Görüş Bildir
Ninja Kaplumbağalar 2'den İlk Fragman Geldi!
Nostalji tadında Teenage Mutant Ninja Turtles'ın ikinci filmi geliyor. Geçen yıl vizyona giren ilk filmin ardından ikincisinin fragmanı bugün yayınlandı. Dün de Gary A. Williams ve Dünya Ağır Sıklet Şampiyonu Sheamus Twitter'dan oynadıkları karakterlerin Bebop ve Rocksteady'nin mutasyona uğramadan önceki hallerinin fotoğraflarını paylaşmıştı.
Uçmak ve Fotoğraf Tutkuları Bir Arada: 14 Kuş Bakışı Fotoğrafla Polonya Ormanları
Asıl mesleği mimarlık olan fotoğraf sanatçısı Kacper Kowalski'nin muazzam çekimleriyle Polonya ormanları...Kowalski beş yıllık mimarlık eğitimi ve dört yıllık tasarım hayatının ardından gerçek tutkularının peşinden gitmeye karar vermiş. Aynı zamanda pilotluk lisansı da olan sanatçı, uçmak ve fotoğraf  tutkularını bir araya getirip bizlere tarifsiz güzellikte bu eserleri sunabilmiş. Bu eserleriyle 2014 yılında World Press Photo ödülüne layık görülmüş.
Türkiye'de İşaret Dili ile Oynanan Çocuk Oyunundan 8 Kare ve Bilgi
İzmir Engelsiz Sanat Derneği, BİRartıİKİ Kişisel Yaratıcılık Atölyesi ve Konak Kent Tiyatrosu işbirliğinde hayata geçirilen, engelli kaynaştırma programı kapsamında üç değişik sahnelemeyle çocuklarla buluşan ‘’Duman Avcıları Farkındalık Odaklı Tiyatro Gösterisi’’ işiten ve işitme engelli çocukları bir tiyatro etkinliğinde bir araya getirdi.
Reklam
Reklam
YouTube'dan Popüler Video Takibini Kolaylaştıran Özellik
YouTube’un 2015 için hazırladığı Rewind videosunu izlerken, sene içinde popüler olan içeriklere yapılan göndermelerin büyük bir kısmını anlayamadıysanız veya ilk kez görüyorsanız üzülmeyin. YouTube popüler videoların yer aldığı Trend Videolar sekmesini tüm kullanıcılar için yayına soktu.
Reklam
Reklam
Adele'in Türk Çıkmasına Sosyal Medyadan Mizahi Tepkiler
etiket
Adele'in 2009 yılında verdiği bir röportajda ailesinin Türk kökenli olduğunu söylediği ortaya çıktı. Adele'in türk çıkması sosyal medyada sevinçe karşılandı. Yeni övünç kaynağımız Adele'e kariyerinde başarılar diliyoruz :) İşte sosyal medyanın tepkileri:
Reklam
Sosyal Alemde 'Adele Türk Asıllı Çıktı' Coşkusu!
Adele'nin 2009 yılında verdiği bir röportajda ailesinin Türk kökenli olduğunu söylediği ortaya çıktı. Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu bugünkü yazısında Adele’in 6 yıl önce verdiği bir TV röportajında “Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı” dediğini aktardı. 
2015 Yılında Youtube'da En Çok İzlenen 10 Klip
En popüler 10 videosu ile birlikte en popüler 10 müzik videosunu da yayınlayan Youtube'un listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 1.2 milyar izlenme ile Fast and Furios 7'nin en duygusal sahnesinde de kullanılan Wiz Khalifa'nın 'See You Again' şarkısı listenin başını çekerken Ekim ayının sonundan yayınlanan Adele'in 'Hello' şarkısı da listeye dokuzuncu sıradan girdi.
2015 Yılında İzleyeni Büyük Beklentilere Sokup Hüsrana Uğratan 17 Film
Listede bulunan filmlerin neredeyse çoğunu vizyona çıksın diye merakla ve umutla bekledik. Özellikle o çok iyi oyuncu kadrosu olanları yok mu, beklentilere sokup yine en büyük hüsranları onlarda yaşadık. Daha bu filmleri izlemediyseniz çok da bir şey kaybetmediniz, biz yine de siz izlemeyin diye o hüsran yaratanları listeleyelim dedik.
Reklam