Görüş Bildir
Doğuştan Tek Kolu Ampute Olan Zach Hodskins'den Tarihi Basket!
Amerika Birleşik Devletleri'nde sol eli olmadan doğan Zach Hodskins, birçok kişinin hayal bile edemeyeceği bir kariyeri tercih etti. Florida üniversitesi'nde hem eğitimini sürdüren hem de basketbol oynayan Zach Hodskins dün gece tarihe geçti. Doğuştan tek kolu ampute olan genç basketbolcu, Jacksonville'e karşı oynadıkları karşılaşmada kariyerinin ilk sayılarını büyük alkışlar eşliğinde attı.  İkinci sınıf öğrencisi Hodskins, serbest atışını kaçırsa da sergilediği müthiş başarı öyküsüyle onun durumunda olanlar için gerçek bir umut ışığı oldu.
Yemeği Çok Hızlı Yiyenlerin Aklından Hiç Çıkarmaması Gereken 13 Şey
İşimizi bilimsel verilere dayanarak yapıyoruz. Her ne kadar bazılarınız yattığımız yerden, g*tümüzden veri uydurduğumuzu düşünüyorsa da onlar çok ayıp ediyorlar. Hazırlayacağı bir içerik için Amerika’da George Town Üniversitesinin Kütüphanesinde 1 hafta araştırma yapanlarımız var!Yine bu içerikte de bilimin aydınlattığı yoldan yürüme kararlılık ve azmimizi ortaya koyduk. Kimse bizi araştırmacı kişiliğimizi test etmeye kalkmasın lütfen. Evet, bilim diyorduk; Ohio State Üniversitesi’nin yaptığı bir araştırmaya göre, yumuşak gıdaları 5-10, daha sert gıdaları 30 kere çiğnemeden yutmak sağlığımız için zararlı ve kilo almayı tetikleyen unsurlardan biri. Eğer gıdaları 3 kere çiğneyip, neredeyse tüm olarak yutuyorsanız bilin ki siz bir “speed eater” yani hızlı yiyicisiniz. Biraz yavaşlamanızı biz değil, bilim söylüyor size. Yine baştan başlamayalım, bu içeriği hazırlarken masamın üzerinde makale duruyor!
Reklam
Kar Yığınlarıyla Hunharca Eğlenerek Oyun Oynayan Kutup Ayıları
San Diego Hayvanat Bahçesi'ndeki kutup ayıları için yeni yıl güzel geçecek gibi görünüyor. Kutup ayıları için özel olarak getirtilen 26 ton kar ile hayvanat bahçesi harikalar diyarı haline getirildi. Kalluk Tatqiq ve Chinook isimli 3 kutup ayısı bu durumdan oldukça memnun görünüyorlar.
Erdoğan'dan CHP'ye Çok Sert Sözler: 'Onlar Adına Utanıyorum'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlara hitap etmeye devam etti. Erdoğan bugünkü toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Millietvekili Eren Erdem’e yönelik sert ifadeler kullandı. CHP'li Eren Erdem için ‘hain’ diyen Erdoğan vatandaşlardan Kılıçdaroğlu'na mektup yazmalarını istedi ve 'Kaset kumpasıyla partisinin başına geldiğinin yüzüne vurulmasını istiyorum' ifadelerini kullandı...
Reklam
Moskova'da Demirtaş-Lavrov Görüşmesi
HDP Eş Başkanı Demirtaş, Rusya'nın başkenti Moskova'daki temaslarına başladı. Demirtaş ilk olarak Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'la bir araya geldi. Demirtaş'la görüşmesi öncesinde konuşan Lavrov, HDP'nin Suriye konusundaki değerlendirmelerini dikkate alacaklarını kaydetti. Demirtaş ise 'Krizin iki topluma da zarar vermeyecek şekilde ele alınması ve krizin halklara zarar vermeyecek bir boyutta çözüme doğru gitmesi gerektiğini düşünüyorum' dedi.
Aylan Bebeğin Babasından Yeni Yıl Mesajı: 'Biraz Olsun İnsanlık Bekliyoruz'
Kıyıya vuran cansız bedeniyle dünyayı sarsan ve göçmen krizinin sembolü haline gelen üç buçuk yaşındaki Aylan Kurdi’nin babası Abdullah Kurdi, yeni yıl mesajında 'Hepinizden barış ve güvenlik arayan babaların, annelerin ve çocukların acısını düşünmenizi rica ediyorum. Biraz olsun insanlık bekliyoruz' dedi. 
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Bir asker, sınıf penceresine silahıyla mevzilenmiş, arkasındaki duvarda Atatürk’ün “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” yazısı… DHA’nın servis ettiği bu çarpıcı, dehşet verici fotoğraf, Kürt illerinde ateşi tırmanan savaşı tüm çıplaklığıyla anlatıyor.Öte yandan, PKK’nın Şırnak merkezde bir anaokuluna bomba yerleştirdiği, çocukları canlı kalkan olarak kullandığı haberi hemen AK gazetede manşetlerde… Yaşı yeten ve az buçuk okuyan, 90’larda benzer haberlerin nasıl servis edildiğini gayet iyi hatırlar.Nitekim Eğitim-Sen Şırnak Şube Başkanı Serhat Uğur, “Gerçekten insanların akıllarıyla alay ediyorlar. Okullar zaten kapalı! Okulu karargah gibi kullanan özel harekat, jandarma…” diyor.Koskoca devletin servis ve manipüle ettiği haberler dururken, kim inansın Eğitim-Sen başkanına?!
Reklam
Erdoğan'dan Putin'e Yüzyılın Tekmesi: Ruslardan Erdoğan - Putin Çizgi Filmi
Ruslardan Putin Erdoğan çizgi filmi geldi. Suriye'de yükselen terörizmin konuşulması için batılı liderleri varoş bir mekana davet eden Putin yaptığı zorbalık karşısında Erdoğan'ın tekmesi ile duvara tosluyor. Daha sonra Putin'in tek sorun domates olmayacak demesi üzerine sinirlenen Erdoğan Rus lideri Kızıl Meydan'daki  Sn. Basil Katedrali'ne kadar kovalıyor.
Rockstar İmzalı Agent'a Ait Görseller Yayınlandı
Rockstar Games’in uzun zamandır geliştirilme aşamasında olan oyunu Agent’ın yeni görselleri internete düştü. Şirketin 2009 yılında gerçekleşen E3 Oyun Fuarı’nda duyurduğu Agent’ın yapım aşamasına ait görsellerini Rockstar Games eski çalışanı Darren Hotton paylaştı.
Reklam
Reklam
20 M2'ye Sığdırılmış Mükemmellik: Hayallerdeki O Ev!
etiket
Herkes gibi Andrew ve Gabriela Morrison'un da doğa evinde yaşamak gibi hayalleri vardı. Bir gün büyük bir eve yatırım yapmaktansa, istedikleri yere gelebilen bir ev yapmaya karar verdiler ve hikaye de böyle gelişti. Çift, kendilerine ait bir websitesinde böyle evleri nasıl yapabileceğimizi anlatan bir de kitap yayınlıyor. Kaynak; tinyhousebuild.com
Reklam