Görüş Bildir
Reklam
Galatasaray Tahkim Kurulu'na Başvurdu
Galatasaray Kulübü, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki Fenerbahçe maçıyla ilgili TBF'nin verdiği hükmen mağlubiyet cezasına ilişkin Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu'na başvurdu.
Reklam
Reklam
Dışişleri'nden Irak'a Seyahat Uyarısı
Dışişleri Bakanlığı, Irak'a yönelik seyahat uyarısının kapsamını, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin IŞİD'e karşı yürüttüğü operasyon nedeniyle Duhok, Erbil ve Süleymaniye vilayetleri dışındaki tüm vilayetleri kapsayacak şekilde genişletti. Bakanlık, Irak'taki Türk vatandaşlarının her koşulda müteyakkız bulunmaları gerektiğini ve mümkün olan en kısa sürede söz konusu bölgeden ayrılmaları gerektiğini belirtti.
Reklam
2015'in En Popüler 10 YouTube Videosu
YouTube 2015 yılının en popüler 10 videosunu yayınladı. 2015'i geride bıraktığımız son günlerde sosyal ağlar tarafından yılın en'lerini paylaşma sırası şimdi Youtube'a geldi. Bu yıl içerisinde paylaşım ve yorum olarak en fazla etkileşime giren 'En popüler 10 video'yu yayınlayan Youtube'un listesi şu şekilde.
Facebook'tan '2015 Yılına Genel Bakış'
Geride bıraktığı bir yılı 2 dakikaya sığdıran Facebook'un gözünden 2015 yılı. Mavi mi altın sarısı mı diye uzun uzun tartışmalara neden olan elbiseden Nepal'de yaşanan dehşete kadar yer alan görüntülerin bulunduğu Facebook'un bir yılını izliyoruz. Review içeriğine detaylı şekilde buradan ulaşabilirsiniz.
Reklam
Lanet Gitsin Alacağınız İşe Diyerek Çıldırtan 20 Olası Mülakat Soruları Ve Cevapları
etiket
Uzun işsizlik süreçlerinin baş belası, art arda insanın yüzüne tokat gibi vuran ama bir yerde üstesinden gelinmesi gereken mülakat soruları, mülakat sorularımız...  İnsanı delirten, çıldırtan, yeri geldi mi masaya vurup, küfür edip, el hareketi eşliğinde çıkıp gitme hissi yaratan mülakat sorularımız. İşte bu soruları göğsünüzde yumuşatıp nasıl cevaplamanız gerektiğine dair bir incelemeyle karşınızdayız.
Soğuktan Koruyan Adam Soğuktan Öldü
Ünlü outdoor firması The North Face'in kurucusu olan Douglas Tompkins, Şili'nin güneyindeki General Carrerra Gölü'nde rafting yaptığı sırada gerçekleşen kaza neticesinde hayatını kaybetti. Tompkins'in hipotermi yani vücut ısısının 35 derecenin altına düşmesi sonrasında hayatını kaybettiği açıklandı. Tompkins'in şirketi The North Face, kişileri soğuktan koruyan ürünler de üretiyordu.
Reklam