Görüş Bildir
Microsoft'un Dev Ekranlı Surface Hub'ı Yine Ertelendi
Geçtiğimiz Ocak ayında duyurulan Surface Hub'ın Eylül'de 6,999 dolar ve 19,999 dolardan çıkması planlanıyordu. Ancak Microsoft bu dev ekranlı Surface Hub'ın çıkışını 1 Ocak 2016 sonrasına erteledi. Ekranların içeriğine gelecek olursak içerisinde webcam, bluetooth, dokunmatik ekran ve çoklu dokunuş özelliği bulunduran interaktif beyaz tahta olarak düşünebilirsiniz. Ayrıca bu ekranların 55' ve 84' olmak üzere iki farklı varyasyonu var.Ertelenmenin yanı sıra Surface Hub'ların fiyatlarında iki varyasyon içinde 2,000 dolar arttığı belirtiliyor. Bu artışla beraber 55' versiyonu 8,999 dolar ve 84' versiyonu 21,999 dolara gelecek. ZDNet'in açıklamasına göre Microsoft'un bu artışla birlikte anlatmaya çalıştığı Surface Hub çok süper bir teknoloji ve bu teknoloji için müşterilerin daha fazla ödemesi gerekiyor.
Facebook’un Girişimi Olan Free Basics, Hindistan’da Duraklatıldı
Facebook tarafından geliştirilen ve gelişmemiş ülkelerdeki kullanıcılara internet hizmetleri götüren Free Basics hizmeti, Hindistan’da zor bir hafta geçiriyor. Geçtiğimiz zamanlarda hizmetin duyurusu için yapılan e-posta kampanyası beceriksiz ve yanıltıcı denilerek eleştirilmişti. Şimdi de, Facebook’un ortaklarından biri olan Reliance Communications, Hindistan Telekom Düzenleme Kurumu (TRAI) tarafından gönderilen bir talepten sonra, Free Basics’i geçici olarak durdurma kararı aldı.Times of India’nın haberine göre, Reliance Communications bu olumsuz durumu onayladı. Reliance temsilcisi e-postasında, tüm ayrıntılar düşünülüp kesin bir onay sunulana kadar Free Basics ticari lansmanını askıya aldığını duyurdu.Bir Facebook sözcüsü, Free Basics konusunda Reliance ile çalışarak Hindistan’daki ilgili makamlara yardımcı olma konusunda söz verdiklerini dile getirdi.Reliance, Haziran ayı itibariyle yaklaşık 110 milyon kullanıcıya sahip olarak Hindistan’ın dördüncü büyük iletişim operatörü olma özelliğini taşıyor ve son ay Free Basics uygulamaları tüm kullanıcıların kullanımına açıktı. Böyle bakıldığında bu zor durumun Facebook için ne kadar önemli olduğu görülebiliyor.
"Acaba Bunu Söylerken Ne Düşündü?" Diye Sorgulatan 18 Siyasetçi Sözü
etiket
Dünya siyaseti malum herkesin en çok takip ettiği hayat akışlarından birisi. Zaman zaman siyasetçilerin söyleyip de, halkın anlamadığı birçok sözler söylediğini duyuyoruz. Haliyle bunu neden söyledi acaba demeden de kendimizi alamıyoruz. İçeriğimiz, ne düşündü de söyledi acaba bunu diye düşündüren sözlerden oluşuyor.
Reklam
Uzun Boylu Valenin Lamborghini ile Cebelleşmesi
Valenin gelen müşteriden devraldığı Lamborghini'ye sığmaması ortaya bu garip görüntülerin çıkmasına sebep oldu. Önce bacakları mı, yoksa  kafamı mı soksam diye çabalarken kameralara yakalandı. Ne kadar paran olursa olsun uzun boyun varsa bu tip spor arabalar hiç sana göre değil. 😂😂
Reklam
Türkiye'nin Rönesans Yaşadığını Gösteren 17 Tablo
etiket
Mevcut gündem, ilginç haberler, sosyal medyaya yayılan ilginç fotolar... Öyle fotoğraflara rastlıyoruz ki rönesansla bağdaştırmamak imkansızlaşıyor. Bu içerikte Türkiye'de doğal yollarla yapılan Rönesans tablolarını siz sanatseverlerle paylaşıyoruz.
Yanlış Uyuyor Olabilir miyiz? İki Bloklu Uyku Düzeni Hakkında Bilmeniz Gerekenler
etiket
Hayır, yatış şeklinizden bahsetmiyoruz, kaçta yatıp kaçta yattığınız da sadece sizi ilgilendirir, belki biraz da annenizi. Akşam yatmak, sabah kalkmak bilmiyor oluşunuz bu içeriğin konusu değil. Biz size büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük… babanızın nasıl uyuduğunu anlatmaya çalışacağız. Biz derken, ben değil… Beni takip edenler hemen anladı yine bilim bilim konuştuğumu. Bilim insanları araştırmış, incelemiş, kitap yapmış. Aha bu bu bu şekil diye önümüze koymuş. Bakın bakalım çok büyük babalarınız, anneleriniz nasıl uyuyormuş.
İyi Bir İçerik Pazarlama Stratejisi İçin Bilmeniz Gereken 11 Şey
İçerik (content) pazarlaması, yeni medya akımı ile her şirketin kendini göstermek için can attığı bir yer olmaya başladı. Demandmetric’in verilerine göre içerik pazarlaması klasikleşmiş reklamcılıktan %62 daha ucuz ve 3 kat daha etkili. Haliyle günümüzde şirketler her geçen gün içerik pazarlamasına daha fazla yöneliyorlar.The Content Marketing Institute’un sunduğu rapora göre B2B pazarlama yapanların %83’ü içerik pazarlaması üzerine bir stratejiye sahip. İçerik pazarlaması yapanların ise %70‘i her sene bir önceki seneden daha fazla içerik oluşturuyor. Fakat Hubspot’ın araştırması, bu stratejilerin sadece %9’unun iyi birer strateji olduğunu söylüyor. İçerik pazarlaması her yıl artmaya devam ediyor, ancak stratejisinin doğru ve etkili şekilde yapılması çok önemli.Peki, iyi bir içerik pazarlama stratejisi nasıl olmalı?
Reklam
Reklam
Sur'da Bombalı Saldırı: 1 Şehit, 6 Yaralı
Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağı bulunan Sur İlçesi'nde bugün PKK'lıların sokağa önceden yerleştirdiği patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu 1 uzman çavuş şehit oldu, 5 asker ile yoldan geçen 1 vatandaş yaralandı. Yaralı askerlerden birinin durumu ağır. Öte yandan 20 Aralık'ta Şırnak'ın Cizre ilçesindeki çatışmada yaralanan ve GATA'da tedavi gören bir astsubayın şehit olduğu bildirildi.
Volkswagen'in “Das Auto” Sloganı Tarih Oluyor
Ortaya çıkan emisyon skandalıyla 2015 yılının en büyük olaylarından birine imza atan Volkswagen, zedelenen imajını yeniden canlandırmak için radikal değişikliklere gitme kararı aldı. Bunların başında ise markayla özdeşleyen “Das Auto” sloganının değiştirilmesi geliyor.
Reklam
Samsung Galaxy A9 Onayı Aldı
Daha önce Bluetooth SIG sertifikasıyla karşımıza çıkan, sonrasında benchmark testinde de görünen Samsung Galaxy A9 hem FCC’den hem de TENAA’dan onayı aldı ve hem teknik özellikleri hem de tasarımı onaylandı.
Reklam