Görüş Bildir
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeybatı kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 
5 Gün Doktor, 1 Gün Öğretmen
Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Başverimli Beldesinde aile hekimi olarak görev yapan Enes Başak, beldede TEOG ve Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere Matematik dersi veriyor.
Ankara Bombacılarının Bindiği Taksinin Şoförü: 'Sakinlerdi, 2 Lira Para Üstü Beklediler'
Ankara'daki Barış Mitingi’nde 100'den fazla kişinin katledildiği bombalı eylemde canlı bombaların bindiği taksinin şoförünün ifadesi bazı ayrıntıları ortaya çıkardı. İki canlı bombayı gidecekleri yere 'yolu uzatarak' götüren taksici, ifadesinde, 'Taksi ücreti 28 lira tuttu, yanımda oturan kişi 50 lira uzattı. 20 lira para üstü verdim ancak 2 lirayı almak için beklediğini görünce 2 lirayı da bozuk para kutusundan çıkartarak verdim' dedi.
Reklam
CHP'li Koç'tan Erdoğan'a Rusya Tepkisi
CHP Sözcüsü Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya krizinde partisini suçladığını savundu; 'Bu takıntı değilse yalancılıktır' dedi. CHP'li Koç, 'Sayın Erdoğan’ın CHP ile Rusya arasında sanal bir bağlantı kurma çabası, devlet aklını değil, adeta bugün revaçta olan 'AK Troller' diye tabir ettiğimiz aklı yansıtmaktadır' diye konuştu.
Reklam
3D Baskılı Bu Resimler, Görme Engellilerin Ünlü Sanat Eserlerini Görmesini Sağlıyor!
Helsinki merkezli tasarımcı Marc Dillon tarafından yürütülen 'The Unseen Art' projesi, gözleri görmeyen insanlara klasik sanat eserlerini tanıtma fırsatı sunmak için 3D baskı kullanıyor.'' Mona Lisa'nın gülüşünün ya da Van Gogh'un ayçiçeklerinin  neye benzediğini bilmediğinizi düşünün. İnsanların onların hakkında konuştuğunuzu, sizin de bu eserlerin varlığından haberdar olduğunuzu ama asla kendi başınıza böyle bir deneyim yaşayamadığınızı hayal edin. Milyonlarca insan görme engelli, bu bir gerçek.'' diyen proje için, 3D görüntüleme ve kum tabanlı 3D yazıcı kullanılıyor, böylelikle sanat eserleri belirli bir ölçek ve kalitede yeniden hazırlanıp müzelerde sergilenebiliyor. Yaklaşımları benzersiz olmasına rağmen, The Unseen Art bu konsepti kullanan ilk proje değil. 3D baskı fotoğraf karelerini dokunulabilir anılara dönüştürdüğü gibi, kör bir annenin doğmamış bebeğinin ultrason görüntülerini görebilmesine de yardım etmişti. IndieGoGo 'da bağış toplayan Unseen Art'a siz de katkıda bulunabilirsiniz!
Reklam
Reklam
Tüm Gün Enerjik ve Zinde Kalmanız İçin 15 Samimi Tüyo
etiket
Sabah kalktığınızda bile güne yorgun mu başlıyorsunuz? Gün içerisinde zaman zaman durduk yere enerjiniz mi düşüyor? Hayatınızda yapacağınız ufak değişiklikler sayesinde bütün bir gün boyunca enerjik ve zinde kalabilirsiniz. İşte tüyolar...
Reklam
Reklam