Görüş Bildir
Bazen Her Şey İstediğiniz Gibi Gitmez: Şaka Videosu Çekeyim Derken Tutuklanan Vitaly
Youtuber Vitaly birçok başarılı şaka videosuna imza attı, atıyor da... Ancak istemeden de olsa bazen de isteyerek işin içine dahil ettiği polisler tarafından her seferinde tabiri caizse tekmeyi yedi. 2015'in sonlarına yaklaşırken de polisler tarafından tutuklandığı anları derleyen Vitaly'nin acı dolu anlarına tanıklık edeceğiz. Bizim favorimiz ise 2014'te gerçekleştirdiği bir deneme, Dünya Kupası Finali'ndeki Arjantin-Almanya maçı...
Reklam
Haksızlık Karşısında Her Zaman Dik Durabilen İnsanların 15 Genel Özelliği
etiket
Bazı insanlar vardır ki; asla bir haksızlık karşısında sakin duramazlar. Bazen sadece denk geldikleri olaylarda bile burunlarını sokup haksızlık karşısında direnirler. Kim olduğu önemli değildir, bazen bir insan için, bazen bir hayvan için, hatta sıradan bir nesne için bile savaşacak güçleri vardır onların.İşte böyle insanların 15 genel özelliği;
Reklam
Reklam
Facebook Messenger’a Yeni Yıl Güncellemesi
Facebook 2015’i uğurlarken mesajlaşma uygulaması Messenger için yeni bir güncelleme yayınladı. Fonksiyondan ziyade görsel açıdan bir dizi yenilik sunan güncelleme ile Messenger çok daha renkli ve eğlenceli bir hale geliyor.
Flappy Bird’ün Yapımcısından Sabrınızı Zorlayacak Yeni Oyun
2014 yılında Flappy Birds furyası mobil oyun dünyasını kasıp kavurmuştu. Oldukça zor bir yapıda olan ve oyuncuyu tekrar tekrar denemeye yönelten oyun, milyonlarca kişiye ulaştı. Öyle ki yapımcı bu dönemde sadece reklamlardan günde 50 bin dolar kazandığını açıklamıştı. Daha sonrasında Swing Copters adı verilen ve Flappy Birds’ün dikey hali olarak tanımlayabileceğimiz bir oyunla tekrar kapımızı çalan yapımcı, şimdi de Swing Copters 2 ile bir kez daha saç baş yoldurtmayı hedefliyor.
Reklam
Anne ve Çocuğa Eşlik Ederek Şınav Çeken Zeki Köpek
Anne oğluna teşvik için mi köpeğe şınav çekmesini öğretmiş yoksa köpek şınav çekebilsin diye mi tüm bu yapılanlar bilmiyoruz. Ancak ortada bir gerçek var o da bu köpeğin gereğinden fazla sevimli ve zeki olması! 😍
Reklam
MEB'den 'Güneydoğu' Açıklaması: 'Alınacak Tedbirler Valiliklerce Belirlenecek'
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Güneydoğu'da eğitime ara verilen yerler ve öğretmenlerin SMS'le ilçelerden ayrılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, 'Lüzum görülmesi halinde öğretmenlerimizin hizmet içi eğitim sürelerinin uzatılması, yenilenmesi veya idari izinli sayılmaları hususu, her yerleşim yeri için farklı özellik arz edeceğinden buralarda alınacak tedbirler valiliklerce belirlenecektir' denildi.
Her İnsanın Hayatında En Az Bir Kez Katılması Gereken Dünyanın En İyi 21 Kış Festivali
Malum, kış geldi. Soğuk dolayısıyla birçoğumuz canı dışarı çıkmak istemese de tüm dünyada insanlar kışın da hayatın tadını çıkarmaya devam ediyorlar. Bunun en önemli ayaklarından birini de kışın düzenlenen festival ve karnavallar oluşturuyor.İşte biz de içeriğimizde, herkesin hayatında en az bir kez yaşaması gereken muhteşem kış etkinliklerini sizler için derledik. İyi eğlenceler !
Youtube'da Star Wars: The Force Awakens Diye Aratınca Çıkan Eğlenceli 12 Video
Dün vizyona giren Star Wars serisinin yedinci filmi The Force Awakens'dan sonra Star Wars çılgınlığı azalacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Youtube'a Star Wars: The Force Awakens yazdıktan sonra çıkan arama sonuçları içerisindeki en eğlenceli videoları derleyen Mashable'ın listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Reklam