Görüş Bildir
Hayvana Şiddete Hapis Cezası Yolda
Hayvan Hakları Koruma Kanunu'nun değişebileceğinin sinyalini veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, '5199 sayılı Kanunda yer alan bazı hayvan hakları ihlallerine karşı uygulanacak cezaların caydırıcı olması maksadıyla bazı fiillerin kabahat kapsamından çıkarılarak suç kapsamına alınması ve hapis cezası uygulanmasıyla ilgili düzenleme gerekiyor' dedi.
Bodrum'da Göçmenleri Taşıyan Tekne Battı: 18 Ölü
Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'a ait Kilimli (Kalimnos) adasına geçmeye çalışan göçmenlerin bulunduğu tekne gece yarısı battı. Teknede bulunan 14 kişi kurtarılırken, 18 kişi ise boğularak yaşamını yitirdi.
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz kıyıları ile Hatay'ın yağmur ve sağanak, Karaman çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Reklam
‘İki Şartın Yerine Gelmesi İçin İsrail'le Görüşülüyor’
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye ile İsrail arasında yürütülen görüşmelerin devam ettiğini ve henüz somut bir adım atılmadığını belirterek, 'Bizim şartlarımızdan bir tanesi yerine geldi. Diğer iki şartın yerine gelmesi için uzmanlar düzeyinde bu tür görüşmeler oluyor' dedi.
Reklam
‘Terör Sona Erdirilinceye Kadar Mücadeleye Kararlılıkla Devam Edilecek’
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu'nun (MGK) Aralık ayı olağan toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada, 'Bölücü terör örgütüyle mücadeleye, terör sona erdirilinceye kadar kararlılıkla devam edileceği, terörle mücadeleden bölgede yaşayan vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmesine müsaade edilmeyeceği vurgulanmıştır' denildi.
Euroleague Top 16'da Rakiplerimiz Belli Oldu
Turkish Airlines Euroleague 1. tur grup maçları bugün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş Top 16'da E Grubu'nda mücadele edecek.
Reklam
Olympiakos 68-81 Anadolu Efes
Euroleague B Grubu'nda Anadolu Efes, deplasmanda Olympiakos takımını 81-68 yendi ve grubu 2. sırada tamamlayarak bir üst tura çıktı. 
BM Güvenlik Konseyi'nde Suriye Uzlaşması
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Suriye'de taraflara müzakerelere başlama ve ateşkes ilan etme çağrısında bulundu. Bu çağrıları içeren karar tasarısı oybirliğiyle kabul edildi.
Reklam
Reklam
Tokat Atan Uyandırma Makinesi ile Tanıdığımız Kadından Doğrama Makinesi
Tarihin en orijinal ve kesin sonuç sunan uyandırma makinesini üretmesi ile tanıdığımız Simone Giertz'den şimdi de başına buyruk bir doğrama makinesi geldi. Yaptığı icatlarla güldürmeyi amaçlayan Simone birçok icat yapmış ve hepside amacı doğrultusunda ilerlerken hayatı kolaylaştırmayı amaçlamıyor.
Zielona Gora 81-83 Karşıyaka
Karşıyaka tarihinde ilk kez katıldığı Euroleague'de Stelmet Zielona Gora'yı deplasmanda 83-81'lik skorla yenerek Eurocup'ta Trabzonspor'un grubuna düştü.
Reklam