Görüş Bildir
Haberler
AVM'de İntihar Etti, Üzerine Düştüğü Kişiyi de Öldürdü

AVM'de İntihar Etti, Üzerine Düştüğü Kişiyi de Öldürdü

Ulaş
25.08.2016 - 19:26 Son Güncelleme: 26.08.2016 - 09:54

Şişli'deki Cevahir Alışveriş Merkezi'nde 6. kattan atlayarak intihar eden Cenk Tüfekçi, zemin katta yürümekte olan İlhan Güven Akgemik'in üstüne düştü. Talihsiz olayda iki kişi de yaşamını yitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet'ten Deniz Yıldız'ın haberine göre; Cevahir Alışveriş Merkezi'nde zemin katta yürüyen bir kişinin üstüne, yukarıdaki katlardan bir başka kişi düştü.

Olay yerine sağlık ekipleri çağrılırken, yaralı iki kişinin hareketsiz halde yerde kaldığı görüldü.

Görgü tanıklarının ifadesine göre altıncı kattan intihar amacıyla atlayan Cenk Tüfekçi'nin (47) zemin katta yürümekte olan İlhan Güven Akgemik'in (30) üstüne düştüğü ve iki kişinin de yaşamını yitirdiği belirtildi.

İlhan Güven Akgemik tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Polis kamera görüntülerini incelemeye alarak olayın intihar mı yoksa düşme mi olduğunu araştırıyor.

İlk intihar ve düşme vak'ası değil

İlk intihar ve düşme vak'ası değil

Cevahir AVM'de 2014 ve 2013 yıllarında başka intihar ve düşme vak'aları da olmuştu. Temmuz 2014'te Cevahir AVM'nin 5. katından atlayan 25 yaşındaki Hakan Burak Erkoca hayatını kaybetmişti. Yine Temmuz 2013'te 31 yaşındaki Ayşegül Annakkaya yaşamını yitirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?