Görüş Bildir
Norveç'ten Erkek Mültecilere 'Kadın Haklarına Giriş 101' Dersi
Doğduğunuz, büyüdüğünüz ülkeyi terk edip hatta belki birkaç parça eşya ile kaçmak zorunda kalmak çok zor ve çok acı bir deneyim olsa gerek.  Ancak mülteciler/sığınmacılar için sorunlar ülkelerinden ayrılmak ile bitmiyor aksine belki de yeni başlıyor. Geldikleri ülkeden bambaşka bir kültüre uyum sağlamak hiç kolay değil. Bu gerçeğin farkında olan Norveç, özellikle erkek mültecilere kadın haklarına saygılı olmayı öğreten dersleri uygulamaya koymuş durumda.
Ermenistan: 'Azerbaycan ile Ateşkes Bitti'
Ermenistan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan Azerbaycan ile ateşkes sürecinin 'artık mevcut olmadığını' söyledi. Azerbaycan ise bu durumdan Ermenistan'ı sorumlu tuttu.
Reklam
Uluslararası Af Örgütü: 'Rusya'nın Maskesi Düştü'
'Uluslararası Af Örgütü'nün yayınladığı 'Rusya’nın Suriye’deki saldırılarıyla ilgili açıklamalarının maskesi düştü' başlıklı rapor, Rus saldırılarının sivillere verdiği zararları ortaya koydu. Rusya’nın Eylül - Kasım arası Suriye'deki 6 operasyonu üzerinde yoğunlaşan rapora göre saldırılarda, 200’den fazla sivil hayatını kaybetti.
Reklam
Çıkar mı Sanki? Ya Çıkarsa! Talih Kuşu Filmi'nden 15 Unutulmaz Sahne
Osman Abalı fakir kendi halinde bir vatandaştır. Bir gün işe giderken piyangocu Şakir'den bir piyango bileti alır. Piyango çekileceği gün Osman bileti koyduğu yeri bulamaz ve harıl harıl bileti aramaya başlar. Osman'ın bu telaşını gören mahalleli piyangonun Osman'a çıktığını sanır.
Reklam
Whatsapp'tan Erkeklere Nasıl Yürünür?
Sadece erkekler yürümüyor malum. Kızların da sinsice yaklaşımları olmuyor değil. Whatsapp'tan gideri olan çocuğa nasıl yürünür, hangi durumda ne cevaplar verilir görelim.
Seks Hakkında Tabuları Yıkan Bir Test!
etiket
Bir erkek yılda kaç saatini seksi düşünerek geçiriyor olabilir?, Ya da kaç yaşına kadar seks yapabilir? Erkeklerin yüzde kaçı seks yapmak için dostlarının yanına gitmemeyi tercih eder? Bir kadın seks mi yapmak ister yoksa alışverişe çıkmayı istiyordur? Peki mutlu olmak için haftada kaç kere seks yapmak yeterli oluyor? Bakalım Men's Health International tarafından araştırılan bu 11 ilginç soru ve cevaplar olan test ne kadar ilginizi çekecek?
Reklam
Yunanistan Eşcinsel Evliliğe Evet Dedi
etiket
Yunanistan parlamentosu, eşcinsel çiftlerin evliliğini yasal kılan kanun değişikliğini kabul etti. Yunanistan bu kararı alan Avrupa'nın 14, dünyanın 19. ülkesi oldu.
Reklam
Güç Uyanıyor: 'Star Wars' Hayranlarının Bayılacağı 14 Mükemmel Ürün
Star Wars: Güç Uyanıyor, 625 milyon dolara yaklaşan hasılatı ile rekor kırma yolunda hızla ilerliyor. Filmde yer alan oyuncuların büyük bir çoğunluğu da gişe hasılatını Star Wars filmlerine borçlu.Fakat Star Wars ürünlerinden kazanılanla karşılaştırıldığında bu rakamlar bile sönük kalıyor. Analiz uzmanı Tim Nollen'ın söylediklerine bakılırsa; geçtiğimiz günlerde vizyona giren yeni film 5 milyar dolarlık ticari hasılata ulaşacak.Dahası var... Star Wars'ın yaratıcısı George Lucas, sadece lisanslı ürün satışlarından 38 yılda yaklaşık 20 milyar dolar kazandı. Bu rakamlar önümüzdeki yıl içinde katlanacak gibi görünüyor.2012'de Lucasfilm yapım şirketini 4,05 milyar dolar karşılığında satın alan Disney ise satışların %10'unu ya da yaklaşık 500 milyon doları kazandı. Disney'in ürün satışlarının Star Wars sayesinde %200 artması bekleniyor. Bu astronomik beklentilerde Disney'in Güç Uyanıyor için yürüttüğü ticari kampanyaların da rolü büyük. İşte kendimizi bir kere kaptırınca asla kurtulamadığımız eşsiz Star Wars ürünlerinden bazıları...
Steam’in Kış İndirimleri Başladı
Steam’in uzun zamandır merakla beklenen kış indirimleri nihayet kapımızı çaldı. İndirimin başlamasıyla birlikte birbirinden başarılı binlerce -tam olarak söylemek gerekirse 9966 adet– oyun indirime girdi. 
Reklam