Görüş Bildir
Yılbaşında Sevgilinize Alabileceğiniz Elle Tutulamayan 15 Hediye
Takı, kırmızı iç çamaşırı, kazak, eldiven, futbol takımı ürünleri, pofuduk oyuncaklar, romantik bir sürpriz.. Yılbaşı hediyesi diyince aklımıza hemen bunlar gelir. Bu kez başka bir açıdan bakıp elle tutulamayan ama etkisi bir ömür sürecek olan hediyeleri düşünelim.
Google Yapay Zekâya Sahip Mesajlaşma Uygulaması Üzerinde Çalışıyor
Google yeni bir yapay zekâ projesini hayata geçiriyor gibi görünüyor. Son haberlere göre şirket, yeni bir mesajlaşma uygulaması üzerinde çalışıyor. Bu uygulama, kullanıcılarının arama yapmalarına imkân verecek şekilde yapay zekâya sahip olacak.Mesajlaşma uygulama servisinin nasıl çalıştığı konusundaki detaylar kısıtlı ancak The Wall Street Journal botların önemli bir rol oynayabileceğini belirtiyor. Haberde belirtildiği kadarıyla, amaç kullanıcıların konuşma sırasında botlar ile iletişime geçerek arama sonuçlarına ve diğer bilgilere ulaşması şeklinde. Arkadaşlarla mesajlaşmaya ek olarak, ismi verilmeyen servisin kullanıcıları botlar ile iletişime geçerek sorularına cevap arayabilecekler. Eğer mümkün olmazsa kullanıcılar Google arama motorunu kullanarak şanslarını deneyecekler. Yapılan aramalara özel botlar arama motorlarının yaptığı gibi kullanıcıları ilgili internet sitesine yönlendirecekler. Buna ek olarak Google’ın servisi üçüncü parti geliştiricilere açma ihtimali de konuşulan olasılıklar arasında. Geliştiriciler kendi botlarını üreterek serviste çalıştırma imkânı bulabilirler. Yine de bu mesajlaşma uygulamasının ne zaman piyasaya sürüleceği netlik kazanmış durumda değil.
Deney Bahanesiyle Binlerce Çocuğu Öldüren Bir Nazi Doktoru: Ölüm Meleği Mengele
''Sen sağa geç. Sen sola. Sen sola. Sen sağa. Sen sola. Sen sola… ''Gitmeleri gereken yön sol taraf olanlar, böyle gitti işte ölüme. Hem de öyle bir ölüm ki, ya yanarak ya da kimyasal gaz dolu bir odada nefes dahi alamayarak. Ne yargılama oldu ne de mahkeme önüne çıkarıldılar. Bu kararın arkasında ise, sola geç ya da sağa geç cümlesi ile binlerce insanı öldürmeye gücü yeten kişi, yani Joseph Mengele vardı. Nam-ı diğer Ölüm Meleği.
Reklam
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Neler Oluyor?
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün gece meydana gelen patlamada iki temizlik görevlisi yaralandı. Ağır yaralanan Zehra Yamaç adlı temizlik işçisi bu sabah hayatını kaybetti. Olayın üzerinden üzerinden neredeyse 24 saat geçmesine karşın patlamanın nedenine ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım havalimanında güvenlik zafiyeti olmadığını ve incelemelerin sürdüğünü söyledi. Bu durum sosyal medyada olaya ilişkin dayanağı olmayan bilgilerin yayılmasına neden oldu. DHA'nın verdiği bilgide birbirine yüzlerce metre uzaklıkta bulunan 3 farklı noktada, park pozisyonundaki 3 uçakta patlamadan kaynaklanan parça hasarlarının oluştuğu vurgulandı. İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türkiye'ye ilişkin 'Seyahat Tavsiyesi'ni güncellediklerini açıkladı ve 'Bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen olaydan endişe duydum. Ne olduğuyla ilgili bilgi almaya çalışıyoruz, bu sebeple 'Türkiye Seyahat Tavsiyemiz' güncellenmiştir' dedi. Sabahtan bu yana yaşanan gelişmeleri derledik...
Reklam
Ve Arda Turan İlk Maçına Çıkıyor
Sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan ancak yeni kulübünün 6 aylık transfer yasağı nedeniyle henüz forma giyemeyen Arda Turan, ilk resmi maçına 6 Ocak 2016'da oynanacak Espanyol karşısında çıkacak.
Reklam
Mesut Özil Asistlerinin Sırrını Açıkladı
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yaptığı asistlerle adada herkesin dilinde. Oynadığı maçlarda toplam 15 gol pası veren Mesut, bu performansıyla İngiltere'de aralarında Chelsea ve Manchester United'ın da bulunduğu 10 takımı tek başına geride bırakmış durumda. Başarılı orta saha oyuncusu, bu performansını yaşam tarzındaki değişikliklere bağlıyor. 
Telefondaki Hamam Böceği Şakasıyla Kadının Aklını Alan Adam
Ukrayna'da gerçekleşen olayda, kafede bir kadına şaka yapan adam, cep telefonu ile elinde hamam böceği varmış gibi gösterdi. Böceğin sanal olmasından bile korkan kadın, avucunda gerçek sandığı bir hamam böceğini görünce çığlık çığlığa kaldı.
Reklam
Reklam
'Futbolla İşim Kalmadı'
Futboldan 8 yıl men cezası alan Blatter, 'FBI tarafından 27 Mayıs’ta İsviçre'de başlatılan operasyonlardan sonra FIFA'ya yönelik inancımı kaybettim, Bundan sonra futbolla işim kalmadı' dedi.
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün gece meydana gelen patlamada iki temizlik görevlisi yaralandı. Ağır yaralanan Zehra Yamaç adlı temizlik işçisi bu sabah hayatını kaybetti.  Olayın üzerinden üzerinden neredeyse 24 saat geçmesine karşın patlamanın nedenine ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım havalimanında güvenlik zafiyeti olmadığını ve incelemelerin sürdüğünü söyledi. Bu durum sosyal medyada olaya ilişkin dayanağı olmayan bilgilerin yayılmasına neden oldu. DHA'nın verdiği bilgide birbirine yüzlerce metre uzaklıkta bulunan 3 farklı noktada, park pozisyonundaki 3 uçakta patlamadan kaynaklanan parça hasarlarının oluştuğu vurgulandı. İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türkiye'ye ilişkin 'Seyahat Tavsiyesi'ni güncellediklerini açıkladı ve 'Bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen olaydan endişe duydum. Ne olduğuyla ilgili bilgi almaya çalışıyoruz, bu sebeple 'Türkiye Seyahat Tavsiyemiz' güncellenmiştir' dedi.
2016 Yılına Özel Top 20 Yılbaşı Hediyeleri
etiket
Şimdiye kadar gördüğünüz, sahip olduğunuz tüm hediyeleri unutun! 2016 yılına damgasını vuracak ve bildiğiniz tüm hediyeleri size unutturacak birbirinden orijinal ve ilginç yılbaşı hediyeleri ile tanışmaya hazır olun. Alacağınız hediyenin sevdiklerinizin akıllardan silinmeyecek tepkiler vermesini sağlayacak bir şeyler olmasını istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz bu yılbaşı hediyeleri ile 2016 yılına güzel bir başlangıç yapmaya var mısınız?  “Hediye dediğin böyle olur!” tepkisini sonuna kadar hak eden ve farklılığıyla dillere pelesenk olacak hediye önerilerimize merhaba demek için daha fazla gecikmeyin 😊
Reklam