Görüş Bildir
AYM'den Sokağa Çıkma Yasaklarına İlişkin Tedbir Talebine Ret
Anayasa Mahkemesi, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde uygulanan sokağa çıkma yasaklarına ilişkin Meral Danış Beştaş başvurusunun mahkemeye 21 Aralık 2015 tarihinde ulaştığını, mahkemenin ikinci bölümü 22 Aralık 2015 tarihinde anılan başvuru kapsamındaki tedbir talebinin reddine karar verildiğini açıkladı.
CARE'den Cinsiyetçi Dile Karşı Çarpıcı Kısa Film: 'Baba, Bana Fahişe Diyecekler'
Norveçli yardım kuruluşu CARE tarafından hazırlanan kısa filmde kadına karşı şiddete ve kadınların toplumda karşı karşıya kaldığı tehdit ele alındı. Hazırlanan kısa filmde, küçüklükten yetişkinliğe kadınların toplumdan gördüğü ve içine itildiği cinsiyetçi dil kullanımının onların dünyaya bakış açısını ne denli etkilediği vurgulanırken en basit şekilde okul koridorlarında veya yakın çevredeki arkadaş konuşmalarında farkında olmadan sarf edilen sözlerin nelere mal olabileceği anlatıldı.Kampanyanın sonunda verilen 'Bir kız olarak dünyaya geldim. Baba, yapabileceğin her şeyi yap ki başıma gelebilecek en büyük tehlike bu olmasın!' mesajının öncesinde başından geçenleri anlatan kız çocuğunun video boyunca anlattıkları tüm babaların ders çıkarması gereken türden. Erkek şiddetinden kızlarını korumaları gereken babaları hedef alan kampanya küçüklükten yetişkinliğe kadar bir kızın başına gelebilecek durumları en çarpıcı şekilde anlatıyor.
Reklam
Reklam
2015'in En Güzel Ağaç Işıklandırması Örneği
Yılbaşı yaklaşırken birbirinden güzel fikirlere tanıklık etmeye devam ediyoruz. Ağaç süslemesinin en güzel örneklerinden birine şahit olacağımız bu videoda ev sahipleri bahçelerindeki ağacı çok güzel ışıklandırmış.
Otomatik Akort Yapan Elektro Gitar
Üzerindeki sistem sayesinde istenilen akorta sadece 1 tuş ile gelebilen gitar. Teknolojinin son nimetlerinden birisi denilebilecek özellikte elektro gitar üzerindeki belirli sayıdaki seçeneklere gelerek farklı akortlara ayarlanabiliyor.
Reklam
Trabzonspor 2-1 Gaziantepspor
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci maçında Trabzonspor, sahasında Gaziantepspor'u konuk etti. 1-0 geriye düşen Bordo-Mavili ekip 2 gol bularak öne geçmesini bildi ve maçı kazanan taraf oldu. 
‘Fizan'a da Gitseler Yaptıklarının Hesabını Verecekler’
'Paralel Yapı'yla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Pensilvanya'daki çete lideri ve örgüt üst yönetiminin ülkemize iadesi noktasında da gereken tüm hukuki süreçleri içeride ve dışarıda yürütüyoruz. Nasıl Başbakanlık ofisine böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, Fizan'a da gitseler yaptıklarının hesabını vermekten onları hiç kimse kurtaramayacak' dedi.
Reklam
Soma Duruşmasında Aileler Dinlendi: 'Keşke Üretim Yerine Cana Önem Verselerdi'
Manisa'nın Soma İlçesi'nde 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 8'i tutuklu 46 sanıklı davanın bugünkü duruşmasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri dinlendi. Faciada hayatını kaybeden 26 yaşındaki Uğur Çolak'ın babası İsmail Çolak, 'Üretime önem vereceklerine cana önem verselerdi 301 kişi yaşıyor olurdu' dedi.
Reklam
Daha Önce Dinlediğiniz Metro Gruplarını Unutun! "Too Many Zooz"
Daha önce böyle bir müzik muhtemelen dinlememişsinizdir. 3 kişiden(Matt Doe-Trompet, Leo P-Baritone Saksafon, King of Davul/Perküsyon) oluşan 'Too Many Zooz' grubu 'Brasshouse' denilen bir müzik yapıyorlar. Onlar  konserlerini dünyanın en büyük eğlence kulübü olan New York Metro sisteminde veriyorlar.Grubu beğenenler ve takip etmek isteyenler buradan Facebook sayfalarına ulaşabilirler.
Reklam