Görüş Bildir
Bursaspor'dan Kongre Kararı
Bursaspor'da bu akşam toplanan yönetim kurulu olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, açıklamasında 'Bursaspor'da oluşturulmak istenen kaosun, tek sevdam olan Bursasporum'a zarar vermemesi için kongre kararı alıyorum.' dedi.
'Rus Uçağının Düşürülmesinin Bir Tane Faydasını Söylesinler, Özür Dileyeceğim'
Rusya ziyareti dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisine yönelik sözlerine cevap verdi. 'Rusya'nın uçağının düşürülmesinin Türkiye'ye tek bir tane faydasını söylesinler, ben özür dileyeceğim' diyen Demirtaş, 'Ortada millete ihanet yok ama AKP'nin ucuz politikalarına karşı HDP'nin başarılı politikası var. Durum budur' diye konuştu.
Yılbaşı Ağacı Ayaklandı! Tokyo Sokaklarında Koşan Bir Çam Ağacı
Yılbaşı yaklaşırken sokaklarda bir sürü Noel babalar ya da kardan adamlar görebilirsiniz. Fakat bu sefer göreceğiniz şey biraz standart dışı. Yaklaşık 2,5 metrelik, 25 kiloluk ve 1500 Led ışığından oluşan bu çam ağacını sokakta görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Bankaların İnternet Hizmeti Çöktü
14 Aralık'tan itibaren yoğunlaşan siber saldırı nedeniyle bugün bankaların ATM, internet siteleri ve pos cihazlarına erişimde büyük sıkıntı yaşanıyor.
Reklam
Ölen 45 Kişinin Hayatına Karşılık 60 Bin TL
Van'da dört yıl önce meydana gelen deprem nedeniyle Erciş ilçesinde yıkılan ve 45 kişinin ölümüne yol açan Dağ Apartmanı'nın iki müteahhit ve mühendise 8'er yıl 4'er ay hapis cezası verildi. Ceza, 60.800 lira para cezasına çevrildi.
Reklam
Reklam
Bir Arpa Boyu Yol Alamayıp Hiçbir İş Yapmadan Çok Yorulma Sanatı: Toplantı
Başlık tanıdık geldiyse devamını getirelim:“Toplantı odası kalmamış, nerede toplanalım?''Yine 10 dakika herkes seni bekledi!''Tutanağı kim tutacak?''Bu aksiyonlar niye hayata geçirilmedi, toplantıda konuşmuştuk?''Karar verilmesi lazım, müdürü niye çağırmadınız?''Her toplantı uzuyor, niye böyle? Bir sonraki toplantıya geç kaldım?'
İspanya’da Noel Çekilişinde 400 Bin Euro’luk Büyük İkramiyeyi Bir Mülteci Kazandı
etiket
İspanya’ya 8 yıl önce beş parasız bir sığınmacı olarak gelen 35 yaşındaki Ngagne isimli Senegalli adam, büyük ikramiyenin bu seneki sahibi oldu. Afrika’dan Avrupa’ya geçmeye çalışırken teknesi batan ve İspanyol sahil güvenlik görevlileri tarafından kurtarılan Ngagne, yaşadığı Roquetas de Mar kasabasında satın aldığı bilete büyük ikramiye çıkmasıyla binlerce kişi arasından sıyrılarak 400 bin Euro’yu kazandı.
Reklam
Tahir Elçi Cinayetinde '17 Saniyelik Görüntü Kayıp' İddiası
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin geçen 28 Kasım günü öldürülmesine ilişkin Emniyet İstihbarat ve Foto Film Şube Müdürlüğü ekiplerince çekilen iki ayrı kamera kaydında, vurulma anına ilişkin 17 saniyelik görüntünün bulunmadığı iddia edildi. Görüntüyü çeken polis, ifadesinde olay anında heyecandan kayıttan çıktığını söylerken, Diyarbakır Barosu yetkilileri kayıtlardan birinin tam silah sesi geldiği anda kesildiğini ve bu durumdan kuşku duyduklarını söyledi.
Reklam
Torba Yasa ile Sayıştay Devre Dışı mı Bırakılacak?
THY ve Telekom gibi kamu hissesi yüzde 50’nin altında olan şirketleri Sayıştay denetiminden muaf tutma önerisi daha önce Anayasa Mahkemesi’nden dönen hükümet, bu kez de torba yasaya eklediği bir düzenlemeyle Sayıştay’ı devre dışı bırakmayı hedefliyor. Tasarı yasalaşırsa THY ve Telekom gibi borsada işlem gören şirketlerin denetimini bağımsız denetim kurumları yapacak.
Hayatın Stresinden Uzaklaşmak İsteyenler İçin Ücretsiz Terapi
Onedio olarak kullanıcılarımızın bütün mental ihtiyaçlarını karşılamak bizim görevimiz. Sizi sadece güldürmek, düşündürmek, haberdar etmek, bilinçlendirmek, size anlatmak, hatırlatmak, göstermek değil tek sorumluluğumuz. Sizi hayatın zorluklarından uzaklaştırıp rahatlatmak, sizi yumuşatmak da bizim sorumluluğumuz.İşte bu içerik sizi içinizde bulunduğunuz dünyadan kısa süreliğine de olsa çıkaracak, sinir uçlarınıza masaj yapacak, keyiflendirecek... Şimdi geriye yaslanın müziği açın ve keyfini çıkarın.
Reklam