Görüş Bildir
2015 Yılında İzleyeni Büyük Beklentilere Sokup Hüsrana Uğratan 17 Film
Listede bulunan filmlerin neredeyse çoğunu vizyona çıksın diye merakla ve umutla bekledik. Özellikle o çok iyi oyuncu kadrosu olanları yok mu, beklentilere sokup yine en büyük hüsranları onlarda yaşadık. Daha bu filmleri izlemediyseniz çok da bir şey kaybetmediniz, biz yine de siz izlemeyin diye o hüsran yaratanları listeleyelim dedik.
Alaattin Çakıcı Cezaevinde Müdürün Kaburgasını Kırmış
Tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nde kalan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ve adamlarının, cezaevi ikinci müdürü ve bir gardiyanı feci şekilde döverek kaburgalarını kırdığı ancak buna rağmen haklarında işlem yapılmadığı ortaya çıktı.
Polis Memurlarından İtiraflar
'Ben bir polis memuruyum, benimle flört ettiğiniz veya göğüslerinizi gösterdiğiniz için ceza almaktan kurtulamazsınız.'
Reklam
Pazarlama Bütçelerini Olduğu Gibi Çöpe Gönderen 8 Yaygın Hata
Şirketlerin pazarlama ve iletişim uzmanları marka, ürün ve hizmetlerini iyileştirmek adına, belli veriler ve öngörüler elde edebilmek için pazarlama araştırmalarına belli bütçeler ayırıyorlar. Maalesef ki, çoğu zaman bu bütçeler yeterli öngörü elde edilemediği, araştırmada çıkan sonuçlar yanlış değerlendirildiği ya da araştırmada yanlış metotlar kullanıldığı için çöpe gidiyor.Pazarlama araştırmalarında birçok yöntemden faydalanılabilir. Bunlar, elbette ki yapılacak araştırmaya ve elde edilmesi istenilen sonuçlara göre çeşitlilik gösteriyor. Bu bağlamda kurulmuş çok sayıda kalitatif-kantitatif araştırma şirketleri de var. Ancak bakıldığında, pazarlama araştırmaları tarafında hala geleneksel boyutta kaldığımızı ve çoğu araştırmanın çok gerçekçi sonuçlar sunmadığını söylemek mümkün. Peki, pazarlama araştırmalarında yanlış giden ne? Neden sağlıklı öngörüler elde edemiyoruz? 8 başlık altında inceleyelim.
Erdoğan: 'Türk Askerini İbadi İstedi'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Al Jazeera'ye yaptığı açıklamada, Başika kampındaki Türk askerlerinin Irak Başbakanı İbadi'nin 2014'teki talebi üzerine gittiğini söyledi. Erdoğan, Bağdat ve Tahran yönetimlerini de mezhepçi politikalar yürütmekle suçladı.
Reklam
2015 Yılında Trendlerden Başımızı Kaldıramadığımızı Gösteren 24 Çarpıcı Trend
etiket
2015 yılı sosyal medya üzerinden hızla tüm dünyaya yayılan trendlerle geçti. Daha kaçlarımızı boyamayı bitiremeden, yarım topuza, tam topuz yapmışken market poşetinden kıyafetler giymeye koşturduk. Her günümüz yeni bir trendin pençesinde geçti. Bundan 500 sene sonra insanlar 2015 sosyal medya kayıtlarına falan ulaşırsa, hakkımızda çok yanlış intibalar edinecekler.
Reklam
Geleneksel Yıl Sonu Kutlamasıyla YouTube'un Gözünden 2015
Yıl içinde eğlenerek paylaştığımız viral videolar, keyifle dinlediğimiz müzikler ve yakın takibe aldığımız YouTube yayıncıları… İnternet kültüründe bir anda yayılan ama aynı zamanda da göz açıp kapayıncaya kadar unutulan tüm anlar YouTube ‘un geleneksel yıl sonu kutlaması videosunda!
Reklam
Demirtaş: 'Bizim Parti İçerisinde Erdoğan Sevdalısı Damar Her Zaman Vardı'
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisine yönelik, “7 Haziran öncesi ‘Seni başkan yaptırmayacağız’ çıkışı bireyseldi ve hatalıydı” diyenleri, “Yalnızca Erdoğan sevicilerin kaygı duyduğu bir gelişmedir. Bizim parti içerisinde Erdoğan sevdalısı bir damar her zaman vardı” sözleriyle eleştirdi.
Af Örgütü'nden Raporunu Sansürleyen AA'ya Twitter'dan Ayar
Af Örgütü’nün ‘Stok alımı: IŞİD’in silahlanması‘ raporunu haberleştiren ve ‘DAEŞ’in silahlarının çoğu ABD ve Rus yapımı’ başlığıyla servis eden Anadolu Ajansı'na örgütün Türkiye araştırmacısı Andrew Gardner'dan uyarı geldi: 'Raporumuzda, MİT tırlarının silah taşıdığını da belirtiyoruz'
Reklam
10 Hızlı Maddede Bu Yıl İstanbul’un Tiyatro Sahnesi
İstanbul'un dört bir yanına serpilmiş özel tiyatrolar 2015-2016 sezonunda tiyatro meraklılarına hepsi birbirinden harika ve cezbedici oyunlar sunuyor. Biz de bu sezonun en dikkat çekici tiyatro oyunlarını aradık, taradık, irdeledik... Karşımıza onlarca, yüzlerce seçenek çıktı… Aralarından seçim yapmaya karar verdik ve kaçırılmaması gereken oyunları 10 hızlı maddede sizler için derledik. İyi seyirler…
Fidan ve Sinirlioğlu Bağdat'a Gidiyor
Bağdat yönetimi ile gerginlik sürerken, Irak Kürdistan Özerk Bölgesi Başkanı Mesut Barzani Ankara'daydı; MİT, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu ile görüştü. Davutoğlu, Barzani'yi tartışmalı bir dönemde ağırlamanın herkes için bir mesaj niteliğinde olduğunu söyledi. Perşembe günü MİT ve Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarının Bağdat'a gideceğini açıkladı.
Reklam