Görüş Bildir
Haberler
FM Oynayarak Profesyonel Takımda İşe Giren Gençle Tanışın: Matt Neil

FM Oynayarak Profesyonel Takımda İşe Giren Gençle Tanışın: Matt Neil

Futbola sempati duyan insanların hemen hemen hepsinin hayatının bir bölümünde oynadığı veya oynamaya devam ettiği Football Manager oyunu, İngiltere'de yaşayan 15 yaşındaki Matt Neil'ın profesyonel bir takımda işe girmesine vesile oldu. Neil, şimdi İngiltere 2. Ligi'nde mücadele eden Plymouth Argyle Kulübü'nde analist olarak çalışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en çok oynanan futbol menajerliği simülasyonu olan Football Manager serisi, yıllar boyunca birçoğumuzun teknik direktör olma hayallerini sanal ortamda olsa da gerçekleştirdi. İngiltere'de yaşayan Matt Neil'ın hikâyesi ise oyunun fanatiklerini kıskandıracak cinsten...

Neil, yılda yaklaşık olarak 600-700 saat kadar oynadığını söylediği Football Manager oyunu sayesinde İngiltere 2. Ligi'nde mücadele eden Plymouth Argyle Kulübü'nde analist olarak işe alındı.

The Guardian'a verdiği röportajda ilk olarak Football Manager oyununun resmi internet sitesindeki ilâna başvurarak amatör ligde mücadele eden Truro City'yi gözlemlemeye başladığını anlatan Neil, bu sayede Plymoth Argyle'ı da yakından takip etme fırsatı bulduğunu ve yaptığı başvuru sonrasında işe kulüpte işe alındığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15 yaşındaki Neil'ın kulüpteki görevi ise oyuncu performanslarıyla ilgili istatistiki verileri depolamak, rakip analizlerini yapmak ve potansiyel transfer hedeflerini belirlemek.

Neil'ın çalıştığı Plymouth Argyle, şu anda İngiltere 2. Ligi'nde geride kalan 10 hafta sonucunda en yakın rakibinin 5 puan önünde 22 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
168
30
13
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kevın De Bruyne

CS-GO oynuyorum hep terrorist oluyorum, PKK ve Işidden iş teklifi geldi ama reddettim.

BwK

yılmaz vural duymasın cok kırılır

portside

Lan 1999'dan beri oynuyorum ben bu oyunu. Yılmaz Vural'dan çok maça çıkmışlığım, yurt dışında takım yönetmişliğim var. iki de yabancı dil biliyorum. Dur ben ... Devamını Gör