Görüş Bildir
Edirne Valisi: 'Bu Kumu Görünce Yiyesim Geliyor'
Edirne'de Yunanistan ile sınırı oluşturan ve her yıl taşkınlarla gündeme gelen Meriç Nehri'nin yatağına dolan kumlar, yapılan projeli temizliğin ardından kamyonlarla tren vagonlarına yüklendi. İlk kamyonun yola çıkışını kırmızı kurdele keserek başlatırken kumun çok değerli olduğunu vurgulayan Edirne Valisi Dursun Şahin, 'Ben bu kumu görünce yiyeceğim geliyor, şuna bakın arkadaşlar. Gerçekten mükemmel bir kum. Bu kum antika bir kum' dedi.
Reklam
Başkanlık Anketlerinde Trump Rüzgârı
etiket
ABD'de 2016 başkanlık seçimleri için aday adaylarının yarışı devam ederken, Müslümanlara ve mültecilere karşı söylemleri ile gündeme gelen Cumhuriyetçilerin güçlü aday adayı Donald Trump, son anketlere göre açık ara farkla diğer Cumhuriyetçi adayların önünde gidiyor. Demokrat aday adayları arasında ise Hillary Clinton, yüzde 61'lik destekle lider.
Tamamen Sürücüsüz Tesla Otomobillere Az Kaldı
Tesla’nın elektrikli otomobilleri geçtiğimiz aylarda aldığı güncellemeyle ana yollarda sürücüsüz gidebilme yeteneğine kavuşmuştu. Ancak bu özellik beta sürümünde olduğu için her zaman çok iyi şekilde çalışamayabiliyor ve ara yollarda kullanıldığında can güvenliğini tehlikeye atabiliyordu. Elon Musk yaptığı açıklamayla tamamen sürücüsüz otomobil bekleyenler için müjdeyi verdi. Söylediklerine bakılırsa tamamen sürücüsüz Tesla’lar görmemize yalnızca 2 yıl gibi bir süre kaldı.
Reklam
Mardin Dargeçit'te Ev Tarandı: 2 Ölü, 2 Yaralı
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin’in Dargeçit ilçesinde, bir evin taranması sonucu bir babayla kızı hayatını kaybederken, aynı aileden iki kişi de yaralandı. AA, CHA ve İHA evin PKK'lılar tarafından tarandığını duyururken DİHA eve özel harekat polislerinin ateş açtığı bilgisini aktardı. Ölen 2 kişinin AK Parti İlçe Başkanı Beşir Kılınç'ın akrabası olduğu ortaya çıktı. Mardin Valiliği'nden gelen açıklamada '20.30 sıralarında PKK/KCK bölücü terör örgütü mensuplarınca bir aileye yapılan silahlı saldırı sonucu Necim Kılıç ve Sabahat Kılıç isimli vatandaşlarımız hayatını kaybetmiştir' denildi. 
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin İç ve kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu gece saatlerinden sonra Rize ve Artvin kıyılarının yağmurlu, Artvin’in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Ankara Katliamını Twitter'da Tahmin Eden Şahıs, Tahliye Edildi
Ankara'da 10 Ekim günü canlı bombalı saldırılar öncesi sosyal medyada bombanın patlayacağına dair yapılan paylaşımın sahibi olduğu iddiasıyla, 'terör örgütü üyeliği' suçundan tutuklanarak cezaevine konulan HDP'li Mehmet Serhat Polatsoy tahliye edildi.
Reklam
Dolapta Yüzüne Bakılmayan Kremalı Bisküvileri Evin Gözdesi Yapacak 13 Tatlı
etiket
Kremalı bisküvi diyorsam aklınıza çikolatalı çilekli falan olanlar gelmesin. Şu en uyduruk olan içinde vanilyalı krema dışında ise sadece bisküvi bulunduran çoğu zaman yüzüne bile bakılmayan bisküvilerden bahsediyorum. Yani bizde durum hep böyle oluyor. Dolaptaki bütün güzel bisküviler bittikten sonra bu zavallı yüzüne bakılmayan kremalı bisküviler kalır. İşte o zavallı bisküvileri de değerlendirebilirsiniz!
Clash of Clans'tan Christoph Waltz ve James Corden'lı Reklam Filmi
Clash of Clans'ı bilmeyen yoktur. Daha önce de Liam Neeson'ı reklam filminde oynatan dünyanın en popüler oyunlarından Clash of Clans oyunun yeni versiyonu  'The Legend of The Last Lava Pup'ın tanıtımı için iki ünlü ismi bir araya getirdi. Christoph Waltz ve James Corden'ı izleyeceğimiz yeni tanıtım görüntülerinde baba rolündeki Waltz, oğlu Corden'a uyku öncesi masal tadındaki Last Lava Pup'a dair kahramanlık hikayesini anlatıyor.
Reklam
Yılın En İyi Filmlerini Birleştiren Supercut
Yılın en iyilerinin açıklandığı son viraja girerken bir 'En İyi...' videosu da Howie isimli Vimeo kullanıcısından geldi. Sinemada ayıla bayıla izlediğimiz birbirinden güzel filmlerden bir supercut çıkaran Howie'nin videosunu izliyoruz.
Reklam