Görüş Bildir
Fransa'da Aşırı Sağ, Bölgesel Seçimlerden Tarihinin En Büyük Zaferiyle Çıktı
Fransa'da Paris saldırılarının ardından ilk kez sandık başına gidildi. Aşırı sağcı Ulusal Cephe, tarihinin en büyük zaferini elde etti. Gözlemcilere göre terör korkusu sandığa yansıdı. Fransa’da bölgesel seçimlerin ilk turunu aşırı sağcı Ulusal Cephe Partisi (FN) önde bitirdi. Cumhurbaşkanı Hollande'ın Sosyalist Partisi üçüncü oldu.
İstanbul Komünist Belediye Başkanı Tarafından Yönetilseydi Olması Muhtemel 23 Gelişme
Önümüzde tek bir örnek var; Tunceli/Ovacık Belediyesi’ndeki uygulamalardan, gördüklerimizden bir çıkarım yapmaya çalışacağız. Elbette ki 3.300 nüfuslu bir yer ile 15 milyon nüfuslu İstanbul’un kıyas götürmeyeceğinin farkındayız, ancak hayal de mi kurmayalım?İşte komünist İstanbul. Maddelerin her biri Ovacık Belediyesi’nin icraatları bire bir örnek alınarak hayal edilmiştir.
Suriye ABD'yi BMGK'ya Şikayet Etti
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, IŞİD karşıtı uluslararası koalisyonun Deyr Ez Zor’daki bir ordu kampını vurduğunu belirtti. Suriye'den gelen resmi açıklamada da olay doğrulandı, 3 askerin hayatını kaybettiği ve BM'ye 2 uyarı mektubu gönderildiği açıklandı. ABD'den ise yalanlama geldi.
Reklam
Reklam
Golden State Rekorunu Geliştiriyor: 22-0
NBA'e 5 maçla devam edildi. Son şampiyon Golden State Warriors, Brooklyn Nets'i deplasmanda 114-98 mağlup ederek oynadığı 22. karşılaşmadan da galip ayrıldı ve en iyi sezon başlangıcı rekorunu geliştirdi.
'Türkiye'de Her 3 Evlilikten Biri Çocuk Evliliği'
Gediz Üniversitesi'nde düzenlenen 'Zorla Evlendirme Konferansı'nda, Türkiye'deki her 3 evlilikten birinin çocuk evliliği olduğu, 181 bin 36 çocuk gelinin bulunduğu belirtildi. Bir yılda 20 bine yakın ailenin 16 yaşından küçük kızlarını evlendirebilmek için dava açtığı da kaydedildi.
Reklam
Alex'ten Galatasaray'a 'Şampiyonluk' Cevabı
Alex de Souza, Galatasaray Kulübü'nün açıklamalarına tepki göstererek ''2010-2011 de şampiyonluğu top oynayarak kazandık ve hatırladığım her an aynı iştahla içimde kutluyorum'' dedi.
Reklam
'Türkiye'nin İşgaline Karşı Rusya'dan Yardım İsteyebiliriz'
Türkiye'nin Musul'a asker göndermesine Irak'tan art arda tepkiler gelirken, Irak Meclisi Güvenlik ve Savunma Komitesi Balkanı Hakim el Zamili, Türkiye'nin Irak'ın egemenliğini ihlal ettiğini ve Türkiye'ye karşı Rusya’dan yardım isteyebileceklerini söyledi.
Haydarpaşa, Aslına Uygun Restore Edilecek!
Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün tarihi Haydarpaşa Garı'nın restorasyonuyla ilgili ruhsat başvurusu, Kadıköy Belediyesi tarafından onaylandı. Garın restorasyon çalışmaları, aslına uygun bir şekilde önümüzdeki günlerde başlayacak...
Reklam
Davutoğlu'ndan İbadi'ye Mektup: Başika'ya Asker Gönderilmeyecek
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak Başbakanı İbadi’ye bir mektup göndererek, Musul'un Başika kasabasındaki Türk askerleriyle ilgili bilgi verdi. Davutoğlu, Irak hükümetinin hassasiyetleri giderilinceye kadar Başika'ya kuvvet intikali gerçekleştirilmeyeceğini belirtti.
Reklam