Görüş Bildir
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Türkiye'nin iki hafta önce Suriye sınırında Rus savaş uçağını düşürmesinin ardından Rus Rosatom şirketinin kuruluşu olan Akkuyu NGS Mersin Akkuyu Nükleer Santrali Projesi'nde sahadaki inşaat çalışmalarını fiilen durdurduğu açıklandı. Reuters'a konuşan yetkililer ağır tazminat hükümleri nedeniyle Rusya'nın anlaşmayı fesihten kaçındığını belirtiyorlar. Öte yandan CNN TÜRK'e konuşan Enerji Bakanlığı yetkilileri ise, Akkuyu Nükleer Enerji Santrali'nin yapımının askıya alınmadığı söyledi. Rus haber ajansı Interax'a konuşan Rus yetkililer ise projenin planlandığı şekilde ilerlediğini ve herhangi bir askıya alma durumunun söz konusu olmadığını ifade etti. Ancak Rosatom ve Akkuyu Nükleer AŞ'nin iddialarla ilgili açıklama yapmayı reddettiği bilgisi var.
2 Ay Boyunca Babasından Kaçan Dünya Sevimlisi Minnoş
Yürümeye yeni başlayan ufaklık, babasının yatak odasına kadar gelip ona bakıp daha sonra koşarak kaçıyor. Ve bunu yaklaşık 2 ay kadar yaptı. Babası da bu sevimli anları kameraya alarak o muhteşem anları ölümsüzleştirdi.
Reklam
Reklam
Lavrov: Putin Erdoğan'dan Özür Dilemişti
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Uçağımız vurulmadan önceki Türk hava sahası ihlalleriyle ilgili Devlet Başkanı Putin şahsen Erdoğan’dan özür dilemişti' dedi.
Reklam
Nedim Şener'in Dündar'ı Görmesine İzin Vermediler: 'Keşke Dizi Çekmeye Gelseydin'
Tutuklu gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül için Silivri Cezaevi'nde 'Umut Nöbeti' tutan gazeteci Nedim Şener'in Dündar ile görüşmesine izin verilmedi. Kendi de 13 ay Silivri'de yatan Şener'e Dündar içeriden bir not gönderdi. Dündar notunda hükümlü sanatçı Deniz Seki ile hapishanede dizi çekilmesine göndermede bulunarak, “Sevgili Nedim, gelmişsin girmene izin vermemişler. Keşke dizi çekmeye gelseydin. Kolay olurdu. Varol dostum. Sevgiyle. Can Dündar' ifadelerini kullandı.
Reklam
Bilim İnsanları Bakteri Sporları ve Su Buharından Enerji Ürettiler
Limitli fosil enerji kaynakları, bilim insanlarını gelecek için daha temiz alternatif kaynaklarına yönlendiriyor. İster güneş ve rüzgâr teknolojileri gibi geniş ölçekli ister piezoelektrik üreteci gibi limitli uygulamalara uygun enerji kaynakları olsun, temiz enerji geleceği için alternatif enerji kaynaklarına ihtiyaç duyuluyor.
Fury Kemerlerinden Birini Kaybetti
Dünya ağır sıklet boks şampiyonu Fury'nin, kendisine meydan okuyan Ukraynalı Glazkov'dan önce Klitschko karşısında rövanş maçına çıkacağı gerekçesiyle IBF kemeri elinden alınacak.
Reklam
'Galiba Bizi Pek Anlamadınız': 12 Maddede Türkiye'nin Y Kuşağına Hitap Eden Bir Şirket Olmak
1980 ile 1999 yılları arasında doğmuş, milenyumdan hemen önceki son kuşak, Y kuşağı. En genci 16, en yaşlısı 35 yaşında, heyecanı ve enerjisi yüksek, yaratıcı, girişimci ve özgür ruhlu bir nesil. Kimilerine göre sabırsız, kimlerine göre çok inatçı, kimilerine göre tatminsiz.Son birkaç yıldır iş dünyasının gündemini meşgul eden konuların bir listesi yapılsa yetenekli işgücünü çekmek ve elde tutmak, onların farklı bakış açılarından yararlanmak herhalde en önemli öncelikler arasında yer alır. Gerçekten de her ölçekten şirket, çoğunluğu gençlerden oluşan bu kitlenin peşinde. Bu da bizi Y kuşağı olarak genellenen nesli anlama ve değerlendirme noktasına getiriyor.Peki ne bekler, ne ister bu kuşak? Kurumsal hayattan ne umar ve kurumsal hayata ne sunarlar?
Reklam