Görüş Bildir
Samsung 2016’da Daha Az Telefon Satacak
Samsung telefon satışı bazında dünyada lider konumda olabilir ancak bu durum Samsung için her şeyin iyi gittiği anlamına gelmiyor. Akıllı telefon alanında bir doyum noktasına ulaşılıyor olması üreticileri zor duruma sokuyor. Samsung ve Apple gibi dev şirketlerin bile önümüzdeki yıl satışlarda gerileme yaşayabileceği iddia ediliyor. Bu gerilemeden dolayı zarar etmek istemeyen Samsung ise şimdiden sıkı bir 2016 planı hazırlamışa benziyor.
İsrail'i Karıştıran Video
İsrailli yerleşimcilerin bir düğün töreni sırasında, yakılarak öldürülen 18 aylık Filistinli Ali Devabişe'nin fotoğrafını bıçaklayarak eğlendiklerini gösteren görüntüler ortaya çıktı. Polis tartışma yaratan görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Edip Akbayram, 23. Günündeki 'Umut Nöbeti'nde
Tutuklu gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'e destek için başlatılan 'Umut Nöbet'ini, bugün öğleden sonra devralan sanatçı Edip Akbayram, cezaevi önünde tutuklu gazeteciler için ‘Aldırma Gönül’ şarkısını söyledi.
Çalışan Kadınlar İçin Bir Şirkette Mutlaka Olması Gereken 10 Benzersiz Hizmet
Çalışan bir kadın olmanın zorluklarını size buradan defalarca anlattık. Hala anlamayan varsa bu içeriğe hiç başlamasın çünkü onun boş beleş yorumlarına ihtiyacımız yok, ya da en azından benim yok. Erkeklere nazaran daha ince, hassas ve kırılgan bir ruha sahip kadınlar, iş dünyasının orman kanunlarının geçerli olduğu bünyesinde destekler sayesinde ayakta durmaya çalışıyor. Sürekli ezilen, dışlanan, ötelenen kadınlar var olma mücadelesi veriyor. İşte Japon firması Ikemeso Danshi bunun farkına varmış ve kadın çalışanları için çok özel bir hizmete imza atmış. Üzülmüş, kırılmış, stresle baş etmeye çalışan kadın çalışanları için yakışıklı erkeklerden oluşan bir 'göz yaşı silme ve teselli etme' ekibi oluşturmuş. Bu arkadaşlar üzgün kadın çalışanın stresini alıyor, onları teselli ediyor ve göz yaşlarını silerek verimlerinin artmasına yardımcı oluyor. Güzel bir hizmet, ancak kesinlikle yeterli değil. Şirketlerin kadın çalışanları için daha özenli hizmetler vermesini umut ediyor ve küçük bir öneri listesini onlara rehber olması adına sunuyoruz. Umarız Türkiye'de de firmalar böyle projeler üreterek kadın çalışanlarına hak ettikleri değeri verir.
Reklam
Reklam
Sert Bir Babaya Sahip Olan İnsanların Çok İyi Bildiği 17 Şey
etiket
İki türlü sert baba vardır; Sert görünüşlü ama altın kalpli baba ve sert görünüşlü izin mercii baba. Hangisine sahip olmuşsanız olun, sert bir babanın çocuğu olmanın üzerinizde etkileri olacaktır. Bir de işi şiddete döken, baba diyemeyeceğimiz babalar var ki onları bu içerikte anmayı dahi doğru bulmuyoruz.
Reklam
Sosyal Medyanın Yeni Fenomen Sorusu: Baykuşların Arasındaki Kediyi Bulabilir misin?
etiket
Geçtiğimiz günlerde Macar bir sanatçı olan Dudolf, sosyal medya sitesi olan Facebook hesabına bir resim yüklemiş ve'Pandayı bulabilecek misiniz?' diye sormuştu. Resmin sosyal medyada yayılması ve ikilem yaratması sonucunda sanatçı, bir resim daha yükledi ve yine insanları birbirine düşürdü. Ama bu seferki bir tık daha zor sanki...Bakalım siz baykuşların arasındaki kediyi ne kadar sürede bulabileceksiniz?
Star Wars: Güç Uyanıyor Hakkındaki Bu Teori Düşündüğümüz Her Şeyi Tersine Çevirebilir!
Öncelikli Olarak Uyarı: Bu içerik başlıktan da anlaşılacağı üzere efsane spoiler ve gelecek filmler hakkında teori içerir. Filmle ilgili spoiler yemek istemeyen, gelecek filmlerle ilgili de hiçbir şey tahmin okumak istemeyen okuyucuların derhal kaçmaları önerilir!Uzun bir aradan sonra Star Wars serisinin devam filmi olan Star Wars: Güç Uyanıyor sinemalarda yerini aldı ve pek çok insan -benim gibi- sinemalara akın etti. Genel anlamda olumlu yorumlar alan filmle ilgili ise tabii ki teoriler bitmek bilmiyor! En son Tumblr kullanıcısı Leticia Pirouteck ortaya öyle bir teori attı ki; belki de bu pek çoğumuzun aklına gelmeyen bir şeydi. İsterseniz teoriye yakından bakalım!
Lösemi Teşhisi Konulduktan Sonra NBA'de Maça Çıkan 5 Yaşındaki Çocuğun Yürekleri Isıtan Hikayesi
Henüz 5 yaşında olan Gibson'a lösemi teşhisi koyuldu ve onun en büyük hayali NBA takımlarından Utah Jazz’da forma giymekti. Kulüp yetkilikleri devreye girerek küçük Gibson'un hayalini gerçekleştirmesine katkıda bulundu ve Gibson'la '1 günlük' resmi sözleşme imzaladı. Gibson imza törenine annesi, babası ve kardeşiyle katıldı. Kendi ismiyle tasarlanmış Utah formasıyla sahaya çıkan Gibson, takım arkadaşlarının yardımıyla bir de basket attı.
Reklam
Hiddink: "Futbolcularımdan Aynaya Bakmalarını İstedim"
Mourinho'dan sonra Chelsea'nin başına geçen teknik direktör Guus Hiddink, futbolcularıyla bir toplantı yaptı ve takımın son durumunu değerlendirdi. Futbolcularına aynaya bakmalarını söyleyen Hiddink, durumlarının neden kötü olduğunu konuştuklarını da dile getirdi. 
Reklam
CHP'den Doğu'ya 6 Kadın Vekil
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK’da, Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke başkanlığında tamamı kadın milletvekillerinden oluşacak 6 kişilik bir heyetin sokağa çıkma yasaklarının ilan edildiği bölgelere gitmesi kararlaştırıldı.
Reklam