Görüş Bildir
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Baştan şunu belirteyim, Ortadoğu depreminde güçlenmekte olan tek faktör, Kürt hareketidir.İşte Barzani bağımsızlık işareti verirken, KCK da Güneydoğu’yu “Rojava” haline getirmek için terörü tırmandırıyor.Parti ve ideoloji at gözlüklerini bir kenara atarak, yakından bakalım.“Demokratik özerklik” denilen totaliter sistem Öcalan tarafından teorileştirildi ve 2005 yılında Kandil’de Kongre-Gel toplantısında kabul edildi. Bildiğimiz demokrasiyi reddeden, Stalin-Kaddafi karması bu “özerklik” modelinde yasama, yürütme ve yargı örgütlerinin yanında bir de “özsavunma” adıyla silahlı güçleri de vardır.14 Temmuz 2011’de Diyarbakır’da “Demokratik Toplum Kongresi” (DTK) toplantısında Aysel Tuğluk tarafından “demokratik özerklik ilanı” bildirisi okundu...SİLAHLI-BOMBALI ÖZERKLİKÇözüm süreci döneminde uygulama askıya alındı, HDP’nin seçim bildirgelerine koymakla yetinildi. Çözüm süreci siyaseti yürürken örgüt, hükümetin gevşemesinden yararlandı, Cumhurbaşkanı’nın da birkaç defa ifade ettiği gibi, bu dönemi “silah ve mühimmat depolama” için kullandılar.7 Haziran seçimlerinde de konuyu fazla gündeme getirmediler, “Türkiyelileşme”kavramını öne çıkardılar.
Çocuklara Sosyal Medya Yasağı Yolda
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, belli bir yaşın altındaki çocuklara YouTube, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformların yasaklanması için 'çalışma yapıyoruz’ dedi. Yasaklamada yaş sınırı '12 mi 16 mı olsun' yönünde çalışma yapıldığını belirten Bakan, 'Anne ve babalar, çocukların çantalarına baktığı kadar cep telefonlarına ve bilgisayarlarına girip bakmaları lazım' dedi.
Haluk Bilginer’den Öldürülen Çocuklar İçin Mesaj: 'Sözün Bittiği Yer'
Oyuncu Haluk Bilginer,  Doğu ve Güneydoğu'da sokağa çıkma yasakları sonrası günlerce devam eden operasyonlarda öldürülen çocuk ve gençlerin adlarının yer aldığı bir listeyi 'Sözün bittiği yer...' mesajıyla Twitter hesabından paylaştı.Bilginer bu mesajı sonrası sosyal medyada kısa süre içinde TT oldu.
Bu Hafta Mizahın Gündeminde Neler Var?
Mizah dergileri bu hafta, İsrail ile Türkiye arasındaki ön anlaşmayı, Hasan Cemal ve Tuğçe Tatari'nin kitaplarına toplatma kararı verilmesini, Ahmet Şık'ın 'Paralel Yürüdük Biz Bu Yollarda' adlı kitabından dolayı para cezasına çarptırılmasını ve 'yeni yıl heyecanı'nı kapaklarına taşıdı...
Reklam
Google Hesaplarına Şifresiz Giriş Dönemi Başlıyor
Bugün istesek de istemesek de neredeyse hepimizin bir adet Google hesabı bulunuyor. Farklı cihazlardan bağlanmak zorunda olduğumuzda tek tek şifre ve kullanıcı adı girmek bazen yorucu olabiliyor. Neyse ki Google çok yakında bu sorunu ortadan kaldırmak üzere.
Reklam
Bin Euroya Dövizli Askerlik İçin 4 Şart
Hükümet, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine aylık 100 TL seyyanen zammı da öngören ilk vaat düzenlemesinin ardından, 3 aylık vaatlerinden bir bölümünü içeren 2. vaat torba tasarısını da Meclis’e sevk etti
Reklam
Bu Hastalığın Çaresi Yok: "Stalkerlık"
Stalk hastalığı nedir? Stalkerlık ilaçla tedavi edilebilir mi? Ben bir stalker mıyım? sorularının yanıtları ve bağışıklık güçlendirici bitkisel çözümler videomuzda.
2015'te Sosyal Medyada En Çok Beğenilen 15 Onedio Videosu
2015 özellikle video ekibi olarak bizim için önemli ve güzel bir yıl olarak geride kaldı. Kendi ekibimizle yaptığımız çekimlerden ve Onedio ile özdeşleşen video listelerden oluşan; bir çok televizyon kanalı ve haber sitesine de ilham kaynağı olan, '2015 Yılının Sosyal Medyada En Çok Beğenilen 15 Onedio Videosu'nu sizler için derledik.*Facebook ve Youtube hesaplarımızdaki etkileşim oranlarına göre sıralı bir şekilde derlenmiştir. Daha fazla eğlenceli videomuz için kanalımıza abone olabilirsiniz. 
Sadece Kızkardeşlerin Anlayabileceği Burçlarına Göre Abi Analizleri
etiket
Gerçek bir baş belasıdır. Kendisinin 30 tane kız arkadaşı varken size sıksık bir erkekle görüşürseniz bacaklarınızı kıracağını söyleyip durur. Eviniçinde 24 saat saçlarını düzelten,  aynada kaslarına bakan,  size zorla “bakmıyormuş gibi çek beni”  diye fotoğraflar çektiren  bir abiniz varsa Koç burcudur.
Reklam
Reklam
Tarihin En Karanlık Sayfalarından Biri: Clinton Caddesi Olayı
etiket
Açıklanamayan, doğaüstü olaylara inanır mısınız? Yoksa 'Evrende doğaüstü hiçbir olay yoktur' diyenlerden misiniz? Her halükarda tarihin en gizemli olaylarından birine ev sahipliği yapan Clinton Caddesi'nde bulunan esrarengiz bir evde yaşayanların başına gelenler oldukça ilginizi çekecek.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Erdem Gül'ü Unutmadı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gazetelerin Ankara temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, halen Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Erdem Gül için de yer ayrıldığı görüldü.
Sivas Belediyespor 0-2 Beşiktaş
Ligdeki başarısını kupaya yansıtmak isteyen siyah-beyazlılar, bugün yedek ağırlıklı kadrosuyla Sivas Belediye’yle karşı karşıya geldi.
Reklam