Görüş Bildir
Rusya İlk Kez Denizaltıdan Atılan Cruise Füzesi ile IŞİD'i Vurdu
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Suriye’de bulunan IŞİD hedeflerinin ilk kez Akdeniz’deki bir denizaltıdan fırlatılan Cruise füzeleriyle vurulduğunu açıkladı. Rostov-on Don isimli Kilo sınıfı dizel-elektrikli denizaltıdan yapılan ateşle Rakka'daki iki büyük IŞİD hedefi vuruldu.
2015 Yılı Biterken Üzerimizde Bıraktığı Duygusal İzlerden Küçük Bir Kesit
2015 yılını geride bırakıyoruz, artık günler kaldı. Geride kalan yılı değerlendiren içeriklere bol bol denk gelecek, geçen günleri hatırlayıp kah üzülecek kah gülümseyeceksiniz. Ben ise sizlere bir yılımızın nasıl geçtiğini biraz farklı bir yoldan anlatmaya çalışacağım. Birebir olaylardan örnek vermek yerine, yaşadığımız duyguları betimleyip 2015 yılını anacağım. Bana katılacağınıza adım gibi eminim. Umut ediyorum ki, 2016 yılı çok daha güzel şeyler getirir... Ama pek de iyimser değilim açıkçası...
FIFA 16'da Atılmış Haftanın En İyi Golleri - 9
EA'nın hazırladığı bu video da Haftanın En İyi Gollerini bizler için derlendi. Bazı goller oldukça iyiyken bazıları çok amatörce gelebilir fakat onları izlemek gerçekten keyif verici. Siz de attığınız en iyi golü kaydedip buradan yollayabilirsiniz.
Reklam
Google Authenticator Android Saatlere Geliyor
Google’ın ekstra hesap güvenliği sağlayan Authenticator uygulamasının Android Wear ile çalışan yeni bir sürümü çıktı. Güncellenmiş Authenticator ile kullanıcılar artık iki adımlı güvenlik işleminde hesaplarına giriş için gereken ikinci kodu almak için telefonu cebinden çıkarma derdinden kurtulacak ve kodu direkt olarak saatlerinden alabilecekler. Ancak, bunun için saatte uygulamayı açmak veya ses komutlarıyla başlatmak gerekiyor. Dikkat çeken bir konu da Android akıllı saatleri öntanımlı olarak güvenli olmadığından uygulamanın doğrulama kodunu yalnızca saat kilitliyken gönderme seçeneğini sunması.Eklenen android akıllı saat uyumluluğuyla birlikte Google aynı zamanda NFC Security Key için geliştirici ön özelliği sunuyor. Bu özellik kullanıcılara telefonlarında NFC-etkin bir etikete dokunarak oturum açıp kimlik doğrulama imkanı sağlıyor. Özelliği kullanmak için geliştiricinin NFC desteği olan bir Güvenlik Anahtarı ile birlikte Google Chrome ve Authenticator uygulamalarının son versiyonlarını çalıştıran bir Andorid cihaza sahip olması gerekiyor.Güvenlik güncellemelerinin dışında, Google Authenticator ikonunu da güncelledi ve uygulamaya daha güncellenmiş bir tasarım kazandırdı. Uygulamanın güncellenmiş sürümünü Google Play Mağazası'ndan indirebilirsiniz.
Reklam
'Rus Saldırılarının Yüzde 90'ından Fazlası Muhalifleri ve Sivilleri Hedef Aldı'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, 'DAİŞ ile mücadele konusunda gösterdiğimiz kararlılığın aynısını, PKK ile mücadele konusunda da dünya kamuoyundan bekliyoruz' dedi. Rus gemisinin Boğaz'dan geçişi sırasında bir askerin füzeli görüntüsünün 'çocukça bir tavır' olduğunu belirten Kalın, İran gazının teknik bir arıza nedeniyle kesildiğini sorunun düzelmesinin ardından aynı seviyeye çıktığını kaydetti. Kalın ayrıca 'Rus saldırılarının yüzde 90'dan fazlası, ılımlı Suriyeli muhalifleri ve sivilleri hedef almıştır' ifadelerini kulandı. 
Diyarbakır Sur'da Çatışma: 1 Polis Şehit
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında bugün çıkan çatışmada, keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulan 1 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru da yaralandı.
Reklam
Reklam
Spotify’ın 2015 Yılının En Çok Dinlenilen İsimlerinin Yer Aldığı 12 Top-5 Listesi
Popülerliği her geçen gün artan Spotify, 2015 yılında da bu artışını sürdürdü. Pek çok listenin yer aldığı sitede, 2015’in en iyileri de yerini buldu. Not: Şarkıların bazıları 2015'den eski çıkışlı olsa da, 2015 yılında da dinlenilmeye devam ettiğinden listeye alınmıştır. Sadece 2015 yılında çıkan şarkılar olarak değil 2015 yılı içerisinde dinlenilen şarkılar olarak hazırlanmıştır.
Reklam
NSU Sanığı 2 Yıllık Suskunluğunu Bozdu: 'Özür Diliyorum'
Almanya’da sekizi Türk on kişinin ölümünden sorumlu tutulan Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör hücresinin hayattaki tek üyesi ve baş sanığı Beate Zschäpe, iki buçuk yıllık suskunluğunun ardından bugünkü duruşmada ilk ifadesini verdi. Zschäpe tüm NSU kurbanlarının ailerinden samimi bir şekilde özür dilediğini söyledi ve yaptığı yazılı açıklamada 'On cinayet ve iki bombalı saldırıyı engelleyemediğim için ahlaki açıdan suçlu hissediyorum“ ifadesini kullandı. NSU üyesi olduğunu ret eden Zschäpe, ölen sanıklar Uwe Mundlos ve Uwe Böhnhardt’ı sorumlu tuttu.
Reklam