmek şu tarz sıkıntılar yaratabilir. Metin olun...
Reklam