Görüş Bildir
Kızlar Saçlarınızı 3 Numaraya Vurdurmanız İçin Size 33 Sebep Sayabiliriz
Yok artık ya! diyebilirsiniz, ama var. Hem de kafa yapısı uygun her kadına çok yakışıyor. Yüzünüzü açığa çıkarıyor, güzelliğinizi ortaya seriyor, sizi farklılaştırıyor. Kısa saça, daha doğrusu saçları 3 numaraya vurdurmaya bu kadar mesafeli olmayın. Kış aylarında belki pek kullanışlı olmayabilir ancak havaların ısınmasıyla mis gibi kullanabileceğiniz bir saç modeli bu. Derdi tasası yok, nasıl kurutacağım diye düşünmek yok, haftada 3 kere kuaföre gitme derdi yok... Durduğunuz hata!
WordPress 4.4 Yayınlandı
İçerik yönetim sistemlerinden WordPress, 4.4 sürümüne güncellendi. Güncelleme ile yeni tema da yayınlandı.
2017 Mercedes E-Serisi’ne Lüks Dokunuş
Mercedes-Benz 2017 model E-Serisini Detroit Otomobil Fuarı’nda sergilemeden önce aracın iç kabin görsellerini paylaştı. S ve C serilerinden izler taşıyan yeni nesil E-Serisinin iç mekanı, teknoloji ve lüksü bir araya getiriyor.
İTÜ'de Camiye ve Burger King'e Evet, Tiyatro Sahnesine Hayır
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Taşkışla Kampüsü tiyatro topluluğu, Gezi olaylarından bu yana yaşadıkları baskıları aktardı. Çalışmalarını yapmak üzere hiç tiyatro sahnesi olmayan öğrenciler, okul yöneticileriyle iletişim kuramamaktan şikayet ediyorlar ve ekliyorlar: “Çalışmalarımız için sahne açacak yer yok ama yeni bir camiinin temelini atmak için gerekli alanı elleriyle koymuş gibi buldular”
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden itibaren İstanbul'un kuzey ve doğusu, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey ilçeleri ile gece saatlerinde Batı Karadeniz kıyılarının aralıklı ve hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Reklam
Mimari Eserleri İnce İşçilikle Birebir Resmeden Sanatçıdan İçine Girmek İsteyeceğiniz 15 Çalışma
İngiliz ressam Ben Johnson, büyük ölçekli ve aşırı detaylı çalışmalarıyla tanınan bir sanatçı. Mimari yapıları ve ışığı muhteşem bir gerçekçilikle yansıtması yönüyle günümüzün en usta ressamlarından sayılan sanatçı, eserlerini çeşitli fotoğrafları referans alarak yaratıyor ve tek bir tablo için aylarını harcıyor. Kariyeri boyunca sayısız çalışmaya imza atan ve çalışmaları 46 yıldır çeşitli galerilerde sergilenen sanatçıdan 15 akıl almaz çalışma sizlerle:Devamı yok mu diyenler için sanatçının instagram sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz
Amsterdam'da Eşcinsel Mültecilere Özel Barınma Merkezi Açıldı
Hollanda'nın Amsterdam Belediyesi, artan taciz ve baskılar nedeniyle eşcinsel mülteciler için ayrı bir barınma merkezi oluşturdu. Hükümet, 'ayrımcılık' gerekçesiyle bu uygulamaya karşı. Ancak, sorunun ciddi boyutlara ulaşması üzerine eşit haklardan sorumlu Bakan Jet Bussemaker de bu uygulamaya destek verdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Galatasaray 103-76 Krasny Oktyabr Novgorod
Eurocup'ta F Grubu'nda mücadele edenGalatasaray Odeabank, 9. hafta karşılaşmasında Abdi İpekçi Arena'da Rus temsilcisi Krasny Oktyabr Novgorod'u ağırladı. Sarı-kırmızılılar, mücadeleden 103-76'lık skorla galip ayrıldı.
2015 Yılında Atılmış En İyi 20 Serbest Vuruş
Zlatan Ibrahimovic, Willian, Christian Eriksen, Miralem Pjanic... Peradze tarafından hazırlanan, 2015 yılındaki serbest vuruştan atılmış en iyi 20 gol. Bu sefer bizden de bir isim listede.
Reklam